Viņa neirozes sen esmu apsolījis nekomentēt , par cik šai lietā ir pietiekami daudz dalībnieku tad man nav sevis teiktajam ko piebilst vai labot To ka šams visu lasa un "Iearhivē" vienmēr esmu teicis un zinu , jau rakstot zināju ka šams nenocietīsies Jums ļot līdzīgas izpausmes un "Problēmas" ar
ja izraavums ir shaads... buutu laikam njirdziigi palasiit pilnu saraksti... ja reiz pats shito visu teemu paceeli..... taads kautriigs zellis taga iztaisies...
Gabiz:joki, joki, bet nu riktīgās razborkas aizgāja... Gudris & Co pret Luni
Nē tur ir divas "Radniecīgas" stilā un izpausmēs dvēseles kam vienīgajiem gadās "Problēmas" ar "Skuķiem" mēģina nobraukt no "Nesmukuma" sprēgājot uz publiku cerībā ka par viņu šaizēm tad piemirsīs Trešais kuram ar tādas problēmas "Gadās" gudrāks , klusē , bet zinu ka ar "Lassa"
Laciz:Gudri, par Dreef te jau viss apzhljembaats. Tu uztaisiiji topiku par sevi. Skochii tagad prom???
baigais antispamers ierunaajaas
spams ir veseliiga lieta, bet spamo citi - topika autoram vismaz jaaturas kautkaadas pashcienjas raamjos. a to visa taa shtelle baigi nesmuki izskataas... biju par Tevi labaakaas domaas... domaaju, ka esi taads centiigs, intelekta neizkropljots aizrautiigs jaunietis, bet izraadaas... veeeeeee
nezinu NEIVIENU profu kuram tā būtu gadijies viņu biezi vien daudzu desmitu gadu karjērās. Toties 3 lamerus zinu kas NER REIZI tā ir gadijies Ja pat kādam profam tā gadijies tad tik SLIMA ideja kā "Lekties ar modeli" var ienākt galvā tik pilnīgiem plānprātiņam Tante pārdomāja un viss , pēc LV likumdošanas kura pilnībā ir modeļa pusē NAV VARIANTU , tāpat arī pēc šādu aktivitāšu "Lietderības" jēgas nav nekādas idejas neko "Pierādīt" saplēs papīrīti un aizmirsti Ja tev ir regulārs bizness šai jomā , modeļu simti un VIENS-DIVI pārdomā , nu normāli sievietēm saprotami , SVĪTROJAM un viss. Da nē vaig "Dirsties" , uz to ir spējīgi tikai pilnīgi narcisi un kretīni un sieviešu nīdēji , kuriem šai jomā nav vietas jo principā nerubī neko sieviešu psiholoģijā un mainīgajos apstākļos , vienkārši ir iedzīvoties kāri par katru cenu cilvēki Ja man tā gadītos , kautgan pa vsiekm 25 darba gadiem nav gadijies , es vienkārši vairs neizmantotu konkrētu modeli VISS bez kāda trokšņa un uzbudināšanās. PĀRDOMAJA nu ļot sievišķigi , bet ir simtiem citu kuras NEOĀRDOMĀ un man ar tām būtu pietiekami
Lutumam atškirībā no tevis ir galva uz pleciem un spēja PADOMĀT , kaut gan lēta komercija ar viņu idejas kārtīgi pabojājusi viņš savus funktierus vismaz realizē pats nevis visu tupi atdarina.
var ar saprast Gudri šoreiz - gadās dīvainas "modeles." Vienam projektam ar tika sarunāta meiča, kura pat parakstīja līgumu un saņēma naudu, bet pēc tam sāka lūgties, lai bildes neizmanto. un ka naudu atdošot. naudu, protams, redzējis neesmu. principā jau laikam vajadzēs tomēr nopublicēt to projektu, neskatoties uz īdēšanu jau drīz 2 gadus un nespēju kaut kādus 80 Ls atdot. to meiču dažās bildēs pat šeit esmu redzējis
imgfoto:AK, Tu esi bijis izšķērdīgs divus gadus atpakaļ....
Treknie gadi... Jebšu, bagātajiem savi niķi
Vispār jau skumji, ka diskusija ir aizgājusi klasiskajās sliedēs un pat zelta fonds tiep pārcilāts - leģendārais Dreef studijas bildēšanas mācību process.
Vispār jau riņķī un pakārt gadās jokaini fotogrāfi un jokainas modeles, bet kad konkrēti cilvēkiem prasa uzrakstīt - tomēr slabo.
Man, piemēram, ienāca prātā zelta fondā visiem zināma modele, uz kuras grābekļa ir uzkāpis Gan tas pats Dreefs (un viss konflikts ar Luni šiem sākās dēļ tā, ka Lunis centās Dreefu pasargāt no uzkāpšanas grābeklim) gan arī Andrez, un vēl bija pāris sašutuši ieraksti dienasgrāmatās.
Ir tāda pablonda mākslinieces kundze, kas aizprecējusies uz dāniju un uzaicina pie sevis fotogrāfus viņu pabildēt. Protams, ka visi baigā pačotā, skrien, un aplaužas. Ievai galvā ir tādi putni, ka prieks, kur tu rodies. ;-)
bija domāts afro (pohuj, vai amerikāņu, vai brazīļu, vai jebkuras citas kolonistu nācijas). bet pēc matu krāsas gan nekad neesmu dāmas šķirojis... visas labas. pēc rases jau arī nē, vnk melnās tik viegli nav atrast... šķiet, ka uz privātu sesiju NEVIENA vēl nav bijusi...
alvils:bija domāts afro (pohuj, vai amerikāņu, vai brazīļu, vai jebkuras citas kolonistu nācijas). bet pēc matu krāsas gan nekad neesmu dāmas šķirojis... visas labas. pēc rases jau arī nē, vnk melnās tik viegli nav atrast... šķiet, ka uz privātu sesiju NEVIENA vēl nav bijusi...
Pērnajā vasarā vienu mulatveidīgu, kas vairāk gan uz melnu vilka, manīju fotosesijā pie jūras. Viņa gan kamerai otrā pusē stāvēja.
He, he... par afroamerikāņu caurumu, tas bija labs!
Vēl varētu pieminēt Kazimira Maļēviča afroamerikāņu kvadrātu... Afroamerikāņu punktus uz Valsts ceļiem... Afroamerikāņgalvju namu... Afroamerikāņu Piektdienu... Utt.
Bet, jan nopietni (atgriežoties pie uzdotās tēmas), ka tik pašas modelītes nesaorganizējas un neizkastrē to mūsu vienmēr gribošo un nedabūjošo gailēnu...
imgfoto, tad nevis es izsķērdīgs biju, bet Latvijas iedzīvotāji sagrābušies patēriņa kredītus juās biezi un daudz naudas gribēja. turklāt prjekts bija diezgan specifisks un gribētājas nebija viegli savākt.
smartins, man vēl ir cerība, ka meiča atmajsās kāpostu. galu galā pie manis vēl ar vien ir tā projekta bildes ar atļauju tās publicēt
Skatos Lunis tomēr noraustījās no reālu kolēģu iesaistīšanas un palicis tāds pats klaču bāba, kas pieturās pie sevis izdomātām pasakām - neatbild par saviem vārdiem un izvairās no diskusijas, bet pats to visu iesāk (taisa man reklāmu ;-)). Arī Vaards tāds pats klaču bāba palicis, jo vispār nezina par ko runā tāpat kā Lunis. Respektīvi, klausās Luņa pasakās ;-). Ne viens ne otrs pa šiem gadiem neko prātīgu nav izdarījuši, kā tikai dibinājuši biedrību ;-). Izrādās Latvijā tikai 3 fotogrāfiem esot problēmas, bet nevienam pārējam tādu nav - ne Lunim, ne viņa krutajiem profesionālajiem un nevienam nezināmajiem fotogrāfiem, ne arī visā viņa mūža laikā sastaptajiem fotogrāfiem visā plašajā pasaulē ;-). Problēmas ir visiem kas strādā, bet kas nestrādā un dzīvo paradīzē vai citā pasaulē, tam protams nav jautājumu ko risināt. Jautājums kā tu šīs problēmas risini un kā ar savu pieredzi mēģini izvairīties no negatīvām sekām. Jā, uz tās veiklās meičas "grābekļa" uzkāpa ļoti daudzi Latvijā zināmi fotogrāfi, kā arī daudzi Dānijas fotogrāfi (tie nav 3 Latvijas fotogrāfi par ko Lunis sapņo - pat neviens no Luņa iedomātajiem, bet tieši otrādi - tie ir Luņa slavētie fotogrāfi ;-)), kuri ar viņu vairs nestrādā. Tas gadījums bija visai unikāls. Bet tad patrāpījās slikais Dreef no kura Lunis centās viņu atrunāt. Vēl Lunis aprunāja (mēģināja atrunāt) arī no Andreja (ne Zavadska, bet viena cita laba mākslinieka ;-)). Bet šai māksliniecei pašai sava galva uz pleciem un viņa tiešām ir ļoti gudra (ja nemaldos, tad beigusi Rīgas 1.ģimnāziju), tikai pārvērtēja savu gudrību un cerēja mani "apvārdot" - tipa pēc tam visu nokārtosim un sarunāsim, jo viņa parādā nepalikšot. Bet, kad izrādījās, ka es strādāju pēc stingri noteiktiem principiem un izņēmumu nav nevienam, tad sāka man draudzēt pat ar policiju un atlīdzināt neko netaisījās ;-). Tomēr viņa ir gudra un bija miermīlīgs iznākums, jo sūdzēties taču nav par ko ;-). Tiesa daļa no bildēm palika neapstrādātas dēļ viņas "klačošanās" tam pašam Lunim. Vēl pēc gada viņa atkal prasīja, lai atlikušās bildes apstrādāju, bet man daudz citu darbu ;-). Un ticēsiet vai nē, bet tieši manas bildes viņai visvairāk patikušas un tā rezultātā viņa pat man piespēlējusi pāris ārzemju klientes, kas labi maksāja. Esmu apmierināts pat ar šāda veida sadarbību. Jā, un pats foršākais, ka tā saucamā modele uzrāvās uz tāda kā Dreef ar stingru mugurkaulu un psiholoģiski slikti ietekmējumu vai principā neietekmējamu pat ar draudu metodēm (varbūt ārēji izskatos miermīlīgs un ietekmējams ;-)), un cik zinu, tad neviens no mūsējiem fotogrāfiem vairs nav čakarēts. Par dāņiem gan neko nezinu. Tā ka man tikai rēka nāk par Luņa pasakām, ko stāsta uz vakaru maziem bērniem par tālajām aizjūras zemēm ;-).
Un ticēsiet vai nē, bet tieši manas bildes viņai visvairāk patikušas un tā rezultātā viņa pat man piespēlējusi pāris ārzemju klientes, kas labi maksāja. Esmu apmierināts pat ar šāda veida sadarbību
arturso:Un ticēsiet vai nē, bet tieši manas bildes viņai visvairāk patikušas un tā rezultātā viņa pat man piespēlējusi pāris ārzemju klientes, kas labi maksāja. Esmu apmierināts pat ar šāda veida sadarbību
Ar pasakām pret pasakām.
Ja dikti interesē, varu privāti nosūtīt vārdus un uzvārdus (ar nosacījumu, ka tālāk informācija nekur nenonāks) un secināsi, ka nav vietējās, bet latvietes, kas dzīvo jau kādu laiku ārzemēs ;-). Viena varbūt pat daudzus gadus atpakaļ pie Luņa fotografējusies vai vismaz pie Luņa drauga noteikti ;-).