Gudris:a ko nē...es vienreiz pamēģināju tumšā vannas istabā ar f5.6 uz cik ilgi laiku neatceros...no kurienes viņš to gaismu salasīja es tā arī nesapratu
filma vai matrica? matrica jau knipucīti infrāsarkano a redz, varbūt tāds vannas istabā mētājās!
vnk pogai "Šedevrs"'ir ierobbežots klikšķu skaits, ja nemaldos - 3 uz kameras mūžu, šai kamerai tas jau ir izbeidzies
Piedur teksts: paredzēts bildēšanai pilnīgā tumsā. Ir saules blende, soma. Ha, uzrāvu gan - šamais arī der priekš saulainām bildēm - ja kkas paredzēts ''daudzkam'' tas neder nekam
Katrai kamerai ir savas priekšrocības attiecībā pret jebkuru citu kameru. Katrs izvēlas pēc vajadzībām. Bet mans jautājums bija tikai par to, cik liels trokšņu līmenis sanāk garās ekspozīcijās. Lai gan, lai uz šo objektīvi atbildētu, laikam vajadzētu veikt testu ar vēl pāris citām, citu brendu, kamerām, ar vienādu ekspozīcijas laiku un vienādu ISO, teiksim 100 vai 200. Mož pat izrādās, ka oļiks šajā sakarā ieliek canonam un nikonam?!
alvils:Katrai kamerai ir savas priekšrocības attiecībā pret jebkuru citu kameru. Katrs izvēlas pēc vajadzībām. Bet mans jautājums bija tikai par to, cik liels trokšņu līmenis sanāk garās ekspozīcijās. Lai gan, lai uz šo objektīvi atbildētu, laikam vajadzētu veikt testu ar vēl pāris citām, citu brendu, kamerām, ar vienādu ekspozīcijas laiku un vienādu ISO, teiksim 100 vai 200. Mož pat izrādās, ka oļiks šajā sakarā ieliek canonam un nikonam?!
tad jāņem vienādas kameras, bet tas nav iespējams, jo ne kanonam ne niconam nav kameras (dslr) ar tik mazu sensoru ka 4/3 sistēmai.
alvils:Katrai kamerai ir savas priekšrocības attiecībā pret jebkuru citu kameru. Katrs izvēlas pēc vajadzībām. Bet mans jautājums bija tikai par to, cik liels trokšņu līmenis sanāk garās ekspozīcijās. Lai gan, lai uz šo objektīvi atbildētu, laikam vajadzētu veikt testu ar vēl pāris citām, citu brendu, kamerām, ar vienādu ekspozīcijas laiku un vienādu ISO, teiksim 100 vai 200. Mož pat izrādās, ka oļiks šajā sakarā ieliek canonam un nikonam?!
alvils:Gudris, bet Tev NAV E-PL1! Tāpat kā man nav D3 vai D3s, vai D3x...
nav runa par to kas kuram ir..bet lielo sensoru pārspēku pār mazākiem kā redzi Nikon ar divreiz lielāku sensoru dabon sūkāt ledu testos gan ISO gan Detalizācijā
pats tam savam rakstītajam? reāli jau tu māni tikai sevi
The most surprising thing about this test is how much better than the E-P1 the E-PL1's images seem to be. The amount of detail retained at high ISO is immediately apparent, with sharper, more detailed images all the way from ISO 400 upwards. The E-PL1 is not only doing a better job here than either of the other Micro Four Thirds cameras, but is also doing a better job of balancing noise and detail than the larger-sensored D3000. www.dpreview.com... kā redzam testos lielāks sensors nav rādītājs
Gudri, d3000 noteikti ir aparāts ar kuru sacensties...visšvakākais nikon aparātiņš....
Čaļi.Nu sakiet man kāpēc visas ziepes mūžam rodas Jūrmalā?Nepietiek ar tiem domes tirliņiem.Vēl arī nakts objektīvs ar saules blendi bez lietošanas pazīmēm.Nu pesec pilnīgs.Par ko mums tāds Dieva sods????
viecha:Čaļi.Nu sakiet man kāpēc visas ziepes mūžam rodas Jūrmalā?Nepietiek ar tiem domes tirliņiem.Vēl arī nakts objektīvs ar saules blendi bez lietošanas pazīmēm.Nu pesec pilnīgs.Par ko mums tāds Dieva sods????