a kaa var nodefineet kas ir vai kas nav garlaiciigs??? nupat viens pilsonis teica, ka manas bildes esot garlaiciigas... noleemu vairs nefotografeet vispaar
gudrim nav garlaicīgas kā var būt garlaicīgi meitieši ar kleini paplestām kājām un atšautiem dupšiem?
Laciz neskaitiju bet nu uz aci piemetot no 200 fotobloga bildēm 50 būs ar vienu meitieti, bildes modele smukas bet nu kopumā neko aizraujoši nav pāršķirot lapu 2 uz lapu 4 jau iepriekš var paredzēt ko ieraudzīs, un tas jau nav interesanti.Bildes protams izcilas es tādas i nekad nenofočēšu.
Laciz:nupat viens pasazhieris teica, ka manas bildes esot garlaiciigas...
nezinu, kurš tas bija. bet viņam ir taisnība!
subjektiivi, protams... daudziem taa neliekas... man subjektiivi Tavas liekas bezceriigi tizlas, bet es ar to nelepojos... a taa pilsonja bildes man subjektiivi liekas bezceriig trulas... re kaa viss ir baigi subjektiivi...
anonims_:ignorejot smird tapat es jau nesmu pilsonis laciz. gaidam kādu laciz aizstaavi, kam ta nelieks..
Tu tas ignoreetaajs, kas katru dienu ruupiigi apskata manas bildes?
alvils:
Laciz:bezceriigi tizlas ... bezceriig trulas...
ehhh, Laciz, Laciz! ko ar Tevi tādu bezcerīgo darīt?! nu neko, jāmēģina ignorēt (lai mazāk smird)!
Alvil, nekjer krenjkji - Tu esi normaals dzeks Es gan cereeju ka uztversi ironiju...
Gudris:
Laciz:... daudziem taa neliekas...
ar liekuļiem pilnas malas
jap - saakot ar Tevi... atceries to tekstinju - "es Tev ieliku izcili un cereeju ka Tu man arii" ???
es neredzu iipashi daudz iemeslu kaapeec lai tie kas man izraada patikshanu iipashi liekuljotu, jo es pretii nebalsoju, katru dienu nobalsoju par paaris bildeem, paarsvaraa kur var - dzeest un vieniniekus un kopaa ar kaadu no bloga arii iipashi netuseeju
dansiga:a kas vainas tai bildei? man ar tiiri labi patiik ;_)
da runa vispaar nav par bildeem... dazhi pasazhieri izmanto jebkuru ieganstu lai apspriestu manu personiibu. laikam kaut kaads krenjkjis. vai arii kaut ko gribas - bet nesanaak. laikam atbildes jaameklee pasazhieru galerijaas. taa jau tas vienmeer beigaas reduceejas...
par ko tad? es laikam esmu stulbs - neiebraucu. cik lasu komentārus, šķiet, ka par bildēm... kuras MUMS ir bezcerīgi tizlas, kroplas utt, bet Laciz līdz absurdam pārmākslotā ekrāntapete ir tik daiļa un emocionāla, ka patīk pat dansigai (spriežot pēc vērtējumiem, kas gan reti kad dod objektīvu priekšstatu par realitāti, ne viņai vien... daudz dīvainu cilvēku pasaulē!).
par ko tad? es laikam esmu stulbs - neiebraucu. cik lasu komentārus, šķiet, ka par bildēm... kuras MUMS ir bezcerīgi tizlas, kroplas utt, bet Laciz līdz absurdam pārmākslotā ekrāntapete ir tik daiļa un emocionāla, ka patīk pat dansigai (spriežot pēc vērtējumiem, kas gan reti kad dod objektīvu priekšstatu par realitāti, ne viņai vien... daudz dīvainu cilvēku pasaulē!).
Alvil - tagad varbuut sapratiisi - TAA NAV MANA BILDE!
tad pasaki kaapeec mazajam edgarinjam bija taa bilde jaavelk iekshaa shajaa diskusijaa??? Tikai taapeec, ka es esmu tur noklikaajis - patiik? Tas ir meegjinaajums parunaat par manaam garlaiciigajaam bildeem vai par manu personiibu?
bildi ievilku ka piemeru.. tu apgalvo ka verte loooti objektiivi, pec deguniem nevienu neskaties... ar nevinu no bloga netuse. tapec radas jautajums kapec tev patik visi si autora darbi uz 555 un "patik"
anonims_:bildi ievilku ka piemeru.. tu apgalvo ka verte loooti objektiivi, pec deguniem nevienu neskaties... ar nevinu no bloga netuse. tapec radas jautajums kapec tev patik visi si autora darbi uz 555 un "patik"
taapeec ka patiik, un tos, kuri nepatiik paarliecinu nelikt.
es domaaju, ka manai personiibai tik daudz uzmaniibas pieveers tikai taapeec, ka nespeej aizmirst dazhas kritiskas pieziimes
anonims_:bildi ievilku ka piemeru.. tu apgalvo ka verte loooti objektiivi, pec deguniem nevienu neskaties... ar nevinu no bloga netuse. tapec radas jautajums kapec tev patik visi si autora darbi uz 555 un "patik"
taapeec ka patiik, un tos, kuri nepatiik paarliecinu nelikt.
es domaaju, ka manai personiibai tik daudz uzmaniibas pieveers tikai taapeec, ka nespeej aizmirst dazhas kritiskas pieziimes
tev ir personiiba? virtuala dzive nav personiba laciz tas ka tu te vari but jebkas nenozime, ka ari esi kautkas
a man nav jaabuut par jebko - es varuu buut es pats, paust un aizstaaveet savu viedokli un veertiibas. man nav jaaizdabaa visaadu tirlinju gaumei un viedoklim
anonims_:nu tad esi tu pats un blogo talaak, nezkapec dzive tu knapi tris vardus ,manuprat, speji pateikt! Laikam tāpec, ka balto kostīmu nebiji uzvilcis
aaa - tad tur tas krenjkjis - ka vieniigajaa tikshanaas reizee uz jahtas neatnaacu ar Tevi parunaaties??? vai vai vai piedod!
anonims_:nu tad esi tu pats un blogo talaak, nezkapec dzive tu knapi tris vardus ,manuprat, speji pateikt! Laikam tāpec, ka balto kostīmu nebiji uzvilcis
aaa - tad tur tas krenjkjis - ka vieniigajaa tikshanaas reizee uz jahtas neatnaacu ar Tevi parunaaties??? vai vai vai piedod!