Kas spēlē ? Kur spēlē ? Un kādi ir bijuši lielākie laimesti ?
Pats rekomendēju
>Betway >Triobet
Iesaku šos abus , jo tiem ir vienāda game system. Betway , katru dienu 3 ir 50$ freeroll un reizēm vakarā 20:00 200$ freeroll. 2x Nedēļā raked hand 500$ (otrdienās/sestdienās) , bet arī trešdienās ir 500$ new players freeroll. Kā arī ir survivor sacensības , kur 20% no dalībniekiem tiek apbalvoti , vidēji 1-2$ .
Triobetā ir tā , ka tur ir daudz retāk $$$ freeroll , tur ir freerolli uz atlasēm par $$$ , parasti no 10000 piedalās 1-2k , bet apbalvotas (iespēja spēlēt $$$ freeroll) ir tikai 20 vietām, tā kā diezgan bezjēdzīgs freeroll , dēļ tikšanas uz atlasi. Reizēm atlase gan ir priekš 10000$ freeroll.
Esmu skatījies arī PartPoker ; HighPulse; PokerStars; EverestPoker; Empire Poker; NordicBet; Bwin; FullTiltPoker; TitanPoker , Unibet , bet tur ir tāda fīča , ka tev ir jāiemaksā kaut kāda summa savā kontā , lai pabeigtu reģistrēšanos 10eiro minimums. Citos no tiem pašiem nosauktajiem notiek ļoti reti freeroll un par tiem var uzzināt tikai lasot forumā , jo nav atsevišķa scheduled tournaments tabula.
Pats esmu palicis 500$ balvu fondā , kur no 1150 cilvēkiem 300 tiek apbalvoti . Pirmajai vietai 100$ , 300 tai 0.6 centi. Paliku 1mais.
Ieteiktu sakumu izlasīt. Faktiski viegls veids kā pelnīt naudu.
cik Tur mēnesī var nopelnīt ?
Nu parēķini , ja tu vinnē VISUS turnīrus , tad max ko vari iegūt ir ap 400-500ls, bet , reizi par 3 mēnešiem notiek 10000$ freeroll , un tad gan 1.vieta panjem 2500$ Protams jāmāk skaitīt un jāzin taktikas/stratēģijas. Faktiski 70% ir iesācēji , 20 % ir cilvēki , kam uz dullo paveicās , un 10% ir tādi rieksti , ar kuriem ne pa velti nosēdēju 5h pie viena galda. Tagad jau skola beidzas , vairāk pokeram varēšu pievērsties.
+1 man viens paziņa no satelītturnīra aizšāva uz portugāli ( dalība + kabatasnauda + viesnica apmaksata ) un sāka spēli ar Devilfish pie viena galda Cits viens, kas pirms kāda laika olympic pacēla turnīru, izteicās tieši ka lielākas iespējas viņam ir vinnēt turnīros jo spēli visi sāk no vienādām pozīcijām. Lai kazino aizrautos ar pokeru jābūt diezgan daudz $$$, jo nav forši patstāvīgi atrasties short-stack dēļ bagātākiem onkuļiem blakus ))))) Pokerā tagad grozās samēra lielas naudas, populārāki aizvien paliek online turnīri ar iemaksu zināmu, jo nav jāperk ne lidmašīnas biļete ne viesnica/dzivošana, bet balvu fonds gandrīz vai telefona numurs ;d
alchsh:naudu var penliit pokerii, bet tados, kuros jaaiemaksaa ar kaut kas! man choms pirms meenesha 30 000 $ paceela vienaa turniiraa!
Nu jā , tad arī ir iespēja iegūt lielāku laimestu , bet arī ir lielāks risks. Toties , spēlējot freeroll , risks ir 0 , jo pats jau neko nemaksā iekšā, bet kad vinnē naudu ir iespēja spēlēt pie cash galdiem , tad jau var 50% izņemt un ar pārējo spēlēt .