forum.gif
PS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.07 15:23
 citēt
Pedeja laika kka esmu pamaniijis, ka bildes kuraas tiek izmantots PS daudz un dikti, varbut pat dazreiz paarspileeti.. sajnem augstus verteejumus.. turpretim varbuut darbi ar minimaalu, bet pietiekamu apstraadi lai sagalabaaatu dabiskumu vairs nav nekas... Es saprotu, ka PS ir loti svariigs digitala foto apastradee... Zinu ka pats arii neesmu bijis labaaks, bet tagad kad censhos PS minimalizeet kkas nav... Bildes garaam? Saubos? Varu dereet ja es saliktu vinjaam pa virsu Scratchus kkadus, taurinjus, Diffuse glow! :D Veel nezinsazin ko tad verteejumi buutu daudz augstaaki! Kas nootiek? :( Nedaudz skumji paliek... Kritikas objektiivas ariit iek izteiktas arvien retaak... dazi ir tik cilveeki, kas pasaka ko domaa...

Mosh tas tik man taa...
Publicēts: 14.02.07 15:26
 citēt
njaa, šito arī esmu pamaniijis... :shock:
Publicēts: 14.02.07 15:28
 citēt
Izlasi pirmo komentu - www.fotoblog.lv...

:D
Publicēts: 14.02.07 16:08
 citēt
bet nu taa ir... degradeejaas tauta... :(
Publicēts: 14.02.07 17:06
 citēt
Es, pēdējā laikā cenšos pieturēties pie dabiska foto ar minimālu fotoapstrādi, nu cik nu tur - kontrasti, gaišumi, krāsu gamma.
Bet nejau ta nošopoju ka nevar pateikt kas tas ir . fotogrāfija vai datorgrafika
Publicēts: 14.02.07 17:59
 citēt
piekrītu, ka pēdējā laikā tas ir izteikti. Daļēji tajā varētu vainot drūmo un auksto laiku, kura dēļ cilvēkiem patīkamāk ir sašopot septembrī, nekā doties ārā, saldēt pirkstus un meklēt to kadru ;)
Publicēts: 14.02.07 18:14
 citēt
nekad bilde nav bijusi bez apstrādes...un nekad nebūs...
Publicēts: 14.02.07 18:15
 citēt

par to jau nemaz neit runa... runa iet par to ka tautu acimredzot vairaak piesaista paarspileetaas foto asptraades galarezultati.
Publicēts: 14.02.07 19:51
 citēt
grozies kaa gribi taa buus, un ne jau tiai paarshopotas biudes izceljaas - tiek izceltas nekvalitatiivas gan tehniskaa gan idejiskaa izpildijumaa... starp citu viela paardomaam, kad veel straadaaju savaa profesijaa naacaas saskartgies ar liidziigiem absurdiem, piemeeram panjem tante saspaida kaudzi apgrauztus ziedeljus pievieno banaalu koka spiraali + kaudzi gipsenes ( ir taadi smalki ziedelji) + plastmasas krelles un pa virsu puspudeli lakas, tauta oh un ah.. tai pashaa laikaa manas kursabiedrenes 2 stundu darbam paiet garaam pat neieveerojot, pameegjinaaju pats jo banaalaak un prastak (nevis vienkaarshak) pa roku galam ko sasviezh cilveeks staro - bet ja saak piedomaat pie kompenes un idejas pasniedzeeji staro bet tauta iet garaam, shii likumsakariiba ir kritusi aciis ne man vienam... taa ka seciniet pashi.....
Publicēts: 14.02.07 20:15
 citēt
nu tad veram valjaa savus photoshopus un po*ujaa kko taisam.. 555 garanteeti!
Publicēts: 14.02.07 20:24
 citēt
Pamēģini, moš sanāks:)
Publicēts: 14.02.07 20:57
 citēt
nu no manis 555 par po***aa ar vai bez ps nedabuusi ja paveiksies varbuut 332 :twisted:
Publicēts: 15.02.07 02:07
 citēt

par to jau nemaz neit runa... runa iet par to ka tautu acimredzot vairaak piesaista paarspileetaas foto asptraades galarezultati.
Te ir arī cilvēki,kas mācās,izmēģina jaunas tehnikas.Sūdi ar laiku atsijājas paši.Mans skattījums uz bildi ir kardināli mainījies pa dažie mēnēšie,un dievs zin kāds būs rīt.Laikam ir lietas,kas jāizslimo un viss
Publicēts: 15.02.07 08:26
 citēt
1- lieta ir ka panjem bildi un uzliek vnk kaadu filtru no effektiem, iisaak sakot nejeedz paaraak daudz ps un taisa kas izskataas vellss vinjzin kaa un kaa sanaak.

2- lieta ir ka bilde ir apzinaati paarveidota,lai ieguutu VEELAMO efektu. piem. speciaali fotografeeta prieksh konkreeta darba.

bez ps vai taml progas digitaalo bildi normaali nevar pasniegt. defaultaas kraasa u.c citi default kas naak no fotoaparaata nav uzreiz normaali skataami
Publicēts: 15.02.07 20:02
 citēt
var jau var mainiit temperatuuru un white balance u.t.t, bet tu tachu nefotograafee bildi vismazaakajaa izmeeraa kaadu piedaavaa kamera, bet normaali rawaa (tu tach taa dari :shock: ), un gribot negribot vinsh atver ps raw lodzinju valjaa kur tu izveelies kaadus parametrus iestaadiit(as shot, auto, daylight u.t.t protams arii exposure un temperatuuru tu iespeejams pamaini). varbuut arii kaadu lietus piles punktu aizsmeereet ciet. taada ir digitaalaa fochika buutiiba ka bez PC vinsh ir tikai kaadi 50% .

ja bildi normaali izskataas ar visu paardatorgraficeejumu kaapeec lai vinja nebuut laba? Mees tachu ctiem ar bildes paliidziibu pasniedzam savas speejas uzstaisiit ko smuku un jauku.
p.s pie kategorijas jaaliek datorgrafika un tad jau vairs nav jaadiskutee :)
Publicēts: 15.02.07 20:11
 citēt
Grafika ir grafika un fotograafija fotograafija, arii pirmsdatoru laikmetaa pa reizei kaa izejmateriaalu izmantoja fotograafiju. Protams, saakot ar fotograafiju, var nonaakt pie grafikas, bet tas cits staasts.
Publicēts: 15.02.07 20:53
 citēt
Digitālā aparatūra ir radīta, ka bez palīgprograma'm bildes nebūs skatāmas, un tās, kas ir iebūvētas aparātos arī ir šopi.
Publicēts: 15.02.07 21:30
 citēt
varbūt strādājot ar digitālo foto ir lietderīgi staigāt uz divām kājām - pa laikam šopu utml. pielietot cik vien tas nepieciešams minimāli attēla korekcijai, bet pie citiem apstākļiem vai idejas iniciatīvas ir lietderīgi pastrādāt ar layerīšiem un filtriem utt.
- kāpēc airēt laivu tikai ar vienu airi, ja ar diviem interesantāk ?

skumjāk ir tad, ja redzi, ka krāsas sagrozītas vai efekti pielietoti bezmērķīgi - tā teikt - lai tik nebūtu kā citiem... :) ja nemākulīgi, to vēl var piedot, jo cilvēks mācās...

man pašam ir periodi, kad sirds velk nežēlīgi šopot un periodi, kad roka neceļas pieskarties apstrādei vairāk par pašu minimālāko
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):