forum.gif
Studio Glamour studijas atklāšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Studio Glamour studijas atklāšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.05.10 01:33
 citēt
mmax:Vai var uzzinat kau ko vel par kursiem, pienjemsim kur , cik un tt ? :face-smile:

Protams, var :) Vispirms Tev jākļūst par bezdarbnieku, tad apmēram pusgads jāgaida rindā un, ja ar datoru neesi uz Jūs, tad kursi garantēti, un pat stipendiju maksā :face-grin:
Publicēts: 15.05.10 01:48 labots
 citēt
ERA:
mmax:Vai var uzzinat kau ko vel par kursiem, pienjemsim kur , cik un tt ? :face-smile:

Protams, var :) Vispirms Tev jākļūst par bezdarbnieku, tad apmēram pusgads jāgaida rindā un, ja ar datoru neesi uz Jūs, tad kursi garantēti, un pat stipendiju maksā :face-grin:

Es šitā izfigurējos pirms gadiem vairāk kā 10 , lielākākais pārsteigums ka "Kolēģi" izrādijās 1;1 tādi paši "Nabadzinji" kā es , tiesa toreiz tas pasakums "Bes bēdu" maksāja ~2000Ls un ilga 2 menesjus ,nu mēs bijām nolēmuši ietaupīt , laikam kādi 2-3 no visa bara arī bija "Isti nabadzinji" bet tiem švaki pieleca un viņi ātri noplauka:):)
Publicēts: 15.05.10 01:55
 citēt
a es shodien biju pie astrologa un man teica - meit, MAACI ... MAACI!!!! .. tev ir dotiibas ;_)) ... un tagad domaaju, ka jaasak porganizeet kursi ;_)))
Publicēts: 15.05.10 10:41
 citēt
ERA:

Isteniba vairak interese ko jus tur ieguvat.
Publicēts: 15.05.10 11:34
 citēt
xaxa... studija...
tagad kruta glamūr studija ir trijos čemodānos saliekama... un ik nedēļu var vērt jaunā vietā... iemesls tusim?

no visa tirgū esošā man vislabāk patīk osy.lv piegājiens- bilde kā baltmaize- lielveikalā :D

jābrauc rakt zeme- skaists laiks... var arī uz Tīreli... nu, ja rakt negribas...
Publicēts: 15.05.10 11:42 labots
 citēt
Nu tātad precizēju.

Muzeju nakts pasākums
DABA UN KARŠ

Latvijas Kara muzeja filiālē Ziemassvētku kauju muzejā
Š.g. 15. maijā no plkst. 17.00- 23.00

Jelgavas novada Valgundes pagasta Manguļos , karte reku www.karamuzejs.lv...

Kaprāļa Gata Indrēvica fotogrāfiju digitālizstāde „Irāka un Afganistāna latviešu karavīra acīm”
Latvijas Kara muzeja filiālē „Ziemassvētku kauju muzejs” notiks starptautiskās muzeju nakts pasākums „Daba un karš”. Pasākuma ietvaros notiks 2.pasaules kara kaujas imitācija, kurā plānota arī militārās tehnikas izmantošana.
Pasākuma programma no 17.00 līdz 23.00:
– Kara vēstures rekonstrukcijas klubu „Redut” un „Latviešu karavīrs” prezentācija - 2.pasaules kara karavīru nometne
: iepazīšanās ar karavīru sadzīvi
: fotografēšanās ar formastērpiem un ieročiem
19.00 – 2.pasaules kara kaujas imitācija
– Kolekcionāra Aivara Daģa ieroču kolekcijas prezentācija
– Zemessardzes 31.Aizsardzības pret masveida iznīcināšanas ieročiem bataljona prezentācija - „Paskaties uz pasauli caur gāzmaskas stikliem”
– Maizes ceptuves „Lāči” prezentācija un degustācija
– Darbosies bufete – lauku virtuve
Ieeja bez maksas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt