forum.gif
"Darbs ar modeli" 23.Maijs Saulrietā pie jūras
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / "Darbs ar modeli" 23.Maijs Saulrietā pie jūras
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.05.10 11:07
 citēt
>Pozēšanas pamati

shitais ir riktiigi labs :D
Publicēts: 18.05.10 11:14
 citēt
Ou, jauns plakats pat uztaisits! :face-smile:
Publicēts: 18.05.10 11:17
 citēt
Gudris:
Laciz:>Pozēšanas pamati

shitais ir riktiigi labs :D
kas Tev čabulīt šoreiz nepatīk ? :what:
nju tak patiik! Es tak nesaku nevienu sliktu vaardu, jaukuminj!!!
Publicēts: 18.05.10 11:18
 citēt
Jā, jā, visus šos "pamatus" varam uzskatāmi redzēt jaunajā Gudŗa plakātā...
Publicēts: 18.05.10 11:25
 citēt
Gudris:

>Pozēšanas pamati

Lai modele nostājas šitā!
Gudris:
>Kompozīcijas pamati

Kāda vēl kompozīcija, ka tik plikumi!
Gudris:>
Gaismošanas pamati

Ņemam blici un bliežam, ka tik plikumi redzami!

Visu šo klātienē varu pa 10Ls pastāstīt. rakstīt privāti.
Publicēts: 18.05.10 11:29
 citēt
Laciz:
Gudris:kas Tev čabulīt šoreiz nepatīk ? :what:
nju tak patiik! Es tak nesaku nevienu sliktu vaardu, jaukuminj!!!

Fu!
Atkal tie p...
Publicēts: 18.05.10 11:30
 citēt
Gudris:Praktiskā nodarbība "Darbs ar Modeli" 23. Maijā Jūrmala Tēma: Kailfoto

Bildēšana saulrietā izmantojot zibspuldzes...

>Gaismošanas pamati

studijas blices vai OCF, viena gaisma vai vairākas, lietussargi vai boxi, BD, OB? :what:
Publicēts: 18.05.10 12:03
 citēt
Eltons:
Laciz:ju tak patiik! Es tak nesaku nevienu sliktu vaardu, jaukuminj!!!

Fu!
Atkal tie p...

mana dziives pieredze raada, ka lielaakie pi... lamaataaji pashi beigaas izraadaas ruudiiti pi... :face-wink:
Publicēts: 18.05.10 12:11
 citēt
Laciz: mana dziives pieredze raada, ka lielaakie pi... lamaataaji pashi beigaas izraadaas ruudiiti pi... :face-wink:

visi jau nevar palielīties ar pi... pieredzi... :D
Publicēts: 18.05.10 12:21 labots
 citēt
Pasākums kautrīgajiem :):) Kad vienu roku turam mazu vieglu kameru ar otru daram KO ? Tad sanāk tā kā "Pasākuma plakātā" :):) Šī noslēpuma izzināšanā maksās 25Ls :D:D
Publicēts: 18.05.10 12:23
 citēt
beidziet te gudri riet
Publicēts: 18.05.10 12:30
 citēt
Laciz:
Eltons:
Fu!
Atkal tie p...

mana dziives pieredze raada, ka lielaakie pi... lamaataaji pashi beigaas izraadaas ruudiiti pi... :face-wink:

Nu, jā... iespējams, ka Tev tiešām ar pederastiem liela dzīves pieredze... bet ar lamātāju (šeit gan plašākā nozīmē) kompromitēšanas metodi esam labi pazīstami jau kopš komūnistu laikiem. Čekistiem bija smalki izstrādāda metodika, kā kompromitēt pilsoņus, pret kuriem argumentācija izrādījās bezspēcīga.
Publicēts: 18.05.10 12:34
 citēt
kas tā par zispuldzi, kuru tu plakātā reklamē, vai arī man galīgi nerāda monitors?
Publicēts: 18.05.10 12:42 labots
 citēt
es tiešām tevi apbrīnoju !
par uzdrīkstēšanos mācīt esot tavā levelā.
PS nākamreiz vismaz nokopē 1: 1 kādu pirelli meituku pōzu un to ieliec sludeklī. Izskatīsies pārliecinošāk.
Publicēts: 18.05.10 12:49 labots
 citēt
Gudris:
NilsS:es tiešām tevi apbrīnoju !
par uzdrīkstēšanos mācīt esot tavā levelā
Nu bet ko lai dara ka neviens "gudrāks" nerīko tādas nodarbības ? :face-crying:

Rīko gan, nemels.
Un tie, kam tiešām ir vēlme mācīties, pasniedzējus atradīs paši
Publicēts: 18.05.10 12:53
 citēt
Gudris pareizi dara, ka noformulē to par mācību pasākumu! Cilvēki tak paši sev dažkārt kautrējas atdzīties un noformulēt savas vajadzības...tad der piesegties ar apmācības karodziņu;)
Publicēts: 18.05.10 12:55
 citēt
NilsS:
Gudris:Nu bet ko lai dara ka neviens "gudrāks" nerīko tādas nodarbības ? :face-crying:

Rīko gan, nemels.

Rīko un kā vēl!

P.S. Nils, uz izstādes atklāšaunu biji vakar vai nebiji?! Kaut kā neievēroju Tevi kaut skatu pārlaidu tautai (bet bildes Tev bij lieliskas).
Publicēts: 18.05.10 12:55 labots
 citēt
Gudris:
NilsS:

Rīko gan, nemels.
pastaasti man ar ? :what:

pilns nets ar sludekļiem un speciem dažnedažādākajiem, tiesa lielākā daļa ir + - tu
Publicēts: 18.05.10 13:02
 citēt
Nu pag, pag...par mani Tu esi aizmirsis, ja:( :D
Publicēts: 18.05.10 13:05 labots
 citēt
Gudris:
NilsS:

pilns nets ar sludekļiem un speciem dažnedažādākajiem, tiesa lielākā daļa ir + - tu
vienīgi Knāķis ar Luņa gādību kko mēģīnāja liidziigu ..nezinu kas un kaa vinjam tur beidzaas :what:

faktiski jebkuros kursos sludina, ka iemācīs strādāt ar gaismu, modeļiem utt, tavs piedāvājums nav diez cik oriģināls :)

1.
Fotokursi
[url=www.portreti.lv]www.portreti.lv[/url] Lekcijas, plenēri un praktika. Tikai 6,90Ls par nodarbību!
2.
Foto kursi visiem.
[url=www.hobijukursi.lv]www.hobijukursi.lv[/url] Apgūsti fotografēšanas pamatus, saskati gaismu,krāsu,formu,faktūru.
3.
Foto kursi
[url=www.agenskalnastudija.lv]www.agenskalnastudija.lv[/url] Fotografēšanas teorija un prakse profesionāla fotogrāfa vadībā

FotoAkadēmija
Diezgan plaša programma dažādiem līmeņiem. Kursu tēmas mainās, tādēļ var sekot līdzi kas tur ik pa laikam tiek piedāvāts. Samērā padārgi. 808

Link Mārča Bendika foto kursi
Vairāk par pašiem pamatiem un melnbalto fotogrāfiju. Digitālās fotogrāfijas piekritējiem tas droši vien nebūs tas, ko meklējāt. 582
4 Link Gunāra Bindes Autorkursi
Iespējams šie kursi vairs nav pieejami, bet varbūt tomēr vēl kas notiek, tādēļ painteresēties var. Tur regulāri arī tiek rīkoti fotogrāfu plenēri (izbraukuma fotosesijas), master klases u.c. pasākumi saistībā ar foto. Vairāk gan orientēts uz krievvalodīgo auditoriju. 550
5 Link portreti.lv
Neregulāri foto kursi ar vienu pasniedzēju, bet noteikti ir laba iespēja papildināt zināšanas 590
6 Link Studiju centra "Alternatīva" foto kursi
Parasti foto kursi iesācējiem. 698
7 Link NextStep
Arī foto kursi amatieriem par fotogrāfijas pamatiem. 591
8 Link Andrejs Zavadskis
Par kāzu fotografēšanu un studijas tehniku. Arī visai neregulāri, bet toties diezgan lēti kursi. 553
9 Link Abitex Gar Jāņa kursi
Neregulāri foto kursi iesācējiem. Vēl kāda alternatīva, ja gadījumā citās vietās foto kursu grupas jau ir pilnas. 474
10 Link Alises Rozes Dizaina Studijas fotokursi
Nodarbības vada: Aleksejs Kozeņecs (laikraksta "Liesma" ilggadējs fotogrāfs) un Artūrs Romanovskis (fotomākslinieks). Paralēli kursiem – plenēri, izstādes kursu beigās. Reizi gadā izstāde Melngalvju namā visiem kursantiem kopā ar pasniedzējiem. 971
11 Link Rīgas Skolēnu pils fotopulciņš
Rīgas Skolēnu pils fotopulciņš ir viens no vecākajiem pulciņiem pilī, kur tagad nodarbības vada Andris Kozlovskis. 269
12 Link digital guru
Fotokursus pasniedz Gunārs Janaitis. 302
13 Link Fotomobilizācija
Pamatnodarbības vada Harijs Zemītis: ilga praktiskā pieredze pedagoģijā, nodarbojies ar glezniecību, zīmēšanu, tēlniecību, dizainu un fotogrāfiju: daags.photodom.com 246
14 Link AGERO meistarklases
Meistarklases ar praktisku ievirzi, kur pāris dienās iegūsiet praktiskās zināšanas, piemēram, darbā ar fotostudijas gaismām. 214
15 Link Sergeja Kondrašina kursi
Fotokursi pie Sergeja Kondrašina 247
16 Link Aivars Tipsis
Aivars Tipsis organizē praktiskos foto kursus fotostudijā "ATfoto".
Publicēts: 18.05.10 13:07
 citēt
Kāda nu tur konkurence... :) Paskaties cik cilvēku blogā reģistrējušies, ja visi kaut reizi nopirktu tādu pasākumu... vnk tauta pie mums tāda klīrīga...:D
Publicēts: 18.05.10 13:08 labots
 citēt
Gudris:
NilsS:

faktiski jebkuros kursos sludina, ka iemācīs strādāt ar gaismu, modeļiem utt, tavs piedāvājums nav diez cik oriģināls :)
atslēgas vārds ir Kailfoto ...tas nav tas pats kas nobildēt smukas actiņas Laciz stilā :face-wink:

nedi.s, ja proti smuki nobildēt aitu, tad arī meitene sanāks :face-kiss:
un tam ko ar meitenēm reizēm dari tu, tikpat labi derētu aitas....
skat augstāk par kursiem, ko atradu 1. min laikā, palika DAUDZ nepublicētu
Publicēts: 18.05.10 13:10
 citēt
zini Gudri - smukas actinjas nobildeet arii vispirms ir jaaiemaacaas...
Publicēts: 18.05.10 13:31
 citēt
Ir ir knifu daudz un pieredze vienmēr jāuzkrāj.
Bet kailfoto nav nekāda kategorija, kas īpaši būtu izceļama ārpus fotografēšanas metodikas.
Mani šeit visvairāk interesē, ko Gudris stāstīs par "kompozīciju" ko viņš ar to saprot...
Kundziņmāris par vienu vien likumu varēja stundām stāstīt, zīmējot piemērus... to es sauktu par kompozīcijas apgūšanu, nemaz jau nerunājot par Mākslas Akadēmijas kursiem, ko mums dzina iekšā... bet šeit... neticu...
Publicēts: 18.05.10 13:31
 citēt
Gudris:
NilsS:

nedi.s, ja proti smuki nobildēt aitu, tad arī meitene sanāks :face-kiss:
ui kaa maldies...kailfoto ir daudz visaadi siikumi kas jaanjem veeraa par kuriem Tu nemaz nenojaut izskatās ;)

nē, paldies, šoreiz ar krā....tfū, gudrībiņām nemērīsimies
Publicēts: 18.05.10 15:37
 citēt
Man šķiet ka es no Gudra varētu mācīties pašnovērtējuma celšanā, kā arī sevis reklamēšanā...

kailfoto "kursiņi" neintresē.
Publicēts: 18.05.10 16:17 labots
 citēt
Luxferre:Man šķiet ka es no Gudra varētu mācīties pašnovērtējuma celšanā, kā arī sevis reklamēšanā...

Man nesen viena meiča teica ka šai vislaik šujoties klāt "Fotogrāfs" kurš uzvedoties kā "Kompleksains tīnis ar psihoterapeita uzkačatu pašvērtējumu" tiap Komplexsi noņemti iešujot programmu "Pamēgini pafočēt" :):) Ar kā šito padzirdēju prasiju sauc GATIS ? jAAAAA , jautājumu vairs nebija , abi parēcām:):)
Publicēts: 18.05.10 16:34
 citēt
Gudris:
Luxferre:

ja nāksi ar savām gaismām iedošu brīvbiļeti ;)

Kāds ginekologs tiesā atbild, kāpēc nositis lētu prostitūti:
- Cienījamā tiesa, saprotiet, man tajā dienā bija desmit pieņemšanas, seši aborti, četras dzemdības, divi ķeizargriezieni... nāku mājās pārguris... vārturūmē pienāk mauka... saka: dai tri rubļa, piz.u pakažu... un tad es neizturēju....
Publicēts: 18.05.10 16:43
 citēt
Gudris:
Eltons:
Kundziņmāris par vienu vien likumu varēja stundām stāstīt
to sauc par demagoģiju ;) ..es dodu priekšroku minimālai teorijai maksimālai praksei :face-glasses:

Man paliek arvien interesantāk... vai vari šeit uz vietas izvest īso teorētisko kursu kompozīcijā?
Vismaz galvenās tēzes no mācību kursa konspektiem?
Plz!
Publicēts: 18.05.10 16:52
 citēt
Gudris:tik to kas katram sevi cienošam fotogrāfam būtu jāzin simt punkti ! :)

un kas tas būtu? :)

(pieļauju, ka tas arī ir Eltona jautājums)
Publicēts: 18.05.10 16:56
 citēt
Pieļauju, ka blogā vietā un vairāk nevietā piesauktais trešdaļas likums...:D
Publicēts: 18.05.10 16:59
 citēt
Gudris: es Tev pm aizsūtīšu konta nummuru :grimace:

es tak jau sen vairs banku pakalpojumus neizmantoju! visu kāpostu saņemu aploksnēs un glabāju zeķēs.

p.s. naļikā nevar maksāt?
p.s.2. trīs vārdos pateiksi, kas tie par kompozīcijas likumiem, ko katram sevi cienošam fotogrāfam būtu jāzin (pretī apņemos izvairīties no pretargumentācijas, pat ja uz lūpām būs vārdi ar 3.14 katra tā galā)!?
Publicēts: 18.05.10 17:05
 citēt
jā,man arī šodien likās jocīgi,ka matricu notīrīt 5d maksā 30ls,bet Saabam salona ķīmiskā tīrīšana tikai 25ls(tīra veselu dienu)
Publicēts: 18.05.10 17:07
 citēt
ekoists:Saabam salona ķīmiskā tīrīšana tikai 25ls(tīra veselu dienu)

kā ta Tu tā savu sāāābu sašmucēji? :face-devil-grin: jeb to nedrīkst (kauns) teikt? :amazing:
Publicēts: 18.05.10 17:07
 citēt
Nu ja jau "sakoncentrētā" tad vismaz plāna punktus vari atklāt...
Nu, piem. kā izprast kontrastu, ritmu, simetriju, asimetriju, harmoniju un dinamiku?
Plz!
Publicēts: 18.05.10 17:12
 citēt
Eltons:
Gudris:ja nāksi ar savām gaismām iedošu brīvbiļeti ;)

Kāds ginekologs tiesā atbild, kāpēc nositis lētu prostitūti:
- Cienījamā tiesa, saprotiet, man tajā dienā bija desmit pieņemšanas, seši aborti, četras dzemdības, divi ķeizargriezieni... nāku mājās pārguris... vārturūmē pienāk mauka... saka: dai tri rubļa, piz.u pakažu... un tad es neizturēju....

vellos,šitas labs. Par cik kunzze strādā Duntes ielā trumatoloģiskaJā -Nierologs.bet te jau stāsts par kungiem.. Nu lūk --bet - laikam nevajg.Nu - vilslieliskākiecilvēki/ speciālisti,, Vistuvāk saskāros ar dr. Andersonu.. Nu. mototrauma.. Pržvaļska .. Tagad skatījos - tikai ARC privātprakse.. Augstākā klase..:face-smile:
Publicēts: 18.05.10 17:18
 citēt
alvils:
ekoists:Saabam salona ķīmiskā tīrīšana tikai 25ls(tīra veselu dienu)

kā ta Tu tā savu sāāābu sašmucēji? :face-devil-grin: jeb to nedrīkst (kauns) teikt? :amazing:

ar semuškām...bet vispār gribas jau auto palutināt.KĀPĒC TIK DĀRGI MAKSĀ MATRICAS TĪRĪŠANA?kĀPĒC gUDRIM TIK DĀRGI KURSI PAR TIK VIENKĀRŠĀM LIETĀM?Es labprāt tādā piedalītos,ja tas būtu kā fototusiņš un kaut kādu naudu arī noziedotu modelei......
Publicēts: 18.05.10 17:25
 citēt
Gudris:
Eltons:Nu ja jau "sakoncentrētā" tad vismaz plāna punktus vari atklāt...
Nu, piem. kā izprast kontrastu, ritmu, simetriju, asimetriju, harmoniju un dinamiku?
Plz!
puse no dalībniekiem nemāk M režīmu ieslēgt kur nu vēl tik gudras tēmas kā par ritmu un harmoniju stāstīt :face-grin:

Paga, paga, par kursa plāna punktu "kompozīcija" runa, kura esot minimālas teorijas veidā.
Ritms, harmonija, līdzsvars, statika, dinamika, kontrasts, proporcijas, dominante, simetrija, asimetrija, vienotība, centrs utt. utml. ir šīs tēmas neatņemama sastāvdaļa.
Jautājums bija pavisam vienkāršs: kā to visu iespējams sakoncentrēt īsi un kodolīgi?!
Tu pretendē uz ģēnija titulu pedagoģijā bet esi tik noslēpumains atklāt ieskatu savās metodēs?
Publicēts: 18.05.10 17:46
 citēt
cik maksā pabildēt modeli?
Publicēts: 18.05.10 18:07
 citēt
Gudris:.profiņi var nākt tikai pabildēt modeli un neklausīties teoriju ja jūtas paši gudri :)

es laikam pats negribeetu justies kaa gudris...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas