forum.gif
pārlādējamie akumulatori
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / pārlādējamie akumulatori
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.05.10 18:55
 citēt
sakat lūdzu kur var nopirkt pārlādējamos akumulatorus (mazus un kompaktus) tjipa powersonic cgi.ebay.co.uk...

varbut kads zin kur te latvijaa ir kautkas tamlidzigs?
paldies
Publicēts: 19.05.10 19:03
 citēt
www.loks.lv...
Ir un daudz.... tik ar šitiem prātīgi, šie mirst, ja notiek dziļa izlāde. Iekārtās pret to ir aizsardzība...:face-smile:
Publicēts: 20.05.10 02:34
 citēt
pārlādēt nevienus nevajag. vajag lādēt tik cik vajag, ne vairāk!
Publicēts: 20.05.10 08:29
 citēt
haralds:pārlādēt nevienus nevajag. vajag lādēt tik cik vajag, ne vairāk!

ir starta akumulatori piemeram mashinaas un ir parladejamie (rechargable(latviski es iztulkoju parladejamie) piemeram laivu motoriem!!! tos var daudzkart izladet un ladet atkal kaa mobilajiem...
Publicēts: 20.05.10 09:02 labots
 citēt
vienkāŗši lādējamie. wiederaufladbar - atkaluzlādējamie. visi aķi lādējami.
a kas ir ir starta akumulatori un vai ir arī finiša, fināla un pusfināla akumulatori? :face-grin:
par lietu - ja ir mammas gals POWER /DC 7,2 V, var domāt uz AA aķiem ar pipsīti. :face-smile:
P.S. ne auto! :face-sad:
Publicēts: 20.05.10 09:17
 citēt
IMHO jēdziens "akumulators" automātiski nozīmē, ka tas ir vairākkārtīgi lādējams barošanas elements jebšu elementu baterija, tādēļ topika virsraksts ir tehniski nekorekts..:)
Publicēts: 20.05.10 09:24
 citēt
Friidis:IMHO jēdziens "akumulators" automātiski nozīmē, ka tas ir vairākkārtīgi lādējams barošanas elements jebšu elementu baterija, tādēļ topika virsraksts ir tehniski nekorekts..:)

Tieši tā. Un tie "starta" acīmredzot bij domāti "startera" Raksturīgi ar ekstrēmiem izlādes apstākļiem (lielu strāvu, zemu iekšējo pretestību). Skumji, ka skolās fiziku nejēgu līmenī jaunieši apgūst...:face-sad:
Publicēts: 20.05.10 09:25
 citēt
argus.lv
autostarts.lv
iemet netā info par voltāžu un ampēriem. daudz tak pārdevēju iekš LV
Publicēts: 24.05.10 22:56
 citēt
Man patīk upšsa akumulatori :) agru ir labs, vajag iet uz veikau netā grūtāk atrast.:anger:
Publicēts: 24.05.10 23:39
 citēt
lokā neesmu redzējis 26 Ah aķus tur ir tikai priekš signalizācijām lielākais 15 Ah
Publicēts: 25.05.10 14:45
 citēt
esmu nopircis! paldies!! loks bija iista vieta.. autostartaa nebija tas kas man bija vajadzigs..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):