forum.gif
AF makro gredzeni priekš canon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / AF makro gredzeni priekš canon
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.05.10 09:56
 citēt
Šī tēma jau ir cilāta dažnedažādās versijās, bet es vēlētos zināt Jūsu viedoki par šo izstrādājumu:

cgi.ebay.com...

(+/-..., metāla vai plastmasas bajonete,.....) ? Varbūt kāds var piedāvāt alternatīvu?
Paldies
Publicēts: 24.05.10 10:15
 citēt
Man ir tādi - pirkti Rīgā "Flērā" maksāja apm. 80,00 Ls. Pirms pirkšanas domāju, ka jāpērk viss komplekts un kad jau biju samaksājis, sapratu, ka var pirkt arī atsevišķi (vismaz pārdevējs tā 2domīgi izteicās) reāli tas 31mm nav izmantojams. AF funkcionē bez problēmām. Alternatīva ir tas pats tikai bez AF (nākas manuāli asumu stādīt:face-wink:). Bet mans ieteikums ja vēlies darboties ar macro, tad netērēties lieki uz šādiem "sūdiem" , bet sakrāt makro objektīvam, kurš būs izmantojams arī citur.
Publicēts: 24.05.10 10:15
 citēt
Laba manta, ja nodarbojās ar to. Man ir orģinālie gredzeni, metāla bajonete. Objektīvu tur labi, stingri. Patīk ar 100-400, tad sanāk, ka varu no 1-1,5 m bildēt.
Publicēts: 24.05.10 13:02 labots
 citēt
AF, manuprāt, nav glavenais - makro objektīviem jau tas AF tāpat nav nekāds žiglais + uzliekot gredzenus tas paliks vēl gliemezīgāks un neprecīzāks - kā rezultātā 100x ātrāk un precīzāk ir makro (it īpaši pie lieliem palielinājumiem) bildēt ar MF ;)
Svarīgāk ir, lai gredzenos būtu diafragmas kontakti - t.i. lai uzliekot starpgredzenus joprojām varētu mainīt diafragmu no kameras ar ripulīti. Ja šādu kontaktu nebūs, tad pārāk liels čakars. :)
Dotajā linkā tie gredzeni šķiet ir ar vajadzīgajiem kontaktiem - tā ka būs ok.
Publicēts: 24.05.10 13:11
 citēt
Izskatās, ka kontakti ir. Man pašam ir Kenko komplekts, nesūdzos, bet tas būs dārgāks. Kenko ir no metāla un ar kontaktiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):