Cik man ir bijusi saskarsme ar vienu otru, kas pie Fandango mācījies, vienīgias mīnus viņa pasniegšanā esot tas, ka pats viņš diez ko zibspuldzes neatzīst, tāpēc par tām viņa kursanti maz ko uzzin. Bet citādi apmierināti kā roņi
Uggga:Cik man ir bijusi saskarsme ar vienu otru, kas pie Fandango mācījies, vienīgias mīnus viņa pasniegšanā esot tas, ka pats viņš diez ko zibspuldzes neatzīst, tāpēc par tām viņa kursanti maz ko uzzin. Bet citādi apmierināti kā roņi
Fandango zibeņi nepatīk, jo neērti kontrolēt gaismu Par pastāvīgajām gaismām viņš diezgan daudz izstāstīja un, lai šo informāciju pielāgotu zibspuldzēm, nav jābūt raķešzinātniekam
Konkrētajā sarunā kursants pat nezināja kādi zibeņi Canonam ir, ar ko tie atšķirās un kādu viņam vajadzētu. Protams, visu to var atrast pats, bet, manuprāt, pāŗis vārdos pasniedzējs jau varētu to pastāstīt. Tas tā - ieteikums, atlīdzību par ideju neprasīšu
Uggga:Cik man ir bijusi saskarsme ar vienu otru, kas pie Fandango mācījies, vienīgias mīnus viņa pasniegšanā esot tas, ka pats viņš diez ko zibspuldzes neatzīst, tāpēc par tām viņa kursanti maz ko uzzin. Bet citādi apmierināti kā roņi
Fandango zibeņi nepatīk, jo neērti kontrolēt gaismu Par pastāvīgajām gaismām viņš diezgan daudz izstāstīja un, lai šo informāciju pielāgotu zibspuldzēm, nav jābūt raķešzinātniekam
nepatīk zibeņi , jo neērti kontrolēt gaismu un to saka KURSU PASNIEDZĒJS ?!!!
Fandango! Tu mani sakumdināji - jau apsvēru iespēju pie Tevis pakonsultēties. Es tiešām nelietoju z/sp. Pieradums no kalnu motoceļojumu laikiem. 2500 virs j.l. katrs lieks kilograms nevēlams. Jahtsmeņu princips - nekā lieka. Nu,pretgaismās ar iebūvēto, ar ekrāniņu. stikli gan pagaiši -50-150/2,8 un fiks 30/1,4. Kautkā iztieku, bildēju tikai savam priekam. Manu nostāju apstiprināja redzētā In the Amercan West. Autors - Richard Avedon. Slavenība, bet tikai dienasgaisma un balta auduma atstarotājs! Jaunieši, paguglējiet, un pakatietes, kādas slavenības viņš portretējis šādā stilā! bet, ja atmet krustakarus ar/ bez z/sp. vai C/N, nebūtu slikti, ja Tu (uz PM) iedotu savas koordinātes. Ir dažas neatrisinātas neskaidrības, vajadzētu konsultācijas. Veiksmi!