forum.gif
Dalieties ar savām šķirnes suņu fotogrāfijām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Dalieties ar savām šķirnes suņu fotogrāfijām
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.05.10 15:16 labots
 citēt
Sveiki,

Esmu viens no šīs lieliskās aifouna programmas autoriem - iKnow Dogs - www.iknowdogs.net

Esiet laipni aicināti iesūtīt sava, draugu, paziņu vai vienkārši uz ielas pamanītu šķirnes suņu fotogrāfijas.
Interesantākās (praktiski - visas sakarīgās) bildes tiks publicētas augstāk minētajā iPhone programmā.

Foto var iesūtit www.iknowdogs.net sadaļā "Submit Photo".

Paldies jau iepriekš!
Publicēts: 11.05.10 15:51
 citēt
pats tu suns!
Publicēts: 11.05.10 15:52
 citēt
alvils:pats tu suns!

:D:D:D
Publicēts: 11.05.10 16:57
 citēt
Publicēts: 11.05.10 18:23 labots
 citēt
Atlēga sārds varētu būt - škirnes..Nu mana pieredze.. Erdelterjeri.. Meitene...Lieliska. Abas dreūras.. OKd un - dienesta - aizturēšana..
Bija divas nianses -kaķi un velosisipēdisti. Viņas māte Vācijas čempione ( dati pie manis)
diemžēl tā arī aizgāja..l
Publicēts: 11.05.10 18:28
 citēt
kristaps2:Sveiki,

Esmu viens no šīs lieliskās aifouna programmas autoriem - iKnow Dogs - www.iknowdogs.net

Esiet laipni aicināti iesūtīt sava, draugu, paziņu vai vienkārši uz ielas pamanītu šķirnes suņu fotogrāfijas.
Interesantākās (praktiski - visas sakarīgās) bildes tiks publicētas augstāk minētajā iPhone programmā.

Foto var iesūtit www.iknowdogs.net sadaļā "Submit Photo".

Paldies jau iepriekš!

Piedod bet šei t parsvarā žurkas,, Nu, varbūt ar erdelterjerim, un uz augšu ..Ticiet man ,garlaicīgi neka:face-smile:d nebūs...
Publicēts: 11.05.10 19:56
 citēt
MaB:foto.delfi.lv...
mekle te

Lieta tāda, ka bez foto autoru piekrišanas nevaram tā vienkārši ņemt un izmantot fotogrāfijas :)

p.s.
Paldies tiem, kas jau iesūtīja fotogrāfijas!
Publicēts: 11.05.10 20:22
 citēt
visi dvorterjēri, pat ne-1-a erdelperdelterjēra! :face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):