Vēlējos no jums dzirdēt atšķirību star dažādiem foto lietussargiem. Plusus, mīnusus un kurus izvēlaties jūs gan telpās, gan ārpus tām? Gan veidu, gan izmēru aplūkojot!
Par šo jautājumu man teoriju nav...tur nav ko teoretizēt - viss atkarīgs kāda veida gaismu Tev vajag, kas sacaucas ar lietussarga izmēru/attālumu līdz objektam un tavā gadījumā būtiski ar zibspuldzītes jaudu....
imgfoto:Par šo jautājumu man teoriju nav...tur nav ko teoretizēt - viss atkarīgs kāda veida gaismu Tev vajag, kas sacaucas ar lietussarga izmēru/attālumu līdz objektam un tavā gadījumā būtiski ar zibspuldzītes jaudu....
tik daudz man ir skiadrs,... tatad kads lietusargs kadu trezultatu pasniedz vai tev ir tiira improvizaacija?
nekad mūžā nelieto anonīma ieteikto cauršajamo lietussargu ja neesi telpās...viņš bezjēdzīgi nozog 60% no gaismas un uztaisa tizlu zema kontrasta gaismu ! vislabāk lietot parastu difuzo bjūti dišu vai sudraba zontiku "
Neesmu dauzījies ar tādām zibenēm + zoņķikiem, nemōcēšu posaceit...
Nu Gudris noteikti zin labāk... Gudris arī nāca klajā ar teoriju, ka viņa oļika uz kameras liekamā zibspuldze dod tādu pašu jaudu kā ~ 600W studijniece
Gribētu redzēt uz cik gudrim nāktos aizgriezt fragmu bliežot skuķi saulrietā ar 600W studijas lampu pat caur balto, cauršaujamo zoņķiku no 1.5 metriem...
Vošem - jāprasa gudrim, kā tur ir ar tiem zoņķikiem!
Es pat nez, no sākuma nopirku mdfoto.lv... lietussargu - darbojas gan kā caurāujošais gan kā sudraba, cauršaujošais vairāk izkliedē gaismu un nav tik trakas ēnas kā ar sudraba.
Tagad izmantoju boxu un beauty dish, jo vairāk gaismu koncentrē
Gudris:www.youtube.com... te ir ļoti labi parādīta starpība...caurspīdīgais zontiks taisa super zemu kontrastu(tas nozīmē ka arī krāsas būs blāvas) kas man personiigi ļoti nepatiik...turklāt nesaprotu logiku kaapeec puse no gaismas ir jālaiž vējā ? origināli caurspīgīgie ir paredzēti telpām...kur vinji dod gan tiešo gaismu uz objektu gan atstarojošo no griestiem sienas utt
Vispār lietussargu fans neesmu, bet viens veids gan man patīk sudrabots ar zelta strīpām ( a nosukumu neatceros ) Skaistu gaismu taisa (dabīgu) Nav riebīgais dzeltenais un nav afigenna balts. Feina ģēla, bet lietussargi praktiski normāli lietojami tik iekštelpās.
Lutums:Vispār lietussargu fans neesmu, bet viens veids gan man patīk sudrabots ar zelta strīpām ( a nosukumu neatceros ) Skaistu gaismu taisa (dabīgu) Nav riebīgais dzeltenais un nav afigenna balts. Feina ģēla, bet lietussargi praktiski normāli lietojami tik iekštelpās.
Lietussargs taisa gaismu?
Gudris:www.youtube.com... te ir ļoti labi parādīta starpība...caurspīdīgais zontiks taisa super zemu kontrastu(tas nozīmē ka arī krāsas būs blāvas) kas man personiigi ļoti nepatiik...turklāt nesaprotu logiku kaapeec puse no gaismas ir jālaiž vējā ? origināli caurspīgīgie ir paredzēti telpām...kur vinji dod gan tiešo gaismu uz objektu gan atstarojošo no griestiem sienas utt
es pat nevaru izdomāt, kas ir stulbāks: konkrētais vidjiks vai tālākais Gudra teksts... bet par Lux Ferre reakciju diez ko liels pārsteigums nav, tas gan...
viennozimigi. esmu bildejis samera daudz "ne-modelju" tipa meitenes. arii atzitam modelem ir neveiksmigi rakursi, matu sakartojumi (ir gadijies uzrauties) un ta talak
Lutums:Vispār lietussargu fans neesmu, bet viens veids gan man patīk sudrabots ar zelta strīpām ( a nosukumu neatceros ) Skaistu gaismu taisa (dabīgu) Nav riebīgais dzeltenais un nav afigenna balts. Feina ģēla, bet lietussargi praktiski normāli lietojami tik iekštelpās.
značit nedod gaismu... tikai atstaro. tad kam īsti ir tā smukā gaisma (kura tiek atstarota)? zelts un/un sudrabs... kaut kādu nozīmi spēlē tikai baltā balansa saskaņojumam ar fonu. ja netīšām gadījies, ka kamerā tas ir ĪSTAIS, forši. bet dēļ šī fakta nevajag uzreiz vispārināt.
Lietussargs taisa gaismu?
nu, kopā ar blici taisa, ja ar gaismu saprotam, ne IR/NAV, bet arī gaismas raksturu un to, kas miķim būtu virziena diagramma.
Glupāku viģiku nesmu redzējis , NORMĀLI šitādu gaismu panāk ar paris stripiem un lielo pānu , labi ka vel nesakāra 33 kabatas lukturīšus , riktīg rēcīgs kīno
Gudris:Lunim ir taisnība vienmēr...un pat ja nav viņam taisnība vienalga viņam ir taisnība
Savukārt Gudris skatās visus reklāmas klipus un ņem par pamatu saviem gaismu uzskatiem. Ta labi pats jau Tu vari darīt ko gribi, tik cerams ka citiem visādas aplamības nesatāsti...
Visādi Gudri varētu paskaitīt cik zibspuldzes ar lietusargeim tika izmantotas lai panāktu vienkāršu efektu... Un vai vispār kādā LV studijā ir tik daudz zibpsuldzes kā tajā klipā parādīts... ?
Tā arī īsti neviens neko neizstāstija, turpināsu ar sudīgajiem cauršaujamajiem lietusragiem Varbut kadam vaig mazlietotu sudrAba 84cm pa 7 ls? NAV REDZAMAS LIETOSANAS PAZIMES
anonims_:Tā arī īsti neviens neko neizstāstija, turpināsu ar sudīgajiem cauršaujamajiem lietusragiem Varbut kadam vaig mazlietotu sudrAba 84cm pa 7 ls? NAV REDZAMAS LIETOSANAS PAZIMES