forum.gif
fotosesesijas sākot no 2Ls
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotosesesijas sākot no 2Ls
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.10 02:38
 citēt
traukos ieraudzīju šo....

Ojārs Grīnbergs
Mario Ojo
fotosesesijās, sākot no 2Ls

drīz, laikam, būs jāpiemaksā, ja gribi kādu fotografēt. nu, kā pie papuasiem- dvēseli par velti neviens neatdos.... :(
Publicēts: 22.05.10 02:43
 citēt
petersonsphoto:traukos ieraudzīju šo....

Ojārs Grīnbergs
Mario Ojo

drīz, laikam, būs jāpiemaksā, ja gribi kādu fotografēt. nu, kā pie papuasiem- dvēseli par velti neviens neatdos.... :(

Tas mūsu sen zināmais čoms "Ojoomajo" , prikolīgs čalis :):) Domāju tur kaučkur citur bobis norakts tie 2Ls tik "Uzmnības pieveršanai" tur šams maistars:):)
Publicēts: 22.05.10 06:35
 citēt
jā, baigi humorīgais čals :)
Publicēts: 22.05.10 18:27
 citēt
smieties vai raudaat.. bet ir ari tadas cenas.
masa nesen lielijas un jusmoja,ka vinjas draudzene Ventspilii bijusi salonaa pie fotografes sievietes, fotografejas kautka tur erotiski, par 4 fotografijam samaksajusi kautkadsu 8Ls vai kautko tamlidzigu..
fotografijas izdrukatas cik saprotu uz kautkad nekaunigi maza izmera papira 10x15 vai kautka taa.
visi jusmo par tam bilde, es gan redzejusi neesmu, bet fakts ka taads, ka par pashu sesiju maksats nav.. cilveks laimigs sanema savas bildites izdrukatas pa santimiem.. interesanti redzet tas fotografes darbus un zinat ko vinja eed..
Publicēts: 22.05.10 18:52 labots
 citēt
ironia:smieties vai raudaat.. bet ir ari tadas cenas.
masa nesen lielijas un jusmoja,ka vinjas draudzene Ventspilii bijusi salonaa pie fotografes sievietes, fotografejas kautka tur erotiski, par 4 fotografijam samaksajusi kautkadsu 8Ls vai kautko tamlidzigu..
fotografijas izdrukatas cik saprotu uz kautkad nekaunigi maza izmera papira 10x15 vai kautka taa.
visi jusmo par tam bilde, es gan redzejusi neesmu, bet fakts ka taads, ka par pashu sesiju maksats nav.. cilveks laimigs sanema savas bildites izdrukatas pa santimiem.. interesanti redzet tas fotografes darbus un zinat ko vinja eed..

Salonos vienmēr tā ņem , nav nekādas atškirības "Erotika" vai "Fraka" , funktiers vienkārš VIENA bildīte 10x15 uzbildēt foto salonā 2Ls , tā tas ir gan kāzu pāriem gan bērniem gan JEBKAM:):) Vidēji ņemot parasti cilvēki salonos pasūta ~10 bildes tātad 20Ls citi vairāk citi mazāk , viena sesija parasti ilgts 20 - 30min ļot reti lidz 1h , tātad būtībā viņi nem tāpat kā vissi 25Ls/h :):) Salons tā nav "Sesija" tas ir ātrs un lēts pakalpojums ko pērk JEBKURŠ ienācis no ielas , vis pēc atstrādātām un vienādām shēmām tāpēc ļoti ātri un lēti , gaismas netiek nedz pārvietotas nedz regulētas , "Groza" modeli :):) Vis tas pats arī "Kāzu pāriem" , tie pērk par tiem pašiem 2Ls gabalā jau lielākas čupas bilžu:):) Ventspilī salonos ir 2 zināmas fotogrāfes, Rasa ir pat Blogā otra ir krievu meitene kuru gan es nepazīstu:)
Publicēts: 22.05.10 23:32
 citēt
1. Kā gribu, tā maunu... un nevienam gar to naf nekāda daļa. Pie citu darbības parasti tikai "apbižotie" piesienās. Normāli cilvēki svešā kabatā nelien.
2. Zinu meitenes , kuras iet pozēt par 2-5 ls st... tātad viņām maksā. Un pareizi arī ir- kas pasūta muziku, tas maksā :)
3. uz šodienu Latvijā ļoti daudzi nesaņem 2 Ls/st.
4. Foto uz šodienu ir aizņēmis gandrīz visus plauktiņus, un atkarīgie no foto nopelnītas naudas (profesionāļi- nejaukt ar fotomāksliniekiem) ir palikuši stipri mazākumā, un viņu foto kvalitāte vairs naf augstāka par fotomīļu fotogrāfiju kvalitāti.
Un ko grib diskusijas autors, vai lai visi metamies Mario virsū :D. Tai pašā laikā bieži lasām parmetumus (arī blogā, draugos foto domu biedru grupās), ka fotogrāfi meitenēm nemaksā :D:D:D
Tāpēc, vai naf vienkāršāk, ka lai katrs to (foto) dara kā grib. Nevienam naf nekas liegts :):):)
Publicēts: 23.05.10 07:59
 citēt
Ai nu mums Liepājā viens kadrs sācis izlaidumus par 1.5 Ls bildēt, cik sapratu, tad svinīgo daļu reportāžu, kādi pēcsvinīgās daļas portretiņi un grupenes bildi... bet nu jā...klasē 25 bērniņi, tā ka ir OK...laikam....:)
Publicēts: 24.05.10 10:36
 citēt
Ta normāli LV fotobiznesu šādi dempingotāji ir sačakarējuši...

Skatīsim kā nākotne zīmēsies...
Publicēts: 24.05.10 11:32
 citēt
Ja jaunlaulātajiem par kāzu bildēšanu prasa 200-300-400 latus, tad te ir par ko padomāt, varbūt iztikt bez mākslas un samierināties ar viesu saražotajiem "ziepj-albūm-foto", vai noalgot amatieri par nieka 50-100 Ls, vai maksāt bargu naudu par "mākslu".
Ir amatnieki, kas zin savu cenu (ienākumu līmeni) un par 2Ls pat pakaļu no krēsla nepacels, un ir tādi kas par 2L alus pudeli taisa mākslu pilnā šā vārda nozīmē...
Attīstītākas valstīs cilvēki jau sen sapratuši atšķirību star profesionālu pakalpojumu un "Janka uztaisīs", bet pie mums svarīgākais ir cena, bet kvalitāte ir pakārtots jautājums.
Publicēts: 25.05.10 19:35
 citēt
Mario ir 1. fabrikas uzvaretajs (ta, kura NEmuzikala), par vinneto pitji piepildija savu sapni - iegadajas spogulkameru. Mario ir ari dzejnieks un vispar, dzili prikoligi dzeligi realistisku skatu uz dzivi. Dona dziesmas "Ja es butu vejs" vardu autors!
Publicēts: 26.05.10 08:38
 citēt
nu par velti ari shobrid taisa fotosesijas :D
Publicēts: 27.05.10 12:52
 citēt
Luxferre:Ta normāli LV fotobiznesu šādi dempingotāji ir sačakarējuši...

Pie osy.lv un Zavadskis'am cenas nav mazas, bet piepirasījums pie viņiem vienmer ir. ;)
Publicēts: 27.05.10 13:18
 citēt
FxQuadro:
Luxferre:Ta normāli LV fotobiznesu šādi dempingotāji ir sačakarējuši...

Pie osy.lv un Zavadskis'am cenas nav mazas, bet piepirasījums pie viņiem vienmer ir. ;)

No malas jau šķiet, ka viņiem iet rožaini, bet vai tā ir, to zin tikai viņi paši... :)
Publicēts: 27.05.10 15:28
 citēt
sundew:nu par velti ari shobrid taisa fotosesijas :D

Brīvā valstī ir brīva izvēle :D Es zinu kur pat piemaksā par fotosesijām. Pie gleznotājiem tā ir pierasta lieta maksāt modelēm. Kurš pasūta muziku tas maksā :)
Publicēts: 27.05.10 23:34 labots
 citēt
Haiduks:Normāli cilvēki svešā kabatā nelien.
normāli vai ne. bet ir gadījumi, kad ne savā kabatā var savu naudu atrast. ja Tev tā nav gadījies vai nu neesi par to aizdomājies, vai 1-kārši laimigs cilvēks! :face-grin:
Publicēts: 28.05.10 09:33
 citēt
kad es kaadu gribu bildet , bildeju bezmakas, ja kaads grib lai es vinu sabildeju tad par cenu vienojas..
2-4 alini!
Publicēts: 28.05.10 10:01
 citēt
haralds:
Haiduks:Normāli cilvēki svešā kabatā nelien.
normāli vai ne. bet ir gadījumi, kad ne savā kabatā var savu naudu atrast. ja Tev tā nav gadījies vai nu neesi par to aizdomājies, vai 1-kārši laimigs cilvēks! :face-grin:

:D piedod saviem parādniekiem, kā viņi piedod tev, ka esi aizdevis :D:D:D
... un būsi laimīgs :)
Publicēts: 28.05.10 13:12
 citēt
anonims_:kad es kaadu gribu bildet , bildeju bezmakas, ja kaads grib lai es vinu sabildeju tad par cenu vienojas..
2-4 alini!
Super teksts - līdz aliņiem :)
Publicēts: 28.05.10 13:23
 citēt
Lutums:
anonims_:kad es kaadu gribu bildet , bildeju bezmakas, ja kaads grib lai es vinu sabildeju tad par cenu vienojas..
2-4 alini!
Super teksts - līdz aliņiem :)

nu tas taa smaidam :D
Publicēts: 03.06.10 14:34
 citēt
petersonsphoto:traukos ieraudzīju šo....

Ojārs Grīnbergs
Mario Ojo

Un cik Tu prasi, kaadas ir Tavas cenas, ko Tu iesaki citiem, peec kaadas sisteemas likt izcenojumu. Pienjemu, kanevisi bidlee vienaadi, kaads ilgaak, kaads mazaak. Gala rezultaats atshkjiraas,dazhamnedaud,z dazham krasi. Vienaadas cenas taapt nevar buut fotograafiem.
Publicēts: 03.06.10 23:47
 citēt
LV fotogrāfi ir tik bagāti ka ir gatavi spnsorēt potenciālos klientus... :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):