forum.gif
Izlaiduma foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Izlaiduma foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.10 22:08
 citēt
Sveiki!
Mums ar klasi ir vēlme vismaz pēc vienām skaistām bildēm, tāpēc vēlējos noskaidrot aptuveno cenu, cik varētu maksāt tas prieks, ja kāds no Jums atbrauktu fotogrāfēt mūsu izlaidumu! Ar skaistām bildēm laikam domāju kvalitatīvas, neizplūdušas un tamlīdzīgi - lai varam pēc gadiem skatīties un priecāties. ;) Lieta tāda, ka mūs mazliet "apkāsa" fotogrāfs, kas veidoja albūmus, bet klasi tomēr gribam paturēt sev atmiņās.. :)
Publicēts: 22.05.10 22:10
 citēt
nu peec daudz gadiem... nez, no visaam sava dziives perioda bildeem taas ir visneinteresantaakaas :)
Publicēts: 22.05.10 22:12
 citēt
man personiigi nav nevienas izlaiduma bildes :D man izlaidums riebaas, bet biju laimiigs, ka tiku prom no videnes :d
Publicēts: 22.05.10 22:23
 citēt
Labi, lai būtu. ;) Mēs tomēr gribētu paši par to pārliecināties. Man, piemēram, no mūzikas skolas izlaiduma nav nevienas vienīgas, dažkārt mazliet paskumstu(man tajā laikā nebija īpaši lielas sajūsmas par to skolu,uz izlaidumu arī nevienu neuzaicināju :D).
Bet mēs esam diezgan saliedēta klase, gribētos atmiņai kaut ko, jo vairāk nez vai izdosies visiem kopīgi pasākumi tuvākajā laikā. :(;)
Publicēts: 22.05.10 22:24
 citēt
Publicēts: 22.05.10 22:26
 citēt
Ogrē pilns ar fotogrāfiem labiem ko mocies?
Publicēts: 22.05.10 22:33
 citēt
Ogres fotogrāfi šeit nepulcējas?
Publicēts: 22.05.10 23:41
 citēt
Ne tai saitā esi ielikusi savu meklējumu sludinājumu. Te neko neiegūsi, tikai stulbas pamācības, un par to jaf liecina atbildes. Ieliec draugos domubiedru foto grupās, tur parasti ātri visu var nokārtot.
Publicēts: 22.05.10 23:42
 citēt
Haiduks:Ne tai saitā esi ielikusi savu meklējumu sludinājumu. Te neko neiegūsi, tikai stulbas pamācības, un par to jaf liecina atbildes. Ieliec draugos domubiedru foto grupās, tur parasti ātri visu var nokārtot.

vecais pamodās.

šo vīreli labāk neņemt par pilnu.
Publicēts: 22.05.10 23:57
 citēt
Ieva, aizraksti draugos:
www.draugiem.lv...

sabildēs godam.
Publicēts: 23.05.10 07:04 labots
 citēt
[url=www.fotoklubsogre.lv]www.fotoklubsogre.lv[/url]
Publicēts: 23.05.10 08:35
 citēt
Just_Iewa:Ogres fotogrāfi šeit nepulcējas?

pulcējas, zinu vismaz 3, sevi neskaitot :)
Publicēts: 23.05.10 08:45
 citēt

kā ta ne?! daudzi te no Ogres. cita lieta, vai vēlas izlaidumu bildēt... :)
Publicēts: 23.05.10 09:19
 citēt
zo:
Haiduks:Ne tai saitā esi ielikusi savu meklējumu sludinājumu. Te neko neiegūsi, tikai stulbas pamācības, un par to jaf liecina atbildes. Ieliec draugos domubiedru foto grupās, tur parasti ātri visu var nokārtot.

vecais pamodās.

šo vīreli labāk neņemt par pilnu.
:D
Publicēts: 23.05.10 09:55
 citēt
alvils:

Pareizs jautājums. Visnepateicīgākais darbiņš. Direktors iespiež rokā atestātu, absolvente lūrot grīdā ar matiem seju aizklāj, rokasspiediens pussekundi, kā baidoties apdedzināties... Pamēģini no tā vājprāta skatāmu bildi uzradīt.:face-smile:
Publicēts: 23.05.10 09:58
 citēt
domaaju, ka tas nav iisti fotogeenisks mirklis... tad jau labaak barinjaa, jau "peec tam" (alus, zaaliite, nevainiibas zaudeeshana, etc :D)
Publicēts: 23.05.10 09:59
 citēt
Elmarss:
alvils:

Pareizs jautājums. Visnepateicīgākais darbiņš. Direktors iespiež rokā atestātu, absolvente lūrot grīdā ar matiem seju aizklāj, rokasspiediens pussekundi, kā baidoties apdedzināties... Pamēģini no tā vājprāta skatāmu bildi uzradīt.:face-smile:
nav jau viss tas vājprāts, visās stadijās jāataino.........pietiek ar kādu kopbildi, dažiem grupu/draugu foto, kādām solo bildēm, neslikti, ja var brīvā dabā.......:big_smile:
Publicēts: 23.05.10 12:33 labots
 citēt
Ogrē tradicioānāli Izlaidumus NEBILDĒ profi , Izlaidumi parasti notiek Kultūras namā un TIE kas vēlās tālāk iet turpat uz Skujiņa Fotosalonu agrāk turpat Kultūras namā patreiz pretī kultūras namam Aptiekas mājā. Tāpat Ogrē nav pieņemts līgt "Fotogrāfu" šim pasākumam visiem ir čomi un paziņas ar "Kameriņām" kas visu šā tā kaut kā na haļavu sabildē. Tā prasti dāra 1 videne. Ģimnāzija parasti tradicionāli aicina Skujiņu un R-13 Studijas Nilu. Šie pa diviem parasti tad visus ar sabildē KAS GRIB un tādu NAV DAUDZ jo mūsdienās vairumā klašu vismaz 50% ir miller31 līdzīgi dzeki lūzeri , bildēties grib tik meitenes. Kas tad Valmieras NilsS OGRĒ ?! Kā tad Valmiera , KLONS ?:) Būtībā IZLAIDUMS ļoti sarežgīts pasākums , vaig pieredzējušu trenētu reportieri + tādu kurš prot grupu salikt , tādu ir ļoti maz . Cita lieta mazās skoliņas visi kārtīgi sanāk ar učenēm un senčiem prieks strādāt :):)
Publicēts: 23.05.10 12:56
 citēt
Ja nu gluži GRŪTA izvēle tad reku vesels bars Ogrē , izvēlies ko vēlies www.fotoklubsogre.lv
Publicēts: 23.05.10 15:21
 citēt
"miller31 līdzīgi dzeki lūzeri"

izvēlies izteicienos
Publicēts: 23.05.10 15:58 labots
 citēt
miller31:man personiigi nav nevienas izlaiduma bildes :D man izlaidums riebaas, bet biju laimiigs, ka tiku prom no videnes :d
lielā mērā sadalu viedokli! :face-wink:
bada laikā Mepizdōplis mušas ķer, es a netteiktos sabildēt! :amazing:
Publicēts: 23.05.10 16:20 labots
 citēt
Lunis:Ogrē tradicioānāli Izlaidumus NEBILDĒ profi , Izlaidumi parasti notiek Kultūras namā un TIE kas vēlās tālāk iet turpat uz Skujiņa Fotosalonu agrāk turpat Kultūras namā patreiz pretī kultūras namam Aptiekas mājā. Tāpat Ogrē nav pieņemts līgt "Fotogrāfu" šim pasākumam visiem ir čomi un paziņas ar "Kameriņām" kas visu šā tā kaut kā na haļavu sabildē. Tā prasti dāra 1 videne. Ģimnāzija parasti tradicionāli aicina Skujiņu un R-13 Studijas Nilu. Šie pa diviem parasti tad visus ar sabildē KAS GRIB un tādu NAV DAUDZ jo mūsdienās vairumā klašu vismaz 50% ir miller31 līdzīgi dzeki lūzeri , bildēties grib tik meitenes. Kas tad Valmieras NilsS OGRĒ ?! Kā tad Valmiera , KLONS ?:) Būtībā IZLAIDUMS ļoti sarežgīts pasākums , vaig pieredzējušu trenētu reportieri + tādu kurš prot grupu salikt , tādu ir ļoti maz . Cita lieta mazās skoliņas visi kārtīgi sanāk ar učenēm un senčiem prieks strādāt :):)

viss plūst un mainās, dzīvesvietas nav izņēmums....
Publicēts: 23.05.10 16:33
 citēt
haralds:
miller31:man personiigi nav nevienas izlaiduma bildes :D man izlaidums riebaas, bet biju laimiigs, ka tiku prom no videnes :d
lielā mērā sadalu viedokli! :face-wink:
bada laikā Mepizdōplis mušas ķer, es a netteiktos sabildēt! :amazing:

es saku, ka man nav nevienas bildes no MANA izlaiduma 12. klasē. Bet izlaidumus un peedeejos zvanus bildeeju savaa vecajaa skolaa un arii kaiminju skolaa. Dzimtajaa pilseetaa vnk nav citu, kas to vareetu izdariit labaak par mani
Publicēts: 23.05.10 17:53
 citēt
Lunis: Kas tad Valmieras NilsS OGRĒ ?! Kā tad Valmiera , KLONS ?:)

Droshi vien klons , jo Ogres Nilu esmu derdzejis dzivee! :face-smile:
Publicēts: 23.05.10 18:11
 citēt
NilsS:viss plūst un mainās, dzīvesvietas nav izņēmums....

Nu ta Welkomēts kolhozā , no Ogres puses nāk 50% aktīvo LV komerc foto ražotāju :):)
Publicēts: 23.05.10 19:44
 citēt
Elmarss:
alvils:

Jēē +1000000!
Kautkā pasniegšana ir viens no Latvijā pieejamākajiem ekstremālās fotogrāfijas žanriem :) ,man dažreiz palidz 9k/s+ārejais blices baroklis.
Šitais pasāciens vienkārši ideāli norisinās tikai pie militārajiem ļaužiem.
Publicēts: 23.05.10 19:46
 citēt
Lunis:
NilsS:viss plūst un mainās, dzīvesvietas nav izņēmums....

Nu ta Welkomēts kolhozā , no Ogres puses nāk 50% aktīvo LV komerc foto ražotāju :):)

esmu to ievērojis :)
Publicēts: 23.05.10 19:52 labots
 citēt
NilsS:
Lunis:

esmu to ievērojis :)

Tu ja kas nav vienīgais , nupatās šodien ar viens dzeks no Valmieras tiko beidza mūsu lielajā studijā darboties. Ar isstās pārcēlies uz Ogri vai taisas jo pieteicās Ogres klubā un lielo studiju izmanto:)
Publicēts: 23.05.10 20:29
 citēt
Gudris:
Lunis:no Ogres puses nāk 50% aktīvo LV komerc foto ražotāju :):)
Ogre ir latvijas foto metrapole ?

Nu re nekā nezini:):) Jā pēdējos 30 gadus vismaz puse no Lv aktīviem strādātājiem nāk no Ogres puses , vēl 90 atceros lūzeri čīnkstēja kā taga par "Pensionāriem" tā toreiz par "Ogres mafija sagrābusi tirgu" , taga ar puse no aktīvajiem ražotājiem "Biznessā" ir no Ogres puses :):) Studija ar viena no lielākajām ~100m2 :):)
Publicēts: 23.05.10 20:32
 citēt
zo:http://www.fotoblog.lv/img/60476/?cid=47551

Apčurājies, ka meitenes par tevi rēc. Kad ej aiz malkas grēdām brīdini, lai nesanāk publiski, :D
Tizlākais, kas ir redzēts, ja taa ir izlaiduma bilde .
Publicēts: 23.05.10 20:41
 citēt
izskataas, ka dazhi te ienaak arvien retaak, bet to censhas kompenseet ar iipashu zhultainumu... :D
Publicēts: 23.05.10 20:48
 citēt
Laciz:izskataas, ka dazhi te ienaak arvien retaak, bet to censhas kompenseet ar iipashu zhultainumu... :D

bet no otras puses, viņa izteikumam ir grūti nepiekrist... paskaties uz to bildi! :)
Publicēts: 23.05.10 21:17
 citēt
Puķu pasniegšanas procesijai vajag gatavoties: no kuras puses nāks sveicēji, kā gaisma kritīs, jāķer momenti.
Man dažreiz pat izcili kadri sanākuši izlaidumos.
Jo īpaši neesmu kautrējies ieņemt labāko fotografēšanas vietu.
Publicēts: 23.05.10 21:23
 citēt
alvils:
Laciz:izskataas, ka dazhi te ienaak arvien retaak, bet to censhas kompenseet ar iipashu zhultainumu... :D

bet no otras puses, viņa izteikumam ir grūti nepiekrist... paskaties uz to bildi! :)
briinishkjiiga bilde, uz taa fona kas bija redzams peedeejaa zvana dienaa - sapiipeejushie un sadzeerushies urlas vazaajaas pa pilseetu :D
Publicēts: 23.05.10 21:39
 citēt
Lunis:
Gudris:Ogre ir latvijas foto metrapole ?

Studija ar viena no lielākajām ~100m2 :):)

Kura ta ir ? :face-sad:
Publicēts: 23.05.10 22:36 labots
 citēt
mmax:
Lunis:

Studija ar viena no lielākajām ~100m2 :):)

Trikotažkā 3 stāvā , garums kādi vairāk kā 10m platums liekas 8m griesti kā jau cehā kautkādi 3,5 vai visi 4m . Gaismas tehnika 3 galvas pastāvīgās gaismas viens 1200w 80 cm gan Softs gan hārds viskas un 2 mazie un visādi atstarotāji un fonu turētājs uz vietas. Fons gan šiem ejošais tik viens kā lau lameri nez kapēc tumšu vislaik izmanto VISI! Vienā tekpas galā milzīgi logi var bildēt dabīgās gaismās otrā kārtīgs 10f gaismas kritums var tai pašā laikā bildēt AR ATSTAROTO Telpās vai ar Makslīgo , koroče iespējas DAFIGA :):) Ir kur trennēties kursantiņiem un iemaņas apgūt :)
Publicēts: 23.05.10 23:26
 citēt
Sasodīts, es dzīvoju blakus studijai un neko nezinu. :(
Publicēts: 23.05.10 23:35
 citēt
Lunis:
mmax:

Trikotažkā 3 stāvā , garums kādi vairāk kā 10m platums liekas 8m griesti kā jau cehā kautkādi 3,5 vai visi 4m . Gaismas tehnika 3 galvas pastāvīgās gaismas viens 1200w 80 cm gan Softs gan hārds viskas un 2 mazie un visādi atstarotāji un fonu turētājs uz vietas. Fons gan šiem ejošais tik viens kā lau lameri nez kapēc tumšu vislaik izmanto VISI! Vienā tekpas galā milzīgi logi var bildēt dabīgās gaismās otrā kārtīgs 10f gaismas kritums var tai pašā laikā bildēt AR ATSTAROTO Telpās vai ar Makslīgo , koroče iespējas DAFIGA :):) Ir kur trennēties kursantiņiem un iemaņas apgūt :)

Es domaju ka par skujinja salonu iet runa! :face-grin:
Mja, pastavigas gaismas gan nau intersanti . Nu lai macities tas gan daudz ertak.
Vajag kadreiz uzprasities ciemos.
Publicēts: 23.05.10 23:40
 citēt
Just_Iewa:Sasodīts, es dzīvoju blakus studijai un neko nezinu. :(

Nu uz fotostudiju ar boingiem un tankiem nebrauc, studijā atomsprādzienus parasti neizmēģina, nav brīnums,ka nezini... Kad kāds ar fugasu mēģinās godzillu gaismot tad ar uzzināsi.:face-grin:
Publicēts: 24.05.10 21:57 labots
 citēt
Just_Iewa:Sasodīts, es dzīvoju blakus studijai un neko nezinu. :(

Labāk uzzināt KAUTKĀD nekā NEKAD :):) Iestājies Ogres klubā www.fotoklubsogre.lv, piedalies nodarbībās , iemācīsies strādāt ar tehniku , varēsi izmantot cik gribās un vaig :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):