forum.gif
Studio Glamour studijas atklāšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Studio Glamour studijas atklāšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.05.10 12:22
 citēt
Sveiki, kolēģi!
Gribējās uzzināt, kurš vēl ir ielūgts pie Valtera uz rītdienas atklāšanu?
Publicēts: 14.05.10 13:30
 citēt
gan jau ka Gudris ir VIP viesu sarakstaa! :)
Publicēts: 14.05.10 13:46
 citēt
alchsh:gan jau ka Gudris ir VIP viesu sarakstaa! :)

He, he!
Būs intresanti satikt.
Publicēts: 14.05.10 13:47
 citēt
es neesmu :face-crying:
Publicēts: 14.05.10 15:10
 citēt
Es arī neesmu...:(
Publicēts: 14.05.10 15:11
 citēt
Eltons vienkārši gribēja pazīmēties, ka viņš ir tas vienīgais no blogeriem, kas ir ielūgts. :face-devil-grin:
Publicēts: 14.05.10 15:18
 citēt
alvils:Eltons vienkārši gribēja pazīmēties, ka viņš ir tas vienīgais no blogeriem, kas ir ielūgts. :face-devil-grin:
Vo vo, Eltons tiešām reāļno zīmējas.
Es ar nav ielūgts :(
Publicēts: 14.05.10 15:30
 citēt
Vot ķe raz... fotogrāfi.
Biju domājis, ka es tik tāds sūnu vecis, bet pārējie visi bohēmisti un tusētāji, pa atklāšanām un izstādēm vien, visus pazīstat un visu zināt...
Publicēts: 14.05.10 15:31
 citēt
man piedāvaja..es lepns būdams teicu ka neiešu ja nav Moet šampis :D :D
Publicēts: 14.05.10 15:36
 citēt
Kautkā bix smieklīgi , viens no projektiem kursj jau sakotnēji lemts neveiksmei dēļ glupa nosaukuma :):) Nu nav manīti autoram gandīz nemaz darbi "Glamour" stilā , drzāk reportāžās un "Žanra" stilā :):) Viens no daudziem jo daudziem jaunās paaudzes līdzīgo un vienveidīgo pulka:):) Gudris salīdzinajumā ar saviem atdarinājumiem it 3x Glamourigaks :):) Es iešu uz citu Foto pasākumu , rītā Tīreļpurvā ir vienīgā BALTIJAS profesionālā kara fotogrāfa Gata Indrēvica darbu skate uz lielā ekrāna par Iraku un Afganistānu , tā teikt "No iekšienes" ot to gan es specilāi braukšu paskatīties , ļot exsluzīvas lietas UNIKĀLAS. Atceļā paskatīšos Ogrē uz ielas vecmeistara Martiņa Vīlipsona viena no PSRS foto klasiskā dabas "Detāļu" fiksētāja unikālos darbus , tik Martiņam Vilipsonam un Gundegai Deģeis ir izdevies tikt uz LIELVALSTS foto grāmatu vākiem tik efektīgi un stilā precīzi viņu darbi ir un bija. Varbūt ja gadīšos Ķeipenē tad Eizenšteina musejā paskatīšos arī kādu no saviem un kolēģu darbiem. Ir tāds teicies , lai cik nebļauj "Medus Medus mutē saldākas neķļust" tāpat ar nesošu`Glamour skaļi openēt STUDIJU ar tādu nosaukumu ir visai smieklīgi:):)
Publicēts: 14.05.10 15:40 labots
 citēt
Štrunts par "glamūr" nosaukumiem (arī brīnos par pretenciozitāti māceklim vēl esot).
Jāievērtē būs, kādas tajos 90m2 iespējas.
Interese, kā ar grupas bildēšanu un čoperu sesiju.
Publicēts: 14.05.10 15:41
 citēt
Luņa plāns izskatās interesantāks... :face-glasses:
Publicēts: 14.05.10 15:47
 citēt
Gudris:
Eltons:
oho...sitik liela viņam būs ? :super_man:

Tā nu reklamē.
Ja nebūs slinkums, iereportāžēšu.
Publicēts: 14.05.10 15:48
 citēt
Gudris:
Eltons:
oho...sitik liela viņam būs ? :super_man:

drosi vien pa vasaru tik, kamer apkurei nav jātērejas :D
Publicēts: 14.05.10 15:52
 citēt
vasis8:
Gudris:oho...sitik liela viņam būs ? :super_man:

Pofig apkure, ta kam tāda vispār vajadzīga?
Publicēts: 14.05.10 15:56
 citēt
vasis8:
Gudris:oho...sitik liela viņam būs ? :super_man:

SOBRĪD tādas tēlpas met pakāļ ņem tikai:):) Reka Marcim jau ir BIROJS un man ar te čomiem jau pus gadu ir 100m2 studija 4m griestiem :):) Šobrīd kad TELPAS burtiski met pakaļ lai tik vispār kāds par tām kautko maksā 100-200-300m studija nav nekada problema JAUTĀJUMS ko tai studijā darīt un KADA tehnika ir pieejama 99% gadijumu "Studio KIT" tas ir čemodāns ar 2-3 pārvietojamām gaismām varbūt 2-3 foni ja kāds bijis gudrāks mož kāds lietussargs vai boxs vēl ir VISS
Publicēts: 14.05.10 16:04 labots
 citēt
Lunis:
vasis8:

SOBRĪD tādas tēlpas met pakāļ ņem tikai:):) Reka Marcim jau ir BIROJS un man ar te čomiem jau pus gadu ir 100m2 studija 4m griestiem :):) Šobrīd kad TELPAS burtiski met pakaļ lai tik vispār kāds par tām kautko maksā 100-200-300m studija nav nekada problema JAUTĀJUMS ko tai studijā darīt un KADA tehnika ir pieejama 99% gadijumu "Studio KIT" tas ir čemodāns ar 2-3 pārvietojamām gaismām varbūt 2-3 foni ja kāds bijis gudrāks mož kāds lietussargs vai boxs vēl ir VISS

par to jau runa, ka tagad telpas ir gandrīz pa velti, a ko ziema kad tas viss 90m2 un 4m gristi jāsak kurinat!...uz ziemu taisīs biznesu ciet
Publicēts: 14.05.10 16:29 labots
 citēt
vasis8:par to jau runa, ka tagad telpas ir gandrīz pa velti, a ko ziema kad tas viss 90m2 un 4m gristi jāsak kurinat!...uz ziemu taisīs biznesu ciet

Ziemā būs bez apkures:D:D Mums bija labi noteikumi varējām paši kurināt ar elektrību cik un kad vaig , nevaidzēj obligāti pieslēgt centrālo:):) BET pašas telpas ar pilnu servissu utt apsargajamā biroju ēkā netālu no Daugavas un satiksmes ~0,50Ls m2 :face-wink::) Turpat iekšā ir arī veikals un bifete un blakus viesnīca un picu piegādā bez maksas no netālās Čilī :):) Satāvieta zem logiem koroče visas exstras ieskaitot udeni Foto laborim :):) Havaja gan ir stāvu zemāk jāiet:):) Par papildus piķi ir gan signalīzācija gan video novērošana gan I-net , maksā tikai , mums to nevaig:):) Labākais ka tai pašā un zemākos stāvos kopā kādi 5 lieli foto kantori vēl:D :D
Publicēts: 14.05.10 17:21
 citēt
Lunis:Kautkā bix smieklīgi , viens no projektiem kursj jau sakotnēji lemts neveiksmei dēļ glupa nosaukuma :):) Nu nav manīti autoram gandīz nemaz darbi "Glamour" stilā , drzāk reportāžās un "Žanra" stilā :):) Viens no daudziem jo daudziem jaunās paaudzes līdzīgo un vienveidīgo pulka:):) Gudris salīdzinajumā ar saviem atdarinājumiem it 3x Glamourigaks :):) ):)

Nu nesaki vis.
Šim, salīdzinot ar to otro "glamūristu" vismaz ir izglītība sākuma stadijā.
Un centība un izaugsme.
Redzēs, ko Binde un pārējie uzaicinātie teiks par Valtera potencēm, būs vai nebūs...
Galvenais lai būtu tas bizness.
Starp citu, kā Linkam savās telpās klājas tagad?
Publicēts: 14.05.10 17:23
 citēt
Lunis:Havaja gan ir stāvu zemāk jāiet
Vot šitais nekam neder. Ja nu kailfoto laikā modelei pēkšņi ievajagās?
Publicēts: 14.05.10 18:02 labots
 citēt
smartins:

Pa to koridoru var arī bez halāta laist , es jau teicu apkārt vieni foto kantori Foto Kerāmika , Foto dizains vēl kautkāds tehniskais :):) Agrāk tieši blakus bija Kafūzis bet to taga slēdza un koridori aizmūrēja :):)
Publicēts: 14.05.10 18:14 labots
 citēt
Eltons:[
Redzēs, ko Binde un pārējie uzaicinātie teiks par Valtera potencēm, būs vai nebūs...
Galvenais lai būtu tas bizness.
Starp citu, kā Linkam savās telpās klājas tagad?

Nu tas protams paša žiņā , ja atrod savu ceļu tad IR bizness ja mēģina tāpat un to pašu ko vel vesels bars viens par otru letaki , tad nekāda biznesa un perspektīvu:):) Te pat Semevicss taisa to pašu tikai daaaaudz krutākā līmenī un vēl vesels bars:):) Gadijumos ja žaba maksāt fotografiem tas labi , nav jatērējās var ietaupit , bet ja grib kā biznessu tad Sooorrrryyyy nekada bzinesa tur nav:) Nav ne jausmas kā Linkam , man darbu jūra un Rīga sen vairs nav pa ceļam taka nav pasen gadijies ne ar vienu komunicēt klātienē , bet domāju ka iet viņam labi lai nu kas viņš Biznessu zin teicami:) Pat Blondo neesmu kopš kāda jaungada saticis kaut tepat netālu :):) Vienkarši man tik specifiska niša ka "Nekrustojās" ne ar vienu vietējo:):)
Publicēts: 14.05.10 18:58
 citēt
smartins:

jāievieš kāda dežūrbļoda vai spainis kādā stūrī :D
Publicēts: 14.05.10 19:13
 citēt
alvils:
smartins:ot šitais nekam neder. Ja nu kailfoto laikā modelei pēkšņi ievajagās?

jāievieš kāda dežūrbļoda vai spainis kādā stūrī :D
Šitie tak reāli smirduļi būs!
Publicēts: 14.05.10 19:14
 citēt
nu nevajag jau pēc tam turēt nedēļu :D
Publicēts: 14.05.10 19:23
 citēt
varu piedāvāt telpas studijai, bet nebūs pa lēto, ja jau nevienam nepatīk lēti :D
Publicēts: 14.05.10 19:26
 citēt
Andreass:varu piedāvāt telpas studijai, bet nebūs pa lēto, ja jau nevienam nepatīk lēti :D
Havaja tanī pašā stāvā?
Publicēts: 14.05.10 20:25
 citēt
a kas ir Valters?!?!??!
Publicēts: 14.05.10 20:56
 citēt
|PHe .... man pietiek ar to, kur mani aicnia ... uz visaam taapat nevar paspeet;-ppppp
Publicēts: 14.05.10 23:01
 citēt
dansiga:a kas ir Valters?!?!??!

Man arī gribējās uzdot šo pašu jautājumu. Bet tad diskusijas aizgāja citā gultnē un es nu neko... Ja jau pat Laciz šo savu firmas jautājumu neuzdeva... :anger: Un tomēr interese par personāža faktisko esamību nav zudusi. :bad_smile:
Publicēts: 14.05.10 23:11
 citēt
Eltons:Sveiki, kolēģi!

Ielūgta gan neesmu, bet kopā ar Valteru Photoshop kursos mācījos :face-grin:
Publicēts: 14.05.10 23:14
 citēt
K A S I R V A L T E R S !?!??!?!?!!?
Publicēts: 14.05.10 23:16
 citēt
Dans, tak apskaties mājaslapā... ;) studioglamour.lv...
Nezinu gan, cik pazīstams viņš ir fotogrāfu aprindās... :what:
Publicēts: 14.05.10 23:18
 citēt
ERA, nu es jau neko no fotograafu aprindaam nezinu .... es tik vecos krakjus zinu ... ;-))))
Publicēts: 14.05.10 23:19
 citēt
phe .. valters .. riigaaa ...... a man ... a MAN ... buutu jaabrauc uz Bulgariju .... uz izstades atklashanu un sanjemt sho to ....... kji ;-)
Publicēts: 14.05.10 23:24
 citēt
dansiga:ERA, nu es jau neko no fotograafu aprindaam nezinu .... es tik vecos krakjus zinu ... ;-))))

Dans, nevar būt! Zavadski arī nezini? :grimace:

dansiga:phe .. valters .. riigaaa ...... a man ... a MAN ... buutu jaabrauc uz Bulgariju .... uz izstades atklashanu un sanjemt sho to ....... kji ;-)

Nu ja, Tu jau mums Māksliniece ;) Pa izstādēm vien :grimace:
Publicēts: 14.05.10 23:28
 citēt
ERA, nu pag pag ... pie Zavadska man uz kafiju jaabrauc - es biju pirmaa beibe kas to "donate" izmantoja un ziedoja vinjam naudinju ;-))))) BET ..... sejaa veel nesmu redzeejusi ....... UN ... nupat apskatiju Valtera bidles (ja tas ir tas) .... nuuu ... eee .. KHM .....

P.S> ne tikai pa izstadeem vien .. bet ari ipeec balvaam ;-pppppp
Publicēts: 14.05.10 23:52
 citēt
dansiga:ERA, nu pag pag ... pie Zavadska man uz kafiju jaabrauc - es biju pirmaa beibe kas to "donate" izmantoja un ziedoja vinjam naudinju ;-))))) BET ..... sejaa veel nesmu redzeejusi ....... UN ... nupat apskatiju Valtera bidles (ja tas ir tas) .... nuuu ... eee .. KHM .....

P.S> ne tikai pa izstadeem vien .. bet ari ipeec balvaam ;-pppppp

Hi hi ;)

Nu, es Valtera bildes esmu tikai te blogā skatījusies, šis tas patīk, šis tas nu tā ne visai... :)

Mhm, nopelniem bagātā Māksliniece :grimace: :face-grin:
Publicēts: 15.05.10 00:02
 citēt
nuu - peec So:face-sad:thbey ..... tu ne ta vien mani zurunaasi ;_)))))
Publicēts: 15.05.10 01:30
 citēt
ERA:
Eltons:Sveiki, kolēģi!

Ielūgta gan neesmu, bet kopā ar Valteru Photoshop kursos mācījos :face-grin:

Vai var uzzinat kau ko vel par kursiem, pienjemsim kur , cik un tt ? :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):