forum.gif
Modeļu "melnais" saraksts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Modeļu "melnais" saraksts
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.10 17:27
 citēt
Gudris:Šeit rakstam modeles/us ar kuriem ir bijusi slikta pieredze...lai arī citi fotogrāfi neuzraujas ! rakstam vārdu uzvārdu vecumu un vēlams nelielu aprakstu par ko šeit iekļuvusi !

nedeva maita, ja :face-sad:
Publicēts: 23.05.10 17:45
 citēt
NilsS:
Gudris:Šeit rakstam modeles/us ar kuriem ir bijusi slikta pieredze...lai arī citi fotogrāfi neuzraujas ! rakstam vārdu uzvārdu vecumu un vēlams nelielu aprakstu par ko šeit iekļuvusi !

:face-grin:
Publicēts: 23.05.10 17:47
 citēt
Gudri...ielaisties publiskaa diskusijaa ar "klienteem" draugu domubiedros ir stulbi...veel stulbaak ir taisiit melno topu...
Vieniigais attaisnojums vareetu buut - sabildeejaas, bet nesamaksaaja...bet njemot veeraa, ka iet runa par "projektiem", sulrietiem un taa... LABAAK BUUTU PAKLUSEEJIS...;)
Publicēts: 23.05.10 18:15 labots
 citēt
Kā es rēcu:):) KĀPĒC cilvēkiem kuri ar to šancē ikdienā un bildē SIMTIEM modeļu visa veida un vajadzības šitādi FUNKTIERI / SASKARSMES gādās varbūt 1-2x pa visu 20-30-40 gadu karkēru bet "Meitbliežiem" kam pāris gadu "Hoibijfoto" pieredze šitā iziet REGULĀRI pilnīg saraksts jāstāda , kur diez problēma ?:) VIENKARŠI meitblieži paši uzmācās un līmējās klāt ka savādāk šo nav iespējams atšut kā UZMETOT :):) 99,99% ŠADU gadjumu VAINĪGS pats "Umzācīgais subjekts" nevis savādāk atšut neprotošais "Iedomātais modelis" kurš parast ir vienkarši SAKOĻĪTS skuķis no ielas vai pažiņām:):) Šitādu "Uzmākoņu" saraxsts drīzāk būtu JAPUBLICĒ un skaļi jabrīdina MEIČAS:):)
Publicēts: 23.05.10 18:15
 citēt
imgfoto:ielaisties publiskaa diskusijaa ar "klienteem" draugu domubiedros ir stulbi
Kas tur bija? Kādu 1/2 gadu vismaz draugu domubiedros neko neesmu lasījis.
Publicēts: 23.05.10 18:22 labots
 citēt
Gudris:Luni tieši tā...ar klientiem kas maksā problēma nav...bet ar TFP modeleem meedz gadiities visaadi :amazing:

TFP Latvijas variantā ir kļuvis par sinonīmu "дашь - не дашь - пешком пойдешь"? Kāds TFP ar Lameriem? Kurā vietā kāds no tevis kautko jebkad pirks ??:) Uz kautko tādu tik pilnīgi glupas zosis var ķert:):)
Publicēts: 23.05.10 18:25
 citēt
kāds būtu TFP pilnais nosaukums? :what:
Publicēts: 23.05.10 18:36
 citēt
cik saprotu tad tas driizaak ir bildes apmainjaa pret modeles laiku... un gudra ceriibaam ka dos???
Publicēts: 23.05.10 18:38 labots
 citēt
Gudris:
smartins:kāds būtu TFP pilnais nosaukums? :what:
en.wikipedia.org...

Jā jā savulaik Dreefs no manis šito vārdiņu uzzināja ka Doičlandē un Niderlandē tāds populāritāti iemantojusi metode:):) TIKAI viena nianse šis līgumos VIENMĒR figurē konkrēti % no pārdošanas un NAUDAS SUMAS ekvivalents kuru vēlas saņemt "Modelis" par saviem pakalpojumiem. Būtībā tas nav nekāds līgums tā ir PARASTA vienošanās kuru elementāri var lauzt un "Paliec jaņos" . Pie mums nav nekāda USA vai BRD , šeit stipri savādāka likumdošana kas VIENMĒR ir modeļa pusē :):) PĀRDOMAJA nu un viss.
Publicēts: 23.05.10 18:41 labots
 citēt
Laciz:cik saprotu tad tas driizaak ir bildes apmainjaa pret modeles laiku...

VAIRUMĀ gadijumu tieši tā ar ir :):)

Un tad līgumā raksta atlīdzība par pakalpojumu sastāda XX.00Ls kā samksu saņemot bilžu vai datu nesējā ierakstītu failu ekvavalentā atbilstoši cenrādī Nr xx norādītajiem izcenojumiem :)
Publicēts: 23.05.10 18:45
 citēt
Lunis:
Laciz:cik saprotu tad tas driizaak ir bildes apmainjaa pret modeles laiku...

kaapeec saiisinaaji manu tekstu? :D
Publicēts: 23.05.10 18:45
 citēt
Izskatās, ka uzmeta, čali uz "darbu ar modeli" sarunātā dāma.... :face-grin:
Publicēts: 23.05.10 18:50 labots
 citēt
Laciz:
Lunis:

kaapeec saiisinaaji manu tekstu? :D

Ai nu beidz , klausoties texstus par "Higiēna" un "Veselīgais dzivesveids" es jau vairs nedzīvoju ilūzijās :):) Maksimāli "Morāla trauma" no tā ka nevis "Padnoška un uz raskladuškas" bet pašpricēja virsū un sašmucēja kleitu un matus:D:D
Publicēts: 23.05.10 20:23
 citēt
Gudris:
Elmarss:Izskatās, ka uzmeta, čali uz "darbu ar modeli" sarunātā dāma.... :face-grin:
ne pasākums tika pārcelts jo laiks pievīla...nav saulrieta šodien :face-crying:

Kā nav? Saule katru dienu riet. :)
Publicēts: 23.05.10 21:20
 citēt
Akk, nabadziņš... un tā bija sacerējies...
Cerams vismaz kāds lohs bija pārskaitījis tos kārotos Ls?
Publicēts: 23.05.10 21:52 labots
 citēt
Gudris:
Eltons:
Cerams vismaz kāds lohs bija pārskaitījis tos kārotos Ls?
Tu tač reāli kādu dienu no kāda komunista atrausi par savām brillēm par šitādiem tekstiem...kgan izskatās ka jau jaunībaa ne riezi vien tiki atrāvies ! :face-grin:

Sīkais... nelecies!
... ak tad nav gan neviens pārskaitījis... vot ka neveicas, a?
Publicēts: 23.05.10 22:54
 citēt
man no bērna kājas štruntīga gaume - sliktās meitenes patīk wairāk kā labās
Publicēts: 24.05.10 00:03
 citēt
Fotosesijās kur neviens nevienam neko nemaksā var gadīties visādi uzmetien... it sevišķi ja iesaistīti iepriekš nepārbaudīti cilvēki...

Es paļaujos uz modelēm ko pazīstu... uz tām ko nepazīstu rēķinu ka nav zināms kas būs...
Publicēts: 24.05.10 00:05
 citēt
imgfoto:Gudri...ielaisties publiskaa diskusijaa ar "klienteem" draugu domubiedros ir stulbi...veel stulbaak ir taisiit melno topu...
Vieniigais attaisnojums vareetu buut - sabildeejaas, bet nesamaksaaja...bet njemot veeraa, ka iet runa par "projektiem", sulrietiem un taa... LABAAK BUUTU PAKLUSEEJIS...;)

Bet diskusija interesanta :D
Publicēts: 24.05.10 00:06
 citēt
NilsS:

:D:D:DDDDDD
Publicēts: 24.05.10 00:32
 citēt
Izskatās ka Gudri biežāk pasūta nekā dod... melnais saraksts varētu būt garāks par "balto"...
Gudri, nepārdzīvo, paies melnā strīpa un gan jau arī tavā smilšu kastē kāds iečurās.
Publicēts: 24.05.10 01:05
 citēt
konkrētās pacientes neatcerēšos, bet ne-1-am neiesaku taisīt bildes priekš aizprecēšanās uz ārzemēm! :grimace:
Publicēts: 24.05.10 01:49 labots
 citēt
Man linku atsūtija uz šitādu , beidzot sapratu par ko runa :D :D :

Valērija Ņ.... 23:34

tieshaam gati? varbuut tu pret mums taa izturies jo atteicaam tev kailfoto!! es atceros gan pagaajusho vasaru kad piedaavaaji kailfoto.. gan februaari.. kad teici velc nost dreebes.. es atbildeeju nee.. uz to man teici: "Davaj aatraak, man maz laika"

tikai tagad nesaki ka es meloju.. tava attieksme pret modeleem ir vienkaashi suudiiga >>>

Mjaa
Es bez iekšām , Stulbis konkrēts korķis:D:D Nabaga zaķi , kārtīgus lošus atrod kam "Maz laika" :):) Oi stulbis , gudrs tu točna neesi , tādām blondajām parasti draudziņi ar šaurām pierītēm un lielām dūrītēm, tante kāda traki sabēdāsies un viņas glabējs iemācīs tevi "Dziedāt falcetā" :):)
Publicēts: 24.05.10 09:12 labots
 citēt
Luni, Gudris savos sludinājumos visur raksta- uz mākslas kailfoto... jājautā, tad uz ko meitenes gāja??? Kāpēc pēc tam brēc. Ja būtu savādāk mānītas, tad tā ir cita lieta.
Pati meitene atzīst, ka zinājusi, ka iet uz kailfoto, un raksta tajā pat linkā:
Daniela Kārkle (šodien 00:04) Lūk viens pierādījums kad tavas fotosesijas ir slietas uz to kad vēlies kailfoto

Bravo Studio fotostudija 21. mai 20:47 sexy sunset www.draugiem.lv......

Bravo Studio fotostudija 11. mai 14:54 2010 hot 100 seksīgākās sievietes by Maxim www.maxim.com......

Bravo Studio fotostudija 28. apr 18:16 Fotostudija uz 4.maiju meklē 3 simpātiskas formīgas meitenes priekš mākslas kailfoto !

Bravo Studio fotostudija 29. apr 20:56 Ekrāna kalendārs Maijs 2010 content20-foto.inbox.lv...

Vai tas ir normāli ? Brīžiem liekās ,kad tev nevis intresē taisīt skaistas bildes priekš modeļiem un sevis ,bte gan izģērbt sievites un redzēt tās plikumus . Tev ir kādas noslieces ,visas modeles mēģini izģērbt . Nav modeles ,kuras man nav teikušas kad fotosesijā mēģini viņas izģērbt . Aizdomājies

Un tā fotosesija ko tgd piedāvā pa 50 ls ,tas nav normāli kuro gadu viens un tas pats ar tavu saulrietu un modele kas guļ ar izlocītu muguru ,visām vienādas bildes,tavās bildēs nav odziņas
Publicēts: 24.05.10 09:21
 citēt
Nu re, "Darbam ar modeli" vismaz pāris pamācības, kā izģērbt modeli skaidras: izmantojam metodes "Maz laika" un "Davaj ātrāk". Tiešām kādu 25 latu vērta skola. Praksē katram no dalībniekiem tiek dota iespēja izkomendēt modelīti: Davaj ārtāk, maz laika! Davaj ātrāk, maz laika!... Tagad tu: Davaj ātrāk, maz laika!
Publicēts: 24.05.10 09:28
 citēt
Haiduks:... modele kas guļ ar izlocītu muguru ... ... tavās bildēs nav odziņas
Izlocītā mugura vai ta nav odziņa? :what:
Publicēts: 24.05.10 09:31
 citēt
Haiduks apmetis kazhoku... :D :D :D (Gudris labs, centiigs, tipa "esmu redzeejis kaa straadaa" un bla bla bla...) kas ta nu notikaas???
Publicēts: 24.05.10 09:41
 citēt
Gudri... izstaasti bez liekiem vipendroniem - kas ar Tevi notiek... varbuut kaads sniegs psiicholõgjisko paljiidziibu... a to kaut kaa ne taa saak peedeejaa laikaa likties...
Publicēts: 24.05.10 10:02
 citēt
Laciz:Haiduks apmetis kazhoku... :D :D :D (Gudris labs, centiigs, tipa "esmu redzeejis kaa straadaa" un bla bla bla...) kas ta nu notikaas???

Klau, vai tu sajēdz vispār ko raksti. Kur tu saskati kažokam otru pusi??? Arī te skaidri izsaku savu domu- Gudris precīzi norāda, ka būs kailfoto, meitenes ierodās uz KAILFOTO, un pēc tam sprēgā, ka esot likts noģērbties. Bet loģiski, ka pirms kailfoto jāsagatavo augums, lai āda atiet no iespiedumiem, kas radušies no drēbēm.
Bet es nebrīnos, ja tu nepielāčosi visus topikus, dzīvot nevarēsi. Raksti tikai rakstīšanas pēc... uzmanības trūkuma sindroms ļoti izteikts :D
Te atkal tūlīt pabārstīsi savas gudrības, bet nedzen kreņķi, neatbildēšu, jo savādāk tiešam nolaižos līdz tavam līmenim. :(
Publicēts: 24.05.10 10:03 labots
 citēt
"...es otru sesijas laikaa esmu draaazis un apvainojaas ka es vinju nedraazu..."

Uh tī... jober ķjaželoves...
Par šo vajag atsevišķu "Darbu" sabīdīt, viennozīmīgi!
Publicēts: 24.05.10 10:12
 citēt
Haiduks:neatbildēšu(

Tauta turees Tevi pie vaarda. Bija labi, ka Tevis tik ilgi nebija :D

Gudri... diez vai kaads Tev ticees veel... ta draazis ta nedraazis... ta nevainiigs...
Publicēts: 24.05.10 10:26
 citēt
runaa, ka Tevi, siika auguma brilljaini, skolaa meitenes klapeeja ar graamataam pa galvu. a es par Tevi domaaju to, ko pats saraksti... un ar to ir kaa ir... man nav vajadziigi kautkaadi "citi" lai man buutu viedoklis

tici kam gribi...
Publicēts: 24.05.10 11:27 labots
 citēt
Gudris:Laciz visi runa ka Tu esi latentais gejs...kam ticet....citiem vai Tev ? :face-grin:

gudri tu sakuma beidz visam modelem pasakas sytastit par citiem, tad varbut pret tevim bus savadaka ateiksme

savadak es ta skatos ka tev ziemelmeitas sindroms apmekleja, visi apkart tadi slikti bet tu tads nepamanits makslinieks kura talantu neviens negrib atzit!

tu pats te cila temas par citiem, bet patiesiba vienmer tas temas skar tevi...

content5-foto.inbox.lv...

content5-foto.inbox.lv...

un parstaj spierst pec savas dzives, ja tu esi debils un nevar savu muti savaldit tad tas nenozime ka ari citi velas tavas acis but tev lidzigie...

:face-wink::face-kiss:
Publicēts: 24.05.10 11:46
 citēt
Vai varat atšķirt Gudra bildes kur seks ir bijis pirms un kur pēc fotosesijas un kur bez seksa?
Vai Gudra bilžu kvalitāte mainās no modeles krūšu apkārtmēra?
Kā Jums šķiet vai Gudra modeles ir stūlbas blondīnes, jeb vienkārši Gudrim biksēs ir "brīnums"?
Vai Gudris saglabā arhīvā foto arī no tām modelēm kas nedeva?
Vai Gudris bez fotoaparāta var sarunāt seksu?
utt.
Publicēts: 24.05.10 12:12
 citēt
sākās veļas diena. :D
Publicēts: 24.05.10 13:20
 citēt
2 lapas, bet neviena modeļa nav... :D

P.S. Tas, ka kāds gudris vai bzh nemāk ar konkrēto modeli "sarunāt", nenozīmē, ka cits fotorgrāfs (:D) arī to nemācēs, līdz ar to šādiem sarakstiem nav nekādas jēgas :)
Publicēts: 24.05.10 13:39
 citēt
Piemēra man gadās ka nevaru ar kādu konkrētu modeli sastrādāties, bet cits fotogrāfs var. Tas nenozīmē, ka jātaisa publiski saraksti.

Pats vienkārši priekš sevis arzīmē un viss.
Publicēts: 24.05.10 14:19
 citēt
Un kāpēc Dainis savā Fermā vairs neko neaudzē un visu teritoriju piekrāvis ar lieldienu zaķiem un dārza rūķiem? :face-crying:
Publicēts: 24.05.10 15:56
 citēt
Nezinu par konkrēto gadījumu ar Luni, bet to ka Dreef patīk visādas pasakas un baumas stāstīt to zinu.
Publicēts: 24.05.10 15:59
 citēt
driifikjii vispar nav verts klausities. viss sagroziits lai izklausaas "kaa vajag" un visi vienmer nabagu apbizho...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt