forum.gif
vajag padomu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vajag padomu!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.05.10 03:10
 citēt
chau visiem!
bildēju kāzas... bija tur viena tāda maza meitenīte, kurai uz vaiga izteikta rēta no skrāpējuma, kas vēl nav sadzijusi (droši vien dārziņā nesadalīja kādu džeku uz vairākām :) ). izskatās visai izteikts un nesmuks tas skrāpējumsi. jautājums - ko darīt (vai - ko darītu jūs)? a - šopot ciet, b - šopot tikai atsevišķās bildēs vai c - atstāt kā ir?. pēdējo variants nešķiet tas pareizākais, bet no otras puses ko padomās vecāki, kad bildes skatīs - labu, sliktu vai pasmiesies, ka esmu aizšopojis rētu? help! :face-glasses:
Publicēts: 11.05.10 06:48
 citēt
Labrīt:)

Kurš tad kāzu bildes šopo? ...Atmet visu kā ir, tik uzšarpo un miers:D:D:D
Publicēts: 11.05.10 06:53
 citēt
godīgi sakot,tas nav viennozīmīgs jautājums.labāk būtu pajautāt vecākiem,varbūt tikai dažām bildēm vajag to rētu noņemt.Man tāds pats gadījums bija kristībās,kad bērnam noņēma cepuri,uz pieres bija palicis tās nospiedums.Jāprasa,kuru bildi grib apstrādātu,visas klonēt būtu neprāts.
Publicēts: 11.05.10 06:55
 citēt
Sīcim rētu nost, līgavai lailākus buferus a ķošai uztais līkas kājas :anger:
Publicēts: 11.05.10 07:00
 citēt
Būtu rēta puišelim – skaidrs, ka jāatstāj, meitēnam... hmm. Tomēr - ja izaugs gudra, pēc gadiem uzjautrināsies tieši par īsto.
Publicēts: 11.05.10 08:08 labots
 citēt
Rēta vai nesadzijis ievainojums???? Ja rēta neretušē, ja ievainojums ir jēga retušēt varbūt pāris bildēs, kur tā jaunkundze ir galvenais tēls. Cik sapratu līgava tā nav. Rētu šajās bildēs var padarīt neuzkrītošāku, ja čakluma pietiek.:face-smile:
Tikko dzismusvētku IDkartēm puika atnāca bildēties ar skrāpējumu pa pusvaigu... loģiski aizretušēju, jo līdz svētkiem tas noteikti būs sadzijis un jauns citā vietā uzradies...:face-devil-grin:
Publicēts: 11.05.10 15:18
 citēt
imgfoto:Labrīt:)

Kurš tad kāzu bildes šopo? ...Atmet visu kā ir, tik uzšarpo un miers:D:D:D

ha!
Publicēts: 11.05.10 15:19
 citēt
didams:Sīcim rētu nost, līgavai lailākus buferus a ķošai uztais līkas kājas :anger:

sorre, nav manaa stilaa
Publicēts: 11.05.10 15:32
 citēt
Elmarss:Rēta vai nesadzijis ievainojums???? Ja rēta neretušē, ja ievainojums ir jēga retušēt varbūt pāris bildēs, kur tā jaunkundze ir galvenais tēls. Cik sapratu līgava tā nav. Rētu šajās bildēs var padarīt neuzkrītošāku, ja čakluma pietiek.:face-smile:
Tikko dzismusvētku IDkartēm puika atnāca bildēties ar skrāpējumu pa pusvaigu... loģiski aizretušēju, jo līdz svētkiem tas noteikti būs sadzijis un jauns citā vietā uzradies...:face-devil-grin:

kaa jau ekoists teica - tas nav viennoziimiigs jautaajums. varbuut nepreciizi izteicos, jaa, tas ir paliels skraapeejums uz vaiga. es arii domaaju, vai tik nevajadzeetu tusheet ciet tikai tajaas bildees, kur vinja bildee ir vieniigaa. es saprastu, ja, piemeram, uz pieres buutu kaada liela dzimumziime, tad gan es neshopotu. bet skraapeejumi tak dziist un tas peec laika vairs uz sejas nebuus redzams...
varbuut tieshaam praatiigaak buutu uzjautaat vecaakiem ko tad iisti dariit ar vinju beernu...? :face-glasses:
Publicēts: 11.05.10 16:45
 citēt
Gudris:neredzu nevienu argumentu kāpēc reportāžas bildēs būtu kkas jātušē bez īpaša lūguma !

Paskaties uz savām blondīnēm - parastās viņu pašu izstieptās rokas reportāžu bildēs (re, kāda es smuka!) ir gan seja spīdīga, gan acis sarkanas... A tad gudris atnāk, noreportē jaunkundzi, un tiks smuka, tik smuka! :face-glasses:

Tāpat arī šeit - uzmočī, ka pa virsu vēlvienu leijeri, tajā ar clonējamo, patč tūli vai jaunā šopa content avare mega patč tūli aizšpaktelē un uzliec, ka šo slāni 30-70% caurspīdīgu - pēc savas gaumes. Ķip, lai rēta redzama, bet tikai, ja ieskatās... Tad jau kad būsi bildes gatavs atdot, rēta būs sadzijusi, un visi redzēs, ka tā nemaz tik traka nav.

Tieši tāpat vari darīt ar līgavas dubultzodu, līko degunu, lielām pumpām, nokareniem roku gaļas gabaliem - viltība ir vājināt akcentu uz "nesmukumiem".
Publicēts: 11.05.10 16:46 labots
 citēt
:haha:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):