forum.gif
Brīvību NEO
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Brīvību NEO
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.05.10 17:34
 citēt
kāds nodevīgs punduris var paslēpties ar veļasmašīnā :D
Publicēts: 13.05.10 17:46
 citēt
notiek diezgan brutali. ja vajag, kad vajag. un atkarigs, protams, kam vajag.
Publicēts: 13.05.10 22:13 labots
 citēt
Bloga šefs ar kadrā....14.tā bilde :D
www.tvnet.lv...
Publicēts: 13.05.10 22:51 labots
 citēt
vasis8:Bloga šefs ar kadrā....14.tā bilde :D
www.tvnet.lv...

...

A kā tad savādāk! :) Jācīnās par taisnību! :)
Publicēts: 13.05.10 23:00 labots
 citēt
vasis8:Bloga šefs ar kadrā....14.tā bilde :D
www.tvnet.lv...

Šefss jau laicīg stabam piemērās kā jau ar podu galvā:D:D

Toties 5 kadrā Preses foto vecmeistars Uldis Briedis raksta nīgru texstu par KUNGIEM:):)
Publicēts: 13.05.10 23:11
 citēt
a nafig jamam brīvību ?
nofenderēja datus ko nedrīkst pēc likuma fenderēt nu ta ar saņem sodu :D
Publicēts: 14.05.10 07:39
 citēt
Gabiz:
imgfoto:
Nu nezinu, nezinu par tiem 100-150 metriem.... Kā man stāstīja notikumos iesaistītais durvju izgāzējs - viņiem skaidri pasaka - jābrūk iekšā, piemēra pēc, kāpņu telpā uz reiz pa labi, tik nespēj pateikt otrajā vai trešajā stāvā...:D Nezinu, varbūt ir kas mainījies pa 10 gadiem...:)

Un nu tiek izgāztas durvis pa labi... visos stāvos :big_smile: man domāt, tas nenotiek tik brutāli.

Uj kā notiek...
Tur kur tos sūta iekšā - tur ar steku VIENREIZ pa aknām dabū tie kas uz reiz paceļ rokas...:D
Publicēts: 14.05.10 08:42 labots
 citēt
www.tvnet.lv...
atbriivots!
Publicēts: 14.05.10 09:04
 citēt
imgfoto:
Gabiz:
Un nu tiek izgāztas durvis pa labi... visos stāvos :big_smile: man domāt, tas nenotiek tik brutāli.

Uj kā notiek...
Tur kur tos sūta iekšā - tur ar steku VIENREIZ pa aknām dabū tie kas uz reiz paceļ rokas...:D

to Tev noteikti draugs policists ar steku stāstīja ;)
Publicēts: 15.05.10 12:08
 citēt
imgfoto:Visas sarunas tiek ierakstītas PASTĀVĪGI...pie vajadzības izķeselē no arhīva i viss...:D

tādas basņas bija jau padumjajos laikos. tikai 1 nelaime - sanāktu, ka 1/2-i naseļēņija jāstrādā lentu un maģu fabrikās un otrai pie ierakstiem. :face-grin:
modernā telefonu centrālē jau vismaz 15 gadus nav kur ar krukudiļļiem piekosties. kura torņa pārklājumā aparāts, tas, saprotams, noskaidrojams.:face-sad:
Publicēts: 15.05.10 14:58 labots
 citēt
Nu laikam atkal būšu sliktais...Nu steks - 80 kg slodze. Variet pārbaudīt..Bija nepatkišsanas - nu gadrīz dembelis...Novaja Akmjaņe - nu - blaku Brocēniem.. Divi umņiki pagriež kaklu konvojētājam..Pulkvedis Rohļins savāc grupu.Es,Viņs . Šoferis Razukaitis un vēl suņu instruktors..Velkam līdz Viļņai, nepaspējam pārtvert.Gorkija iela, nu, kur Iekšlietu pārvalde..Šefs aiziet ziņot, mēs - mašinā. Pavasaris, kā šodien.. Skaistas meitenes.. Un pēkšni šoferis saka- Tie ir viņi .bija maza problēma -.Pirms ienākšqanas Viļņā - pa ceļam bija satikuši meiteni , nu - vidusskolas beidzēju.Izvaroja, nožņaudza,, paraka zem bērziņa.. Pie aizturēšanas puši gribēja uzreiz izsmērēt sienām.. a varbūt vajadzēja ļaut..Nu tada ir dzive...
P.S. Vis fiksēts dienesta papīros...
Publicēts: 15.05.10 15:24 labots
 citēt
Voldemorts:Pie aizturēšanas puiši gribēja uzreiz izsmērēt sienām.. a varbūt vajadzēja ļaut..Nu tada ir dzive...
sliktais gan, ka neļāvi! :face-sad:
a tie pirdaki piemina, ka NEO par saviem šaušalīgajiem noziegumiem var dabūt 10 gadus, pantā "... ja tā rezultātā notikusi liela skāde!". skādi pagaidām neredzu. par slapju lietu var tikai 2 gadus dabūt, ja piemuldi, ka cirvis bija pa rokai un vēl afekta stāvoklis, bla, bla, bla! :grimace:
Publicēts: 15.05.10 15:26
 citēt
Salīdzinājumā ar eiropu mums menti hļupiki , vācu policija un spānu neskaitātām policijas speciālajiem spēkiem pat tuvumā nestāv. Ja vācu menti ar kādu konfliktē pēc tam ir ilgi pa nopietno jālāpās , par Spāņiem vispār nerunājot tur reizēm brīnījos kā līķi nepaliek:)
Publicēts: 17.05.10 22:26
 citēt
Voldemorts - (ārpus tēmas) "...pulkvedis Rohļins..." - tas pats Roļhins? Ja tā, tad iņčīgā kompānijā esi bijis.
Publicēts: 17.05.10 23:11
 citēt
pofig NEO Koņjunovs dabuja pa asti :exciting:
Publicēts: 20.05.10 02:36
 citēt
skatoties šodienas "Kas notiek Latvijā?" man pacēlās jautājums - na samom djele, čuvaki, katorij čas? nu, Kas notiek Latvijā?
2/3 "ka" vietā saka "kad", deputāte melo TV objektīvā skatīdamās (es par balsojumu)
titania.saeima.lv...
, galvenais policists saka: "... cilvēki, kas to [kratīšanas] veic, nav uzskatāmi par to, ka viņi nezina, ko dara."! :face-grin:
Publicēts: 20.05.10 08:03
 citēt
Harald, ka-kad-ū ir tāda papagaiļu suga, ko jāsaudzē. Viens eksprezidents senāk sludināja: „es zinu, kad jūs nemelojat...”, „es zinu, kad Krievija mums neuzbruks...” Ko tad mazākiem gariņiem pārmest?
Deputāte malo? Nu i brīnumi. Jo vairāk tādas deputātes – diktores, sportistus, aktrises - savēlēsim, jo augstāk varēsim laimē diet.
Publicēts: 20.05.10 08:56 labots
 citēt
kas cits atliks, kā laimē diet
... lasot wisko par Neo
www.apollo.lv...
www.kasjauns.lv...
un ne tikai, atceros Gāgānu karus un to, kā zemnieks maisu pierunāja!
galu galos, dezinformācija arī satur informāciju. bet informāciju no dezinformācijas atšķirt ne katram dots. :face-crying:
"4ATA apgalvo, ka organizācijas IT speciālisti šobrīd nodarbojas ar informācijas klasifikāciju un apstrādi no citām valsts datubāzēm, lai pirms vēlēšanām sniegtu vēlētājiem ieskatu, kāda ir valdība un lai iedzīvotāji varētu izdarīt secinājumus TIEŠI pirms vēlēšanām.". :face-grin:
muohohohohoho! kā sīkie, kad kariņus spēlē - es aiz Tevis, es aiz Tevis, es aiz 4ATA (pofig, īstā vai neīstā, esošā vai neesošā), 4ATA aiz Neo and the question is aiz kā Neo ???? :face-kiss: tā politika kā Multi Lēveļu Objebālovka. :anger:
skat. Gāgānu karus un to, kā zemnieks maisu pierunāja! :grimace:
Publicēts: 20.05.10 11:16
 citēt
Nuja, diet vajadzēs, tas droši. Sabiedrībai, kura spēj noticēt, ka veiksmīgas karjeras priekšnoteikums ir pareiza biksīšu ieliktņa izvēle (bij tāda reklāma vienā tv un bez atdeves par to nemaksāja), iestāstīs gan „tautas(?!) kustību par labu Latviju” komplektā ar šmauckvadrātu, gan vairākas buntes svaigu Saulvežu. Kuri, tikuši pie siles, pēc standarta programmas pārkvalificēsies par veciem blēžiem. Kā jādzied galma kapelmeistara meldiņā - „...un sākas viss no gala...”
Publicēts: 20.05.10 11:34
 citēt
Vispār jau cien. Rugātes k-dzi pažēloja....domburs laikam pakautrējās "izvarot" melīgu deputātu tiešajā ēterā... Ko vērta ir mūsu žurnalistika, ja rodas tāda izdevība - deputāts publiski nomelojas, un viss...čušs...

Varam iedomāties, kas notiktu tajā pašā har talk, citos, mierīgākos, BBC raidījumos......da kaut CNN... Bēdīgi...

Tas pats par Mūrnieces twitteri, fermu...varēja attīstīt debati...;)

Par NEO runājot...šausmīgi likās, ka čalis pats nesaprot ko, kā un kāpēc darījis...
Publicēts: 20.05.10 11:40
 citēt
Mani visvairāk no vakardienas "Kas notiek Latvijā?" uzjautrināja minstres teiktais, ka twiter čivināšana ir personīgā komunikācija un viņa tur var teikti visko... :DD
Publicēts: 20.05.10 11:42
 citēt
Nan gan vistuvāks sirdij bija sižets ap Rugātes balsojumu, otrajā piegājienā, kad čalis paprasīja tieši kā var deputāts publiski melot...:D
Publicēts: 20.05.10 12:00
 citēt
imgfoto:Nan gan vistuvāks sirdij bija sižets ap Rugātes balsojumu, otrajā piegājienā, kad čalis paprasīja tieši kā var deputāts publiski melot...:D

jā, nu tā jau bij nagla, tb. tautas kalpu patiesā seja :D ... man personīgi tuvāka sirdij no visām trim žurnālistēm šovā bij ministres kundze...
Publicēts: 08.05.13 18:37
 citēt
f-foto:Finanšu un ekonomisko noziegumu izmeklēšanas prokuratūra uzrādījusi apsūdzību Latvijas Universitātes pētniekam Ilmāram Poikānam jeb Neo, kurš, pēc policijas domām, pirms trīs gadiem, izmantojot Valsts ieņēmumu dienesta (VID) elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS) drošības ievainojamību, esot nesankcionēti no datubāzes ieguvis kredītiestādes komercnoslēpumu saturošu informāciju.

Bijusī De facto žurnāliste, tagadējā Ventspils naftas sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze Nagla vērsusies Eiropas Cilvēktiesību tiesā (ECT) ar sūdzību pret Latvijas valsti saistībā ar tā dēvēto Neo lietu. Saistībā ar kratīšanu Nagla vērsusies Eiropas Cilvēktiesību tiesā par izteiksmes brīvību, kā arī par tiesībām uz privātās un ģimenes dzīves neaizskaramību.

Bij aņuks, "neēd pirms gulētiešanas komunistus", par šito, "brīvībukautkamtur"...:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):