forum.gif
Brīvību NEO
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Brīvību NEO
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.05.10 09:12
 citēt
Nu ko, atkal piketi nu nemieri. Jādodas fočēt un pie reizes arī piebalsot!

www.apollo.lv...
Publicēts: 13.05.10 09:20
 citēt
Ja zēns turēja pie sevis mobīlos, pa kuriem čatoja ar žurnālistiem...pats vainīgs, ka iekrita... es jau te kaut kad izteicos par mobīlajiem un to pielietojumu, ja nopietni onkas grib atrast, noklausīties utt.utjp...

Naivākais uzskats - ka lai ierakstītu sarunas vajag tam īpaši gatavoties vai speciālu aparatūru...
Visas sarunas tiek ierakstītas PASTĀVĪGI...pie vajadzības izķeselē no arhīva i viss...:D
Publicēts: 13.05.10 09:37 labots
 citēt
imgfoto:Ja zēns turēja pie sevis mobīlos, pa kuriem čatoja ar žurnālistiem...pats vainīgs, ka iekrita... es jau te kaut kad izteicos par mobīlajiem un to pielietojumu, ja nopietni onkas grib atrast, noklausīties utt.utjp...

Naivākais uzskats - ka lai ierakstītu sarunas vajag tam īpaši gatavoties vai speciālu aparatūru...
Visas sarunas tiek ierakstītas PASTĀVĪGI...pie vajadzības izķeselē no arhīva i viss...:D

Kur no kriienes tad tād infa? Pats strādā? Pats MVD Bijušais..Radinikies - dēla brālēns - nu jau piecus gadu.. Beidza Poliču Akademijā juristus. Tagad - Intrpola filiāe tepat Rigā- narkotikas.. Teica - izskaitļot - pustunda.. Ja nav kruts hakris,. Nu tā..
Publicēts: 13.05.10 09:44
 citēt
jātaisa parāde...
brīvību neo
Publicēts: 13.05.10 09:46
 citēt
imgfoto:Ja zēns turēja pie sevis mobīlos, pa kuriem čatoja ar žurnālistiem...pats vainīgs, ka iekrita... es jau te kaut kad izteicos par mobīlajiem un to pielietojumu, ja nopietni onkas grib atrast, noklausīties utt.utjp...

man patik šīs sazvērestības teorijas :) pirms ko tādu raksti - paskaiti cik daudz diska vietas vajadzētu šādai lietai, cik daudz datorresursu meklēšanai, rezerves kopēšanai, apkalpošanai utt. Tad šāda lieta izskatās prakstiski nerealizējama.
Publicēts: 13.05.10 09:47
 citēt
svobodu andzelje deiviss!
Publicēts: 13.05.10 09:48
 citēt
ak34:

man patik šīs sazvērestības teorijas :) pirms ko tādu raksti - paskaiti cik daudz diska vietas vajadzētu šādai lietai, cik daudz datorresursu meklēšanai, rezerves kopēšanai, apkalpošanai utt. Tad šāda lieta izskatās prakstiski nerealizējama.
nu var jau ierakstiit tikai riska grupu... zhurnaalistus, elites biznesa tuvaakos konkurentus utt... :D loks sashaurinaas...
Publicēts: 13.05.10 09:51
 citēt
Uj nē...neesmu nekad tādās vietās strādājis:D Nu tā man sacīja...

Citāts: "Noslodzes datu izmantošanas mērķi arī ir vienīgie kritēriji, pēc kuriem var noteikt, vai konkrētie dati ir atzīstami par noslodzes datiem. Proti, saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma (pieņemts: 28.10.2004.) 1.panta 29.punktu noslodzes dati ir „jebkura informācija vai dati, kas tiek apstrādāti, lai pārraidītu informāciju pa elektronisko sakaru tīklu vai sagatavotu rēķinus un uzskaitītu maksājumus.”

Tad nu padomāsim, kā var traktēt audio transformāciju ciparos-nullītēs...:) Ja ir tāda vēlēšanās, ir resurss + labvēlīgi histēriska reakcija uz 9/11...
Publicēts: 13.05.10 09:56
 citēt
ak34, cik daudz no visa Tevis nosauktā vajag, lai puspasaule varētu par brīvu pļurkšķēt skaipā? Tu taču neteiksi, ka lai ierakstītu mobīlo vajag krutāko atšifrēšanas iekaŗtu un jāsēž melnā mašīnā blakus ielā?:)

Pietiek aizčāpot uz LMT vai BITI, parādīt sankciju un palūgt ielādēt datus no servera...
Publicēts: 13.05.10 10:01
 citēt
dīvains aicinājums........ no šejienes Neoveidīgie tiek ātri izlidināti.....................................:bad_smile:
Publicēts: 13.05.10 10:32
 citēt
imgfoto:ak34, cik daudz no visa Tevis nosauktā vajag, lai puspasaule varētu par brīvu pļurkšķēt skaipā? Tu taču neteiksi, ka lai ierakstītu mobīlo vajag krutāko atšifrēšanas iekaŗtu un jāsēž melnā mašīnā blakus ielā?:)

Pietiek aizčāpot uz LMT vai BITI, parādīt sankciju un palūgt ielādēt datus no servera...

Skype paterē diezgan nopietnus datoru resursus - gan viņu datu centros gan pie klientiem. Turklāt skype tīkls ir uzbūvēts tā, ka lielu daļu no darba dara paši lietotāji - tie, kuriem ir nepaveicies kļūt par supernodēm. Caur tiem tiek pārsūtīts citu lietotāju trafiks. Sarunas var nemaz nenonākt līdz Skype centrālajiem serveriem.

Tas pats attiecas uz telefonu tīkliem. Tikai tur visa infrastrktūra izņemot gala lietotājus ir pakalpojuma sniedzēja pārvaldībā. Tāpēc kexi var atnākt uz iestādi un paprasīt, ka gribam noklausīties tādu un tādu nr. Tad pieslēdzas centrālei un viss notiek. Otrs variants, protams, ir ķeksēt sarunas pa gaisu atšifrējot protikolu, kas ir izdarāms, bet tad ir jābūt pietiekami tuvu "upurim." Tad nu arī tas tiek veikts. Ierakstīt visas sarunas ir ne tikai tehniski ļoti dārgi, bet arī pretlikumīgi.
Publicēts: 13.05.10 10:44
 citēt
Gudris:sms izsiņas un skype saraksti skaips gan saglabā...vienreiz biju šokā pārinstalēju windows uz liku pa jaunu skype un skatos ka man visa vēsture saglabāta :amazing: ieķēksēju lai vairs neglabā bet vai viņi to nedara paļubomu neesmu pārliecināts :what:
nupat piesleedzos Tavam skaipam - sarunas jau Tev ir njirdziigas... :D publiceeshanas veertas :D
Publicēts: 13.05.10 10:54
 citēt
negatIvs:dīvains aicinājums........ no šejienes Neoveidīgie tiek ātri izlidināti.....................................:bad_smile:

HAHAHAHA

Kuru tad tu sauc te par Neoveidīgajiem? :D :D :D
Publicēts: 13.05.10 10:55
 citēt
Laciz:
Gudris:sms izsiņas un skype saraksti skaips gan saglabā...vienreiz biju šokā pārinstalēju windows uz liku pa jaunu skype un skatos ka man visa vēsture saglabāta :amazing: ieķēksēju lai vairs neglabā bet vai viņi to nedara paļubomu neesmu pārliecināts :what:
nupat piesleedzos Tavam skaipam - sarunas jau Tev ir njirdziigas... :D publiceeshanas veertas :D

arī gribētu palasīt....:(
Publicēts: 13.05.10 11:07
 citēt

dauni sarakste tev atnāca no tā ļautiņa diska ar kuru saraksties - nākamreiz formatē ne tikai savu, bet arī sarakstes partnera cieto
Publicēts: 13.05.10 11:11
 citēt

skypam sarakstes glabajas divas kopijas un tava cieta diska un uz ta cieta diska ar kuru sarunajies.
ja tev nav saraksties vairuma gadijuma ja otra cata puse ir onlaina sarkastes sinhronizejas un iekopejas tava cietaja diska,..
ari atkarigs ka parinstele datoru,.
ja normlai ar pilno formatu uzliec visu no nulles nekadam historijam principa nav jabut,
ja intres ekur vins glabajas varu iedot linku tava datoraa :D
izdes tur failus un tev skyps bus tuks kamer nesasinhonizesies ar kadu juuseri :D
Publicēts: 13.05.10 11:28
 citēt
nekā
Publicēts: 13.05.10 11:32
 citēt
Gudris:
Maris:

dauni sarakste tev atnāca no tā ļautiņa diska ar kuru saraksties - nākamreiz formatē ne tikai savu, bet arī sarakstes partnera cieto
hmm...točna ? bet ja es ieķeksēju skaipā ka gribu saglabāt vēsturi...un tad ja gan es gan otrs gals formatē cieto kā skaips man garantēs manu sarakstes vēsturi ? :what:

negarantes..
darba uz vienu shadu gadijumu sanaca uzkrist kad gramatvedis velejas atguuut savu mahtensvariigo informaciju ko chatojis skypaa :D
nesanaaca
Publicēts: 13.05.10 11:33
 citēt
Vecsss aņuks. Guļ Nīlas kastā divi krokodili, atskan bļāviens: Svobodu salvadoru aljende!!!!!
Viens krokodils otram nikni: Vēlreiz vakarā komunistus ēdīsi, tuksnesī patriekšu...:face-smile:
Publicēts: 13.05.10 11:46
 citēt
Internets, tai skaitā e-pasti un čats tiek filtrēti (uz "keywords") jau daudzus gadus. Tas principā arī bija pamats 1337 izveidei...
Latvijas attiecīgajām struktūrām jau labu laiku ir uzparikte, kas ļauj noklausīties GSM ciparu līnijas, kas +/- pēdējos 2 gadus tiek pamatīgi izmantota uz "aizdomu" pamata bez īpašām atļaujām. Man ir zināmi subjekti, kas lieto vairākus telefona aparātus un ZZ maina praktiski katru dienu...
Parastam cilvēkam noklausīšanās draud tikai teorētski, bet ja, Tev ir saskare ar valsts noslēpumu, ja darbojies noteiktā sfērā, ja Tu apgrozi lielākas naudas summas, vai nedomā ko runā par attiecīgām tēmām, tad visdrīzāk Tevi vēro lielais brālis...
Publicēts: 13.05.10 11:56
 citēt
Gabiz:Internets, tai skaitā e-pasti un čats tiek filtrēti (uz "keywords") jau daudzus gadus. Tas principā arī bija pamats 1337 izveidei...
Latvijas attiecīgajām struktūrām jau labu laiku ir uzparikte, kas ļauj noklausīties GSM ciparu līnijas, kas +/- pēdējos 2 gadus tiek pamatīgi izmantota uz "aizdomu" pamata bez īpašām atļaujām. Man ir zināmi subjekti, kas lieto vairākus telefona aparātus un ZZ maina praktiski katru dienu...
Parastam cilvēkam noklausīšanās draud tikai teorētski, bet ja, Tev ir saskare ar valsts noslēpumu, ja darbojies noteiktā sfērā, ja Tu apgrozi lielākas naudas summas, vai nedomā ko runā par attiecīgām tēmām, tad visdrīzāk Tevi vēro lielais brālis...

Jau pērnajā gadsimtā āmurikāņi uzvieba bēdīgi slaveno "Ešelonu". Plātījas ar savu garabērnu kā lupata vējā... Pēc 9/11 vairs nepiemin. Morāle - ja nav prāta aizšuj sev muti. Ar prātu var daudz ko atļauties. Tik vai vajag? :face-smile:
Publicēts: 13.05.10 11:56
 citēt
Gabiz, tieši tā!
Ja bija zināms caur kuru žurnālisti nāk infa, tad noķert neo...2pirkstus apčurāt... Tagad jau nav jābraukā ar studbekeriem, kur antenas uz jumta kruķījās...nosaka ar precizitāti līdz 10 metriem... Ja čalis to trubu neizslēdza pēc sarunas...pats vainīgs...tas pats, kas pie muguras plakātu pielikt - ES ESMU NEO :)
Publicēts: 13.05.10 12:16 labots
 citēt
Mobilā tālruņa atrašanās vietu var noteikt no 100-150m (varbūt nedaudz precīzāk) līdz 2-3km, atkarībā no torņu blīvuma (takingam izmanto visu operatoru torņus).
Ir "gudri" mobīlie telefona aparāti, kurus (ap kuriem) var klausīties arī izslēgtiem esot, ar atrunu, ka aķīts nav izņemts.
Gan telefoniem ar iebūvēto GPS (arī bez), gan portatīvajiem datoriem (itkā papildus maksas pasākums) ir "pretnozagšanas" sistēma - aparāts noteiktos apstākļos paziņo savu atrašanās vietu "servisa" uzturētājam. Nav jābrīnās, ka tas var tikt (tiek) izmantots bez īpašnieka ziņas.

P.S. Vai ir kāda ideja, kādēļ Krievijas (CCCP) iestādes savulaik principiāli neizmantoja Win`veidīgos OS un kādēļ internets pie mums atnāca tik vēlu?

P.P.S. Amīšu galvenais trumpis internetā ir tas, ka root DNS uztur viņi, respektīvi viņi zin kurp tu ej vēl pirms tev dators ielādē weblapu...
Publicēts: 13.05.10 12:23
 citēt
Gudris:
Gabiz:Mobilā tālruņa atrašanās vietu var noteikt no 100-150m (varbūt nedaudz precīzāk).
kas taas par mulķībām...kāpeec tad gps raada liidz metra precizitātei ? :what:

GPS un mobilā raidītāja trakings ir dažādas lietas. Tehniski tu tiešām esi muļķis.:face-smile:
Publicēts: 13.05.10 12:28
 citēt
Gudris:
Elmarss: GPS un mobilā raidītāja trakings ir dažādas lietas. Tehniski tu tiešām esi muļķis.:face-smile:
bet man mobīlajā ir gps :amazing:

Ir pannas ko pie neta var pieslēgt... Tas nenozīmē, ka nets bez eļļas piedeg.:face-grin:
Publicēts: 13.05.10 12:28
 citēt
tapec, ka nav tik precīza tehnika signāla mērīšanai uz torņiem. Resp. aizture pārāk liela, lai starp torņiem nobīdes var tiktu identificētas kā `metra aizture`
Publicēts: 13.05.10 12:30
 citēt
Gudris:
Gabiz:Mobilā tālruņa atrašanās vietu var noteikt no 100-150m (varbūt nedaudz precīzāk).
kas taas par mulķībām...kāpeec tad gps raada liidz metra precizitātei ? :what:

Runa nav par GPS, bet gan par GSM trakingu.
Patiesībā GPS pozīciju nosaka ar dažu cm kļūdu (profesionālie absolūto pozīciju, jo kā gan citādi izmērīt to ka Himalaji gadā nobīdās par 2-3mm =] ), tas ir satelīti "apzināti" tev "dod" kļūdainus ciparus, arī paši GPS aparātu pozīcijas atjaunošanas intervāli ir pietiekami reti, tādēļ mārketinga dēļ GPS verķīšu softā ir fīča, kas virtuāli aprēķina tavu "paredzamo" atrašanās vietu starp reāli aprēķinātiem datiem, tas ir labi redzams braucot ar auto. Pie tam, ja ir iespēja patusēt stratēģiski svarīgo objektu tuvumā ar GPS verķi, tad visdrīzāk pozīcijas kļūda būs ievērojami lielāka.
Publicēts: 13.05.10 12:33
 citēt
Mr_Wolf:tapec, ka nav tik precīza tehnika signāla mērīšanai uz torņiem. Resp. aizture pārāk liela, lai starp torņiem nobīdes var tiktu identificētas kā `metra aizture`

Muļķības, mērīšanas metodika cita. Starpība kā mērot attālumu ar lāzera tālmēru un lāzera "rādāmkociņu":face-grin:
Publicēts: 13.05.10 12:56
 citēt
Tikai nevis lāzera, bet lūzera.:face-grin:
Publicēts: 13.05.10 13:28
 citēt
Ja uzrāvās tatad duraks , par durakiem neraudam :D:face-wink: , kārtīgs Latvju "Mākslīgais intelekts" :):)
Publicēts: 13.05.10 13:34
 citēt
Luni, cik sapratu, šamie nevarēja pierādīt, tāpēc izņēma žurnālistes kompi, etc.
Publicēts: 13.05.10 13:38 labots
 citēt
Gudris:
Lunis:Ja uzrāvās tatad duraks
nu vispār jau nē...lielākā daļa noziedznieki grib būt pieķerti ;)

Tie ir slavaskāri mudaki un izrādīties kāri narcissi. Tādi cilvēki gatavi darīt DA JEBKO lai pievērstu sev uzmanību:):) Ar "Noziedzniekiem" nekāda sakara darōs pilnīgi jebko kas pirmais iešausie prātā , drīzāk PĀVI -- ZĪMUĻI :):) Daudzviet tādus speciāli pakļauj pilonīgais aizmirstībai pat vārdus neatklāj speciāli. Latvijā ar ir tāds gadijums , čalistis kurš sadūra Gulbenē bērndārzniekus , vienīgais motīvs "Gribēja kļūt slavens" :)
Publicēts: 13.05.10 13:42
 citēt
Ja jau tik svarīgi slēpt telefona sarunas, tad tiem kam tas nepieciešams lietos scrambleri :) . Datus arī enkodē un t.t. :)
Publicēts: 13.05.10 13:45 labots
 citēt
versatile:Luni, cik sapratu, šamie nevarēja pierādīt, tāpēc izņēma žurnālistes kompi, etc.

Ahaa un iedzivosies starptautiskā skandālā kas LV nodokļu maksātājiem izmaksās OOOOO ciparus , pats pasākums sabruks dēļ mūsu likumdosanas kā kāršu namiņš :):)
Publicēts: 13.05.10 14:18
 citēt
Gudris:
Lunis:
Ahaa un iedzivosies starptautiskā skandālā kas LV nodokļu maksātājiem izmaksās OOOOO ciparus , pats pasākums sabruks dēļ mūsu likumdosanas kā kāršu namiņš :):)
Nu vispār jau tas Piokāns dzīvoja kopā ar to žurnālisti...tāpēc šinī gadījumā domāju ka žurnalistu aizskaršana ņipričom :)

Tu, pajoliņ ar sveci stāvēji šo guļmistabā???? Vot STULBIS.:anger:
Publicēts: 13.05.10 14:39
 citēt
Gudris:
Elmarss: Tu, pajoliņ ar sveci stāvēji šo guļmistabā????
Jā...viņi man pretī mājā dzīvo..ar telezūmu visu var ļoti redzēt :face-kiss::face-grin:

:D
Laikam jau būs lielisks telezūms, jo, cik zinu, Poikāns dzīvo blakus TEC2. :)
Publicēts: 13.05.10 14:45 labots
 citēt
Bzh:
Gudris:Jā...viņi man pretī mājā dzīvo..ar telezūmu visu var ļoti redzēt :face-kiss::face-grin:

:D
Laikam jau būs lielisks telezūms, jo, cik zinu, Poikāns dzīvo blakus TEC2. :)

Stulbis pārteicās , Poikāns kā zināms ar to "Mākslīgo intelektu" ņemās un mūsu Stulbis pēc manas nojautas bija viņa "Testa exsemplārs" tāpēc šim tā labi viss zināms un nu tas "Objekts" ar tāds kārtrīgs "Latvju māksļigais intelexts" kāds nu sanāca tāds nu sanāca:D:face-grin::)
Publicēts: 13.05.10 15:49
 citēt
Gabiz:Mobilā tālruņa atrašanās vietu var noteikt no 100-150m (varbūt nedaudz precīzāk) līdz 2-3km, atkarībā no torņu blīvuma (takingam izmanto visu operatoru torņus).
Ir "gudri" mobīlie telefona aparāti, kurus (ap kuriem) var klausīties arī izslēgtiem esot, ar atrunu, ka aķīts nav izņemts.
Gan telefoniem ar iebūvēto GPS (arī bez), gan portatīvajiem datoriem (itkā papildus maksas pasākums) ir "pretnozagšanas" sistēma - aparāts noteiktos apstākļos paziņo savu atrašanās vietu "servisa" uzturētājam. Nav jābrīnās, ka tas var tikt (tiek) izmantots bez īpašnieka ziņas.

P.S. Vai ir kāda ideja, kādēļ Krievijas (CCCP) iestādes savulaik principiāli neizmantoja Win`veidīgos OS un kādēļ internets pie mums atnāca tik vēlu?

P.P.S. Amīšu galvenais trumpis internetā ir tas, ka root DNS uztur viņi, respektīvi viņi zin kurp tu ej vēl pirms tev dators ielādē weblapu...

Nu nezinu, nezinu par tiem 100-150 metriem.... Kā man stāstīja notikumos iesaistītais durvju izgāzējs - viņiem skaidri pasaka - jābrūk iekšā, piemēra pēc, kāpņu telpā uz reiz pa labi, tik nespēj pateikt otrajā vai trešajā stāvā...:D Nezinu, varbūt ir kas mainījies pa 10 gadiem...:)
Publicēts: 13.05.10 17:06
 citēt
imgfoto:
Nu nezinu, nezinu par tiem 100-150 metriem.... Kā man stāstīja notikumos iesaistītais durvju izgāzējs - viņiem skaidri pasaka - jābrūk iekšā, piemēra pēc, kāpņu telpā uz reiz pa labi, tik nespēj pateikt otrajā vai trešajā stāvā...:D Nezinu, varbūt ir kas mainījies pa 10 gadiem...:)

Un nu tiek izgāztas durvis pa labi... visos stāvos :big_smile: man domāt, tas nenotiek tik brutāli.
Publicēts: 13.05.10 17:22
 citēt
Gabiz:
Un nu tiek izgāztas durvis pa labi... visos stāvos :big_smile: man domāt, tas nenotiek tik brutāli.

Kad nepieciešams, tad čaļi maskās iet visos dzīvokļos kuros šiem saka. Nekadus orderus šiem nevajag. Ieiet un pārbauda visos kaktos. Pat vienu džeku ķerot Liepājā, viens čalis maskā, cepeškrāsnī paskatījās :D .
Tas ir klasisks variants - no sākuma dara un pēcāk risina problēmas (ja tādas rodas).
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):