forum.gif
Speciālais nakts objektivs! :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Speciālais nakts objektivs! :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.05.10 18:51
 citēt
www.ss.lv...

Ja nu kaadam gribaas pabildeet PILNIIGAA tumsaa! :D
Publicēts: 18.05.10 19:03
 citēt
Tad kas būtu šis? noktor.com...
Bildēšanai pilnīgā tumsā, kad vēl izslēdz tumsu? :D
Publicēts: 18.05.10 19:06
 citēt
Lab ka nar rakstits ka te daziji Olysti saka "Bildē pats"
Publicēts: 18.05.10 19:20
 citēt
"Šedevrs" pogas nav, tad nekam neder...:face-smile:
Publicēts: 18.05.10 19:32
 citēt
1,2 un gaišāki priekš pavisam tumsas. :face-grin:
Gudris:a ko nē...es vienreiz pamēģināju tumšā vannas istabā ar f5.6 uz cik ilgi laiku neatceros...no kurienes viņš to gaismu salasīja es tā arī nesapratu :amazing:
filma vai matrica? matrica jau knipucīti infrāsarkano a redz, varbūt tāds vannas istabā mētājās!:grimace:
Publicēts: 18.05.10 20:04
 citēt
nav tā, ka ar olyju dikti garajās ekspozīcijās (arī pie maziem ISO) ir BAIGAIS troksnis?
Publicēts: 18.05.10 20:06
 citēt
tā nav īsti atbilde uz manu jautājumu... :what:
Publicēts: 18.05.10 20:15
 citēt
Elmarss:"Šedevrs" pogas nav, tad nekam neder...:face-smile:
vnk pogai "Šedevrs"'ir ierobbežots klikšķu skaits, ja nemaldos - 3 uz kameras mūžu, šai kamerai tas jau ir izbeidzies :(

Piedur teksts: paredzēts bildēšanai pilnīgā tumsā. Ir saules blende, soma. Ha, uzrāvu gan - šamais arī der priekš saulainām bildēm - ja kkas paredzēts ''daudzkam'' tas neder nekam :(

Moš džeku padirsināt un aizrakstīt šamajam meilu? :D
Publicēts: 18.05.10 20:18
 citēt
alchsh:www.ss.lv...

Ja nu kaadam gribaas pabildeet PILNIIGAA tumsaa! :D

Kamdēļ viņam saules blende? :amazing:
Publicēts: 18.05.10 20:31
 citēt
alvils:nav tā, ka ar olyju dikti garajās ekspozīcijās (arī pie maziem ISO) ir BAIGAIS troksnis?

taa ir ne tikai olijiem
Publicēts: 18.05.10 20:33
 citēt
zo:taa ir ne tikai olijiem

protams. bet jautājums, cik lielā mērā...
Publicēts: 18.05.10 20:39 labots
 citēt
Laumonis:Kamdēļ viņam saules blende? :amazing:
Lai radītu pilnīgu tumsu. Vot tā!
Publicēts: 18.05.10 21:00
 citēt
Laumonis:
Kamdēļ viņam saules blende? :amazing:

Lai prettumsa neiespīd.
Publicēts: 18.05.10 21:01
 citēt
alvils:
zo:taa ir ne tikai olijiem

protams. bet jautājums, cik lielā mērā...

nu ja njem veeraa ka olijiem jau taa ir svhaki ar iso performanci tad taadaa pashaa meeraa kaa citu brendu kameraam
Publicēts: 18.05.10 21:17
 citēt
Gudris:
zo:

nu ja njem veeraa ka olijiem jau taa ir svhaki ar iso performanci tad taadaa pashaa meeraa kaa citu brendu kameraam
aizspriedumi...piemeeram canon 7D pikseļi ir tikpat maziņi kā oly :)

un sensors?

bet zinu jau zini ka olijiem ir digitālie objektīvi tā kā nevar salīdzināt ar citiem brendiem un olijs ir pats labākais kas var būt
Publicēts: 18.05.10 21:21
 citēt
Katrai kamerai ir savas priekšrocības attiecībā pret jebkuru citu kameru. Katrs izvēlas pēc vajadzībām. Bet mans jautājums bija tikai par to, cik liels trokšņu līmenis sanāk garās ekspozīcijās. Lai gan, lai uz šo objektīvi atbildētu, laikam vajadzētu veikt testu ar vēl pāris citām, citu brendu, kamerām, ar vienādu ekspozīcijas laiku un vienādu ISO, teiksim 100 vai 200. :) Mož pat izrādās, ka oļiks šajā sakarā ieliek canonam un nikonam?! :what:
Publicēts: 18.05.10 21:24
 citēt
alvils:Katrai kamerai ir savas priekšrocības attiecībā pret jebkuru citu kameru. Katrs izvēlas pēc vajadzībām. Bet mans jautājums bija tikai par to, cik liels trokšņu līmenis sanāk garās ekspozīcijās. Lai gan, lai uz šo objektīvi atbildētu, laikam vajadzētu veikt testu ar vēl pāris citām, citu brendu, kamerām, ar vienādu ekspozīcijas laiku un vienādu ISO, teiksim 100 vai 200. :) Mož pat izrādās, ka oļiks šajā sakarā ieliek canonam un nikonam?! :what:

tad jāņem vienādas kameras, bet tas nav iespējams, jo ne kanonam ne niconam nav kameras (dslr) ar tik mazu sensoru ka 4/3 sistēmai.
Publicēts: 18.05.10 21:29
 citēt
alvils:Katrai kamerai ir savas priekšrocības attiecībā pret jebkuru citu kameru. Katrs izvēlas pēc vajadzībām. Bet mans jautājums bija tikai par to, cik liels trokšņu līmenis sanāk garās ekspozīcijās. Lai gan, lai uz šo objektīvi atbildētu, laikam vajadzētu veikt testu ar vēl pāris citām, citu brendu, kamerām, ar vienādu ekspozīcijas laiku un vienādu ISO, teiksim 100 vai 200. :) Mož pat izrādās, ka oļiks šajā sakarā ieliek canonam un nikonam?! :what:

noteikti ne
Publicēts: 18.05.10 21:34
 citēt
Gudris, bet Tev NAV E-PL1! :anger: Tāpat kā man nav D3 vai D3s, vai D3x...
Publicēts: 18.05.10 21:37
 citēt
Da uztaisiet digitālo tumsu un miers :)
Publicēts: 18.05.10 21:49
 citēt
Gudris:
alvils:Gudris, bet Tev NAV E-PL1! :anger: Tāpat kā man nav D3 vai D3s, vai D3x...
nav runa par to kas kuram ir..bet lielo sensoru pārspēku pār mazākiem ;) kā redzi Nikon ar divreiz lielāku sensoru dabon sūkāt ledu testos gan ISO gan Detalizācijā :face-devil-grin:

pats tam savam rakstītajam? reāli jau tu māni tikai sevi
Publicēts: 18.05.10 21:55
 citēt
Gudris:
zo:
pats tam savam rakstītajam? reāli jau tu māni tikai sevi
es iedevu linkus uz dpreview testiem ja māki angliski lasīt

kas maksā tas pasūta mūziku.
Publicēts: 18.05.10 22:05
 citēt
Gudris:
zo:
kas maksā tas pasūta mūziku.
nu pēc tādas loģikas Canons ir visbagātakais :face-grin:

domāju, ka jau pāris gadu nīkonis līderē
Publicēts: 19.05.10 00:21 labots
 citēt
zo:tad jāņem vienādas kameras, bet tas nav iespējams, jo ne kanonam ne niconam nav kameras (dslr) ar tik mazu sensoru ka 4/3 sistēmai.
kas traucē ņemt kameras ar vienadu pikseļu daudzumu?:anger:
Publicēts: 19.05.10 00:30
 citēt
haralds:
zo:tad jāņem vienādas kameras, bet tas nav iespējams, jo ne kanonam ne niconam nav kameras (dslr) ar tik mazu sensoru ka 4/3 sistēmai.
kas traucē ņemt kameras ar vienadu pikseļu daudzumu?:anger:

ja Tev, harald, šķiet, ka bildi veido pixeļu skaits, kāpēc staipi līdz ko lielāku par telefonu?
Publicēts: 19.05.10 00:32
 citēt
saules blende ir ljoti noderiiga lieta ...... nenokjeepaajaas objektiivs ...
Publicēts: 19.05.10 07:38
 citēt
dansiga:saules blende ir ljoti noderiiga lieta ...... nenokjeepaajaas objektiivs ...

100%:face-smile:
Publicēts: 19.05.10 07:40
 citēt
a tur sludinaajumaa rakstiits "bez lietoshanas paziimeem".... :D
Publicēts: 19.05.10 08:41
 citēt
Gudri - saliidzinaats ta ar D3000 kas ir pats gjoshaakais nikons - verii verii entrii level
Publicēts: 19.05.10 13:22
 citēt
Gudris:
The most surprising thing about this test is how much better than the E-P1 the E-PL1's images seem to be. The amount of detail retained at high ISO is immediately apparent, with sharper, more detailed images all the way from ISO 400 upwards. The E-PL1 is not only doing a better job here than either of the other Micro Four Thirds cameras, but is also doing a better job of balancing noise and detail than the larger-sensored D3000. www.dpreview.com... kā redzam testos lielāks sensors nav rādītājs :face-wink:

Gudri, d3000 noteikti ir aparāts ar kuru sacensties...visšvakākais nikon aparātiņš....
Publicēts: 19.05.10 13:32
 citēt
Gudri, pilnīgi pofig, pa lielam...:D
Publicēts: 19.05.10 15:40
 citēt
Pajautrosimies ilgāk un tas stikls pavisam lēts paliks: Vairs tik baigi labi izskatās.... un pa 250 naudiņām....:face-grin:
Publicēts: 19.05.10 18:52
 citēt
Čaļi.Nu sakiet man kāpēc visas ziepes mūžam rodas Jūrmalā?Nepietiek ar tiem domes tirliņiem.Vēl arī nakts objektīvs ar saules blendi bez lietošanas pazīmēm.Nu pesec pilnīgs.Par ko mums tāds Dieva sods????:face-crying:
Publicēts: 19.05.10 19:52
 citēt
Laumonis:Kamdēļ viņam saules blende? :amazing:

tas tāds nosaukums - saules blende. īstenībā tā ir arī Iljiča spuldzītes blende!
Maris:ja Tev, harald, šķiet, ka bildi veido pixeļu skaits, kāpēc staipi līdz ko lielāku par telefonu?

tādēļ jau staipu! bet man nešķiet, ka bildi veido pixeļu skaits, man šķiet, ka bildi veido pixeļi paši.
Publicēts: 20.05.10 09:19
 citēt
viecha:Čaļi.Nu sakiet man kāpēc visas ziepes mūžam rodas Jūrmalā?Nepietiek ar tiem domes tirliņiem.Vēl arī nakts objektīvs ar saules blendi bez lietošanas pazīmēm.Nu pesec pilnīgs.Par ko mums tāds Dieva sods????:face-crying:

tie ļaudis regulāri pārkarsējas saulē, moš
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas