imgfoto:Nea...labākās ir man! Kāda tur jautrība...es radu MĀKSLU! Vēl tikai nemāku filozofiskus un jēgpilnus nosaukums izdomāt...bet es uz to eju...
nu pirms liec bildi, iedod laciz...vinsh nokoriges, pateiks vai tev likt, izdomas makslinieciksu nosaukumu, uzshopos kauko zalu gar malaam, uzliks maksligo bluuru un tad bus vel labakas. Tad gan striidu vairs nekaadu!
imgfoto:Nea...labākās ir man! Kāda tur jautrība...es radu MĀKSLU! Vēl tikai nemāku filozofiskus un jēgpilnus nosaukums izdomāt...bet es uz to eju...
nu pirms liec bildi, iedod laciz...vinsh nokoriges, pateiks vai tev likt, izdomas makslinieciksu nosaukumu, uzshopos kauko zalu gar malaam, uzliks maksligo bluuru un tad bus vel labakas. Tad gan striidu vairs nekaadu!
Laciz:gribi teikt, ka peec piedzershanaas vairs peec tam neko neatceries parasti???
ne jau NEKO, bet daudzi sīkumi (tādi, kā tas, kādā krāsā Laciz lupatas) miglaini eksponējas jau dzīvajā, loģiski, ka vēl lielākā miglā ietinās atmiņās...
Laciz:nenaakshu i ne baltaa i ne nebaltaa. kameer buus Tev taukaini mati un netiiras dreebes - ietureeshu distanci
nu baltas diemezel nekad vinas nebuuus ;(
izskataas ka pie probleemaam, ka mamma mazinjam esot neko nepirka, ka es pie Tevis nepienaacu uz jahtas parunaaties veel naak klaat tas, ka Tev ir aizspriedumi pret baltaam dreebeem... nekas, nepaardziivo, ja man gadaas iekliist Riigas guljamrajonos, urlas arii uz mani aizdomiigi skataas...
anonims_:
nu baltas diemezel nekad vinas nebuuus ;(
izskataas ka pie probleemaam, ka mamma mazinjam esot neko nepirka, ka es pie Tevis nepienaacu uz jahtas parunaaties veel naak klaat tas, ka Tev ir aizspriedumi pret baltaam dreebeem... nekas, nepaardziivo, ja man gadaas iekliist Riigas guljamrajonos, urlas arii uz mani aizdomiigi skataas...
kaadas veel Tev saapes un probleemas?
nav jau aizspriedumi.. man patiik... vismaz smaids sejaa paradas kad redzu tadus.. ne tu jauc kauko.. vienaa urlu pasakumaa visi balti staigaa..... 100% parliecinats
bilzuku ari atradu mosh tu focheeji? http://sv.lv/photogallery/2007-05-26_sensation_white/sensation_white_20.jpg
naa, vairaak izskataas peec Tava stila bliezt zibeni virsuu... bet taas bildiites esi ashi izvaacis no galerijas... laikam labi gatavojies shaadai diskusijai... skatos, esi arii nepilngadiigaas plikbildes izvaacis... labi labi - vajag tureet sevi raamjos
anonims_: bilzuku ari atradu mosh tu focheeji? http://sv.lv/photogallery/2007-05-26_sensation_white/sensation_white_20.jpg
naa, vairaak izskataas peec Tava stila bliezt zibeni virsuu... bet taas bildiites esi ashi izvaacis no galerijas... laikam labi gatavojies shaadai diskusijai... skatos, esi arii nepilngadiigaas plikbildes izvaacis... labi labi - vajag tureet sevi raamjos
jaaa! no riita celos un domaju.....labs gariiigais,, varetu anniram uzbraukt kauko..