forum.gif
muzeju nakts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / muzeju nakts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.05.10 11:54
 citēt
SWH raidīs stāstus par to, kas kur un kā.
ap 1:00 ar Vladi stāstīsim dzīvajā par to, kā vēstures muzejā piemīzām 14.-ā gad-100-ta lielgabalu!
mēģināšu jau arī iestarpināt, kā ar Jāni cūku apmīzām (tikko telefoniski saņēmu akceptu! ), kā trepu rūmi piemīzām un kā pietaisīju skolas formas cepuri un novietoju pie skolas durvīm! :face-grin: tieši pirms svinīgā mītiņa 1. septembrī! :face-kiss:
Publicēts: 15.05.10 11:57 labots
 citēt
Muzeju nakts pasākums
DABA UN KARŠ

Latvijas Kara muzeja filiālē Ziemassvētku kauju muzejā
Š.g. 15. maijā no plkst. 17.00- 23.00

Jelgavas novada Valgundes pagasta Manguļos , karte reku www.karamuzejs.lv...

Kaprāļa Gata Indrēvica fotogrāfiju digitālizstāde „Irāka un Afganistāna latviešu karavīra acīm”
Latvijas Kara muzeja filiālē „Ziemassvētku kauju muzejs” notiks starptautiskās muzeju nakts pasākums „Daba un karš”. Pasākuma ietvaros notiks 2.pasaules kara kaujas imitācija, kurā plānota arī militārās tehnikas izmantošana.
Pasākuma programma no 17.00 līdz 23.00:
– Kara vēstures rekonstrukcijas klubu „Redut” un „Latviešu karavīrs” prezentācija - 2.pasaules kara karavīru nometne
: iepazīšanās ar karavīru sadzīvi
: fotografēšanās ar formastērpiem un ieročiem
19.00 – 2.pasaules kara kaujas imitācija
– Kolekcionāra Aivara Daģa ieroču kolekcijas prezentācija
– Zemessardzes 31.Aizsardzības pret masveida iznīcināšanas ieročiem bataljona prezentācija - „Paskaties uz pasauli caur gāzmaskas stikliem”
– Maizes ceptuves „Lāči” prezentācija un degustācija
– Darbosies bufete – lauku virtuve
Ieeja bez maksas.
Publicēts: 15.05.10 12:34
 citēt
haralds:SWH raidīs stāstus par to, kas kur un kā.
ap 1:00 ar Vladi stāstīsim dzīvajā par to, kā vēstures muzejā piemīzām 14.-ā gad-100-ta lielgabalu!
mēģināšu jau arī iestarpināt, kā ar Jāni cūku apmīzām (tikko telefoniski saņēmu akceptu! ), kā trepu rūmi piemīzām un kā pietaisīju skolas formas cepuri un novietoju pie skolas durvīm! :face-grin: tieši pirms svinīgā mītiņa 1. septembrī! :face-kiss:

āāāā! :exciting: tas būs 1:00 naktī? :what:
Publicēts: 15.05.10 12:38
 citēt
Es uz Doles salu šoreiz! :) Tur rādās būs jauks pasākums.
Publicēts: 15.05.10 12:41
 citēt
izklausaas labs pasaakums taas muzeju naktis tikai tiem kas nedziivo rygaa problemaatiski tikt uz maajaam kad pasaakums beidzas, bezmazvai pirmais autobuss jaagaida
Publicēts: 15.05.10 13:01 labots
 citēt
Novados ar izklaižu netrūks , par Foto isstādēm jau minēju bet reku vēl jaukāk Ogres centrā Plkst. 22.00 laukumā pie skvēra Lailas Pakalniņas dokumentālā filma “Leiputrija” (piedāvā “Vides filmu studija”) Ir tāda par mizkasti žurkām utt ar brīnišķigu gaismiņu un SKAISTI:):)
Publicēts: 15.05.10 13:29
 citēt
CerambyX:Es uz Doles salu šoreiz! :) Tur rādās būs jauks pasākums.

Tad tiksimies, man atkal vieta ūdeņnieku stendā, Mūziku spēlēs Cat from Japan
Publicēts: 15.05.10 14:31
 citēt
daiga_a:āāāā! :exciting: tas būs 1:00 naktī? :what:
tā iecerēts! saprotams, dzīve var ieviest korekcijas! :face-grin:
Publicēts: 15.05.10 18:59
 citēt
a es došos uz šejieni: www.draugiem.lv...
Publicēts: 15.05.10 23:23
 citēt
URT:

Raudu gaužas asaras, ka lietus izjauca velobraucienu uz turieni :( T.i. pa dienu jau pabijām Doles salā, bet nebijām gatavi tādam gāzienam, kas uznāca vēlāk, kad bijām aizminušies uz veikalu un nācās pieņemt sāpīgu lēmumu - no Salaspils dezertēt uz mājām. Škrobīgi. :face-crying:
Publicēts: 15.05.10 23:29
 citēt
Nu jā, labāk ar riteni braukt... :) Bet es tur šovakar biju, kurš bija tas ūdeņnieku stends, tur kur kukainji bija???
Es tur biju piegājusi ar draugiem, viens no apmeklētājiem ar to puisi stendā aizrautīgi runāja par būtnēm, kas izurbj cauruminju ādā, ielien cilvēkā iekšā un tjipa dzīvojas pa asinsvadiem.. :)) Inčīgi! :)))
Publicēts: 15.05.10 23:38
 citēt
Haraldu ap 23:00 dzirdēju tiešajā pa swh :D
Publicēts: 15.05.10 23:49
 citēt
CerambyX:
URT:

Raudu gaužas asaras, ka lietus izjauca velobraucienu uz turieni :( T.i. pa dienu jau pabijām Doles salā, bet nebijām gatavi tādam gāzienam, kas uznāca vēlāk, kad bijām aizminušies uz veikalu un nācās pieņemt sāpīgu lēmumu - no Salaspils dezertēt uz mājām. Škrobīgi. :face-crying:

Nu, re! Būtu es mājās - būtu kur Jums dezertēt! :)
Publicēts: 16.05.10 04:03 labots
 citēt
Riebiga:Nu jā, labāk ar riteni braukt... :) Bet es tur šovakar biju, kurš bija tas ūdeņnieku stends, tur kur kukainji bija???
Es tur biju piegājusi ar draugiem, viens no apmeklētājiem ar to puisi stendā aizrautīgi runāja par būtnēm, kas izurbj cauruminju ādā, ielien cilvēkā iekšā un tjipa dzīvojas pa asinsvadiem.. :)) Inčīgi! :)))

Jao, tas bija ūdeņnieku stends, tas kurš stāstīja par Matoņa izcelšanās teiku un kā nu tas uz sirdi dodas bija Kalniņš, es slinkoju ar projektoru, ne filtri ne papildus gaismas un vēl mēģināju klausīties Japānas kaķi
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):