forum.gif
Jupiter-9 iegūtu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jupiter-9 iegūtu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.05.10 12:13 labots
 citēt
Skatos SS.LV vairumā par lētu naudu tirgo Jupiter-9 , caur ko man radās ideja varbūt kādam ir vēlmē kādu tādu samainīt pret kādiem citiem? Varu dot pretī 135mm 2,8 Auto Exactar vai 28mm 2,8 Auto Exactar abi ar lekajošām fragmām kā Zenit / Practika vāi kādus pāris Industār 50mm , koroče VARIANTI . Pirkt negribās bet samainīt varētu.
Publicēts: 18.05.10 12:22 labots
 citēt
Luni,tev kāda darba kārtībā esoša mehāniska filmiņkamera naf? :face-grin:
Publicēts: 18.05.10 13:11 labots
 citēt
shvaboc:Luni,tev kāda darba kārtībā esoša mehāniska filmiņkamera naf? :face-grin:

Ir kāds strēķis zenitu at kal atstiepts , japaskatās mož kāds strādā:):) Vobla , Zenitu kaudze ir viens 8008 NIKON isstās ar nolauztu vai saliktu spoguli gegeg , lapss. Vaig tik parakataties "Juanieguvumos" ko tik neatrod:):) Izpētiju to NIKON izrādās viņam viss strdā!! Mērīšana partišana utt , Liekas ka kāds idiots piebazis ne vinja stiklu vai ko tadu , spogulis pusnolauzts dzits iekšā , ir gan glupi cilvēki.
Publicēts: 18.05.10 13:17
 citēt
ja komplektā ar kādu helios,varētu par kolas pudelēm paņemt :face-grin: nostaļģija uznāca.
Publicēts: 18.05.10 13:23
 citēt
Oi nē ejošus Zenit mes te berniem dodam lai fočēt mācās apgūst kas ir Diafragma kas Asuma dziļums kas ekspozīcijas laiki :):) Tāpēc jau mums tos dzelžus te ness kaudzēm kam nevaidzīgi:)
Publicēts: 18.05.10 14:03
 citēt
shvaboc:ja komplektā ar kādu helios,varētu par kolas pudelēm paņemt :face-grin: nostaļģija uznāca.

pret jack daniel's pudeli vari no manis dabūt zenītu ar ādas maku. ja liela pudele, varu arī helios 44 (58/2) piemest klāt. es tāpat nelietoju...
Publicēts: 18.05.10 14:04
 citēt
alvils:jack daniel's pudeli

ak jā! ne jau tukšu. :D labāk nemaz vēl neatkorķētu... :bad_smile:
Publicēts: 18.05.10 14:22
 citēt
alvils: es tāpat nelietoju...

nah tev denielu, ja nelieto?
Publicēts: 18.05.10 14:57
 citēt
versatile:
nah tev denielu, ja nelieto?

zenitu nelietoju. :)
Publicēts: 18.05.10 15:22
 citēt
Man kautkā pēc garšas vairāk Tullamore Dew , bet šitās kandzjas pārāk necienu es kautkā BALTO :)
Publicēts: 18.05.10 15:24
 citēt
Lunis:Tullamore Dew , bet šitās kandzjas pārāk necienu

Ja labprātāk izvēlies VISSLITKĀKO, nav jau brīnums, ka arī cieņas pret to nav... NĒ TUĻIKAM šodien un VIENMĒR! :bad_egg:
Publicēts: 18.05.10 15:33
 citēt
alvils:
Lunis:Tullamore Dew , bet šitās kandzjas pārāk necienu

Ja labprātāk izvēlies VISSLITKĀKO, nav jau brīnums, ka arī cieņas pret to nav... NĒ TUĻIKAM šodien un VIENMĒR! :bad_egg:

Danieels un Staigātājs man vēl mazāk garšo , taka izvēlos pēc garšas:):)
Publicēts: 18.05.10 15:39
 citēt
Lunis:

Danieels un Staigātājs man vēl mazāk garšo , taka izvēlos pēc garšas:):)

Nu jā, bet tuļiku parasti izvēlas tie, kas no viskija neko nerubī, kam viskijs kā tāds nepatīk, bet tomēr (laikam tā jūtas krutāki) dzer, tad izvēlas tuļiku, kas vismazāk (pēc garšas) līdzinās viskijam... pfe, tad jau labāk ballantines. :) bet, ja iespēja izvēlēties, es dodu priekšroku, džekam, otrā vietā bušmils, trešo vietu dala staigātājs ar jimbeam (kukurūzu - burbons), tad arī jamesons var pēcāk iestāties rindā. Tuļikam vieta ir pie pašiem lētučiem, kas nav dzerami... Lai gan tuļiks nemaz tik lēts nav (pārsteidzoši! jo ir sūdīgs)...
Publicēts: 18.05.10 15:55
 citēt
ballantines esmu atdzēries tā ka i skatīties negribās , mums kādreiz Ballantines bija sadarbibas partneris visiem pasakumiem un citus nenemam tad nu gadus 5 nācās šo vien "Lietot" kopš tā laika no stiprajiem vien ŠŅABIS man iet parejie PEE:):)
Publicēts: 18.05.10 16:03
 citēt
Reku vēl kāds iedalījums iedvesmai:

"Skaidrojošā vārdnīca:
Vinārs – normāls vīns
Vinčiks – nenosakāmas izcelsmes vīns
Vinķelis – vīns ikdienai ar iespējamu etiķa piegaršu
Vunčuks – vīns šmigai
Vūnelis – lētais vīns"

www.adventurerace.lv...
Publicēts: 21.05.10 19:34
 citēt
Lunis:Skatos SS.LV vairumā par lētu naudu tirgo Jupiter-9 , caur ko man radās ideja varbūt kādam ir vēlmē kādu tādu samainīt pret kādiem citiem? Varu dot pretī 135mm 2,8 Auto Exactar vai 28mm 2,8 Auto Exactar abi ar lekajošām fragmām kā Zenit / Practika vāi kādus pāris Industār 50mm , koroče VARIANTI . Pirkt negribās bet samainīt varētu.

mētājas melnais...laikam zenītam caurumu sedz, nav doma pārdot, jāpārbauda kā uzvedas,...bet, ja kāds pretī labu foto somu piedāvātu, varbūt taisītu deal
Publicēts: 25.05.10 03:14
 citēt
TWIN:
Lunis:Skatos SS.LV vairumā par lētu naudu tirgo Jupiter-9 , caur ko man radās ideja varbūt kādam ir vēlmē kādu tādu samainīt pret kādiem citiem? Varu dot pretī 135mm 2,8 Auto Exactar vai 28mm 2,8 Auto Exactar abi ar lekajošām fragmām kā Zenit / Practika vāi kādus pāris Industār 50mm , koroče VARIANTI . Pirkt negribās bet samainīt varētu.

mētājas melnais...laikam zenītam caurumu sedz, nav doma pārdot, jāpārbauda kā uzvedas,...bet, ja kāds pretī labu foto somu piedāvātu, varbūt taisītu deal

Patreiz SS.LV saskaitiju 5 gabalus ko tirgo 3 pilnīgi jauni un 2 lietoti visi ~35Ls , vienam pat veseli 3 esot , bet nu negribās māju piekraut MAINU pret kautko ko kāds ness prom :):)
Publicēts: 29.05.10 23:03 labots
 citēt
uz fikso izmēģināju savu Jupiter-9...pāri 30 gadiem jau stiklam

ar f2
a04-b04.mypicturetown.com...

un ar F5.6
a04-b04.mypicturetown.com...

cerams, ka var redzēt
Publicēts: 30.05.10 00:13
 citēt
TWIN:uz fikso izmēģināju savu Jupiter-9...pāri 30 gadiem jau stiklam . cerams, ka var redzēt

Nu ja , tas ir tas ko man no šamā vaig:):) Tik man pilla maja ar visju ko , gribas lai KAUTKAS dodās prom tikai tad kautkas VIETĀ:):)
Publicēts: 30.05.10 01:21
 citēt
Shodien biju R-13 pie salona pie Nila.
Shitais matainais paradija man jupiter 85mm /2,0 . Man liekas tas ari ir 9-is. Teica ga grib vinju tirgot.
Aiezej. Var but apmainis ari pret kko intersanto teu.
Publicēts: 30.05.10 02:59
 citēt
mmax:Shodien biju R-13 pie salona pie Nila.
Shitais matainais paradija man jupiter 85mm /2,0 . Man liekas tas ari ir 9-is. Teica ga grib vinju tirgot.

TIRGOT grib vesels bars , viens pat veselus 3 gabalus piedāvā , cena ar ~30Ls +/- 5Ls :):) Domāju ka šams grib PIĶI nevis "Kautko vietā" :):) Nesanak man Ogre pa ceļam tuvākā laikā :(
Publicēts: 30.05.10 11:07
 citēt
Lunis:
mmax:Shodien biju R-13 pie salona pie Nila.

TIRGOT grib vesels bars , viens pat veselus 3 gabalus piedāvā , cena ar ~30Ls +/- 5Ls :):) Domāju ka šams grib PIĶI nevis "Kautko vietā" :):) Nesanak man Ogre pa ceļam tuvākā laikā :(

Vinjsh uz Hassellbladiem sezh un parasta kanona filminieka . Var but atradisi pret kauko samainit tomer.
Pet vispar ja, nauda ir universalak par visu!
Publicēts: 30.05.10 11:47
 citēt
Es jau piedāvāju pret fotosomu (kamerai ar zūmu plus vēl pāris objektīvu) mainīt....te par 30Ls atdot arī nav ideja, tad labāk eBay, kur nupat pasekoju, kā viens pa 67,01 paundiem aizgāja (apmēram 55 lati...paņemot nost 5Ls pastam, tad 50Ls)
cgi.ebay.co.uk...
5.-6. būsi Ventspilī. 12.00 gan drīzāk būšu uz pludmales Zilā karoga pacelšanas pasākumiem. Līdz tam izdomā...varu arī aizsedzamo caurumu (z-11) piemest klāt:face-grin:
Publicēts: 30.05.10 12:54
 citēt
mmax:Vinjsh uz Hassellbladiem sezh un parasta kanona filminieka . Var but atradisi pret kauko samainit tomer. Pet vispar ja, nauda ir universalak par visu!

Ogrē būšu tik Jūnija vidū , ātrāk man tur nesanāk , tad aiziešu ciemā parunāties:)
TWIN:
5.-6. būsi Ventspilī. 12.00 gan drīzāk būšu uz pludmales Zilā karoga pacelšanas pasākumiem. Līdz tam izdomā...varu arī aizsedzamo caurumu (z-11) piemest klāt:face-grin:

50Ls tas mežonīgi dārgi , viņš veikalā maksā vidēji ~ 80 Usd :):) Bet ventiņos patusēsim , es jau tur braucu vairāk pa Ventiņiem pastrādāt kā katru gadu ap šo laiku ne tik daudz uz Pirti :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):