forum.gif
Lietuviešu entuziastu proekts www.neredzetalatvija.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Lietuviešu entuziastu proekts www.neredzetalatvija.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.10 09:36 labots
 citēt
Izveidojot pamatīgu bilžu katalogu savas dzimtās Lietuvas, puiši no www.fotoskrydis.lt ķerušies klāt Latvijai.
Ar viņu jauno proektu "Neredzēta Latvija" var iepazīties www.neredzetalatvija.lv
Publicēts: 20.05.10 09:58 labots
 citēt
Man prieks par viņiem , pirms kādiem gadiem bija ļot līdzīgs Estu projekts ar ietvēra Latviju , leišiem estiem SUPER :) Vietējie loxi neko tādu "Nepavelk" visi paši "Prot fočet" un tasit tizlas bildiņas ko drukāt pukletiņos:):)
Publicēts: 20.05.10 10:00
 citēt
interesantas bildes
Publicēts: 20.05.10 10:08 labots
 citēt
Laciz:interesantas bildes

Ne tik intresantas arī redzētas vietas NEREDZĒTOS variantos:) Tipa nav "Mežoņa skatijums" ierastā rakursā:):)
Publicēts: 20.05.10 11:02
 citēt
Pilnībā piekrītu Lunim!
Publicēts: 20.05.10 11:08 labots
 citēt
Tur tik viens skatījums, viss no augšas.
Piekrītu, ir interesanti. Es vairāk novērtētu ja būtu arī bildes no citiem leņķiem. Vai arī lapai vajadzēja saukties citādāk, piem. "Latvija no putna lidojuma", jo no esošā nosaukuma gaidīju nedaudz ko citu.
Redzēs, kādas bildes būs vēlāk.
Publicēts: 20.05.10 11:40
 citēt
pardon,bet neredzu vismaz tajās bildēs neko tādu... noīrējuši lidaparātu un aizbraukuši pabildēt.
Publicēts: 20.05.10 13:14
 citēt
shvaboc:pardon,bet neredzu vismaz tajās bildēs neko tādu... noīrējuši lidaparātu un aizbraukuši pabildēt.

Bet nezkādēļ vietējie blogeri neīrē gaisabalonus....
Publicēts: 20.05.10 13:16 labots
 citēt
Luxferre:
shvaboc:pardon,bet neredzu vismaz tajās bildēs neko tādu... noīrējuši lidaparātu un aizbraukuši pabildēt.

Bet nezkādēļ vietējie blogeri neīrē gaisabalonus....
cuukas tie vieteejie... bet ja man buutu taa vara - aizliegtu lietuvieshus kaa sugu :face-devil-grin:
Publicēts: 20.05.10 13:27 labots
 citēt
Daudz esi redzējis GAISA bildes ? Es esmu desmitiem tukštoš un 99% vieta mizkastē vai sadaļā "Foto fiksācija" Zinu pāris pilotus kas bildē LABI bet pamatā "Minimālisma" stilā. Gaisa balons lido laikos kad RETI ir kas baig savādākas kā vienmēr jo lai viņi lidotu ir nepiecešami KONKRĒTI laika apstākli kas vairumā gadijumu ir +/- līdzīgi. Ļotenes atkal pie mums reti kura bildēsanai piemērota un nav ne tuvu tik izplatītas kā Estos vai Leišos , es te beidzmos gadus cik leišos esmu tā dzeki kas agrāk ar Meršiem vai Bemberiem rulēja taga ar ļotenēm verķepļotiem lidinās PIE MUMS visi joprojām kratās ar savām miskastēm par zemi :):) Tad vēl ņem vērā ka PIE MUMS ir divas skolas "Krievu" un "Parējā" tā kas Krievu tā vēl kautko dara kā piemēram konkrētās Airo bet "Parējie" ar BAUDĀMU famtāzijas lidojumu uz SKATIEM neizceļas jo modē "Hiper puper uber" bet vaig SMUKI un mums katrs kam kamera un prot to ielikt "A" režīmā jau "Prot bildēt labāk par visiem" un loģiski ka neko LABĀK kā pats prot viņam nevaig:):) DUNDUKI vienvardsakot mu`ms šai jomā nesalīzdīnāmi vairāk nekā Estos par Leišiem nerinājot:):) To tač blog`aar redz vienas "Pienenes @ mušās" fantāzijas lidojums kā čukčām:) Par cik mums vis sir MAZ exskluzīvi neoieejami un reti tad CENAS ar ir Kosmiskas salidzinājumā ar citurieni:):) Es savulaik krustu škērus izlidinājos visju Belģīju par tādām cenām kā pie mums var "Bišķi palidot" kad pilotam brīvs laiks nevis GAISMA @ MAN VAIG
Publicēts: 20.05.10 14:45
 citēt
Nu ļoti skaisti!
Interesanti bija viņu lapā redzēt, kā tas viss top! Bet nu viņi tik nesaka, ka tas ir ļoti dārgi, jo lai bildētu kvalitatīvi, vajag savus 2,5-3 metrus spārnu vēzienu radiovadāmai lidmašīnai!
Publicēts: 20.05.10 15:21
 citēt
Šie džeki ar FPV lidošanu un bildēšanu no gaisa nodarbojās jau gadus 3. Tā kā viņus personiski pazīstu, droši varu teikt, tur ir ielikts milzum laika, dvēseles un naudas, kas tur tik netika izprovēts. Kad šamiem viss aizgāja, viņi piedāvāja arī latviešiem taisīt FPV lidaparatus pēc jau atstrādātās tehnoloģijas. Un kā jūs domājiet, kādu no LV tas interesēja ? :)
Tagad šie braukā pa LV un bildē, lai viņiem veicās!
Publicēts: 20.05.10 15:44
 citēt
Smuki. Pat tā bilde ar govīm patika un pēdējā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):