Skatos SS.LV vairumā par lētu naudu tirgo Jupiter-9 , caur ko man radās ideja varbūt kādam ir vēlmē kādu tādu samainīt pret kādiem citiem? Varu dot pretī 135mm 2,8 Auto Exactar vai 28mm 2,8 Auto Exactar abi ar lekajošām fragmām kā Zenit / Practika vāi kādus pāris Industār 50mm , koroče VARIANTI . Pirkt negribās bet samainīt varētu.
shvaboc:Luni,tev kāda darba kārtībā esoša mehāniska filmiņkamera naf?
Ir kāds strēķis zenitu at kal atstiepts , japaskatās mož kāds strādā Vobla , Zenitu kaudze ir viens 8008 NIKON isstās ar nolauztu vai saliktu spoguli gegeg , lapss. Vaig tik parakataties "Juanieguvumos" ko tik neatrod Izpētiju to NIKON izrādās viņam viss strdā!! Mērīšana partišana utt , Liekas ka kāds idiots piebazis ne vinja stiklu vai ko tadu , spogulis pusnolauzts dzits iekšā , ir gan glupi cilvēki.
Oi nē ejošus Zenit mes te berniem dodam lai fočēt mācās apgūst kas ir Diafragma kas Asuma dziļums kas ekspozīcijas laiki Tāpēc jau mums tos dzelžus te ness kaudzēm kam nevaidzīgi
Danieels un Staigātājs man vēl mazāk garšo , taka izvēlos pēc garšas
Nu jā, bet tuļiku parasti izvēlas tie, kas no viskija neko nerubī, kam viskijs kā tāds nepatīk, bet tomēr (laikam tā jūtas krutāki) dzer, tad izvēlas tuļiku, kas vismazāk (pēc garšas) līdzinās viskijam... pfe, tad jau labāk ballantines. bet, ja iespēja izvēlēties, es dodu priekšroku, džekam, otrā vietā bušmils, trešo vietu dala staigātājs ar jimbeam (kukurūzu - burbons), tad arī jamesons var pēcāk iestāties rindā. Tuļikam vieta ir pie pašiem lētučiem, kas nav dzerami... Lai gan tuļiks nemaz tik lēts nav (pārsteidzoši! jo ir sūdīgs)...
ballantines esmu atdzēries tā ka i skatīties negribās , mums kādreiz Ballantines bija sadarbibas partneris visiem pasakumiem un citus nenemam tad nu gadus 5 nācās šo vien "Lietot" kopš tā laika no stiprajiem vien ŠŅABIS man iet parejie PEE
Lunis:Skatos SS.LV vairumā par lētu naudu tirgo Jupiter-9 , caur ko man radās ideja varbūt kādam ir vēlmē kādu tādu samainīt pret kādiem citiem? Varu dot pretī 135mm 2,8 Auto Exactar vai 28mm 2,8 Auto Exactar abi ar lekajošām fragmām kā Zenit / Practika vāi kādus pāris Industār 50mm , koroče VARIANTI . Pirkt negribās bet samainīt varētu.
mētājas melnais...laikam zenītam caurumu sedz, nav doma pārdot, jāpārbauda kā uzvedas,...bet, ja kāds pretī labu foto somu piedāvātu, varbūt taisītu deal
Lunis:Skatos SS.LV vairumā par lētu naudu tirgo Jupiter-9 , caur ko man radās ideja varbūt kādam ir vēlmē kādu tādu samainīt pret kādiem citiem? Varu dot pretī 135mm 2,8 Auto Exactar vai 28mm 2,8 Auto Exactar abi ar lekajošām fragmām kā Zenit / Practika vāi kādus pāris Industār 50mm , koroče VARIANTI . Pirkt negribās bet samainīt varētu.
mētājas melnais...laikam zenītam caurumu sedz, nav doma pārdot, jāpārbauda kā uzvedas,...bet, ja kāds pretī labu foto somu piedāvātu, varbūt taisītu deal
Patreiz SS.LV saskaitiju 5 gabalus ko tirgo 3 pilnīgi jauni un 2 lietoti visi ~35Ls , vienam pat veseli 3 esot , bet nu negribās māju piekraut MAINU pret kautko ko kāds ness prom
Shodien biju R-13 pie salona pie Nila. Shitais matainais paradija man jupiter 85mm /2,0 . Man liekas tas ari ir 9-is. Teica ga grib vinju tirgot. Aiezej. Var but apmainis ari pret kko intersanto teu.
mmax:Shodien biju R-13 pie salona pie Nila. Shitais matainais paradija man jupiter 85mm /2,0 . Man liekas tas ari ir 9-is. Teica ga grib vinju tirgot. Aiezej. Var but apmainis ari pret kko intersanto teu.
TIRGOT grib vesels bars , viens pat veselus 3 gabalus piedāvā , cena ar ~30Ls +/- 5Ls Domāju ka šams grib PIĶI nevis "Kautko vietā" Nesanak man Ogre pa ceļam tuvākā laikā
mmax:Shodien biju R-13 pie salona pie Nila. Shitais matainais paradija man jupiter 85mm /2,0 . Man liekas tas ari ir 9-is. Teica ga grib vinju tirgot. Aiezej. Var but apmainis ari pret kko intersanto teu.
TIRGOT grib vesels bars , viens pat veselus 3 gabalus piedāvā , cena ar ~30Ls +/- 5Ls Domāju ka šams grib PIĶI nevis "Kautko vietā" Nesanak man Ogre pa ceļam tuvākā laikā
Vinjsh uz Hassellbladiem sezh un parasta kanona filminieka . Var but atradisi pret kauko samainit tomer. Pet vispar ja, nauda ir universalak par visu!
Es jau piedāvāju pret fotosomu (kamerai ar zūmu plus vēl pāris objektīvu) mainīt....te par 30Ls atdot arī nav ideja, tad labāk eBay, kur nupat pasekoju, kā viens pa 67,01 paundiem aizgāja (apmēram 55 lati...paņemot nost 5Ls pastam, tad 50Ls) cgi.ebay.co.uk... 5.-6. būsi Ventspilī. 12.00 gan drīzāk būšu uz pludmales Zilā karoga pacelšanas pasākumiem. Līdz tam izdomā...varu arī aizsedzamo caurumu (z-11) piemest klāt
mmax:Vinjsh uz Hassellbladiem sezh un parasta kanona filminieka . Var but atradisi pret kauko samainit tomer. Pet vispar ja, nauda ir universalak par visu!
Ogrē būšu tik Jūnija vidū , ātrāk man tur nesanāk , tad aiziešu ciemā parunāties
TWIN: 5.-6. būsi Ventspilī. 12.00 gan drīzāk būšu uz pludmales Zilā karoga pacelšanas pasākumiem. Līdz tam izdomā...varu arī aizsedzamo caurumu (z-11) piemest klāt
50Ls tas mežonīgi dārgi , viņš veikalā maksā vidēji ~ 80 Usd Bet ventiņos patusēsim , es jau tur braucu vairāk pa Ventiņiem pastrādāt kā katru gadu ap šo laiku ne tik daudz uz Pirti