Gudris:Pida*i no otra foto saita izdzēsa manu topiku par šo tēmu no foruma...tur par reklāmu jāmaksā ?
Acīmredzot Vanags daudz vairāk rūpējas par sava saita prestīžu. Tad kā palika ar to "kompozīciju"? Kur ir Tavs pedagōģijas fenomens, kurš spēj Akadēmisko kursu saspiest pāris vienkāršos nepaplašinātos teikumos un cilvēki par to maksā? A?
Gudris:Elton bet atnāc un noklausiesun pie reizes sabildeesi jaunas plikas meitenes ko ar zirgiem kopaa monteet ...vai Tev naudiņu žēl ?
Laika žēl. Pat ja Tu piemaksātu, tas man neizraisītu interesi. Tava neatbildēšana uz jautājumiem apstiprina manas aizdomas par absolūtu kompetences trūkumu.
Eltons:
Laika žēl. Pat ja Tu piemaksātu, tas man neizraisītu interesi. Tava neatbildēšana uz jautājumiem apstiprina manas aizdomas par absolūtu kompetences trūkumu.
Tavi jautājumi apstiprina Tavas uztveres problēmas
Bože moij, atkal visi norej. Da kāda Jums šķirba, cik katrs kompetents utt., ka tik kaut ko jaunu var iemācīt. Man, piemēram, interesētu šāda pieredze. Zinu, ka noteikti kaut ko iegūtu. Varbūt dažam labam spečukam tas šķiet smieklīgi, bet nejēdzu, kā var tāds spečuks vispār "cepties" un lasīt šo diskusiju.
alora:Bože moij, atkal visi norej. Da kāda Jums šķirba, cik katrs kompetents utt., ka tik kaut ko jaunu var iemācīt. Man, piemēram, interesētu šāda pieredze. Zinu, ka noteikti kaut ko iegūtu. Varbūt dažam labam spečukam tas šķiet smieklīgi, bet nejēdzu, kā var tāds spečuks vispār "cepties" un lasīt šo diskusiju.
Zini cik nenormāli grūti vēlāk "Parmācīt" kāda aktīva idiota iestāstītas glupības , pēc tam cilvēki gadiem netiek valjā no "Specālistu" iestāstītām aplamām iemānām kas parasti "Iesēžās" dzelžaini. Tapec labāk tādu klapēt kamēr maziņi un saukt par idiotiem lai visi dzird. Mūsu laiks "Diletantu laiks" pilns ar psihoterapeitu sakačātiem lūzeriem kuri "Sparīgi aktivizējās da jebkādās jomās" rezultats apsalut prognozejams un redzams lažās viscaur un nepārtraukti. Tāpēc šarlatānus trenc no visurienes ar sudainu koku un pareiz dara
Zhetons Lunim. Man bijusi taada pieredze, tikai ne foto jomaa... vajadzeeja diendienaa vingrinaaties divus gadus, lai atietu liidz nulles liimenim un tad chetrus gadus, lai sasniegtu pieklaajiigus rezultaatus jau ar pareizi iestaadiitaam smadzeneem.
man gan shkjiet, ka Gudris visu labi saprot, tachu vinjam pajaat, jo vinjsh nemokaas ar mazveertiibas un napoleona kompleksiem... visu cienju chalim. bez ironijas.