viecha - Vai amatierus arī sarakstā pieņem?Un tos,kuri nebildē studijās un nebildē vecenes-plikas un apģērbtas. - nezinu, nezinu......, ja nav puspliku sieviešu bilžu, diez vai var saukties par fotogrāfu....
Jā.....ak dies ku rūgta sajūta tapt atraidītam.Bet ja tā vēsi apdomā,tad pareizi jau ir-tikai veči ar dzelzs nerviem,ērgļa aci un smagu roku var saukties cēlajā fotogrāfa vārdā.Tagad saprotu,ka ir uz ko tiekties.Rīt sāķšu ar savu večiņu-nekādas grīdas mazgāšanas,davaj meties plika uz mākslas altāra.
mmax:
Vai tad tas ir rakstits mana galerija kau kur? Ka tu to izdomaji, ka esmu sanjemis atalgojumu par uznjemtam bildem?
nu otrs variants 0 ka esi maksaajis modeljiem un studijaam
Nu luk ta ari ir virtuala dzive, it ka doma ka zini, bet istenibaa neka nezini. Kad nepietiek zinashanas par kau ko, cilveka prats pats izdoma nepietiekosho.
Laciz:u otrs variants 0 ka esi maksaajis modeljiem un studijaam
Nu luk ta ari ir virtuala dzive, it ka doma ka zini, bet istenibaa neka nezini. Kad nepietiek zinashanas par kau ko, cilveka prats pats izdoma nepietiekosho.
nu nee - tas kaa reizi ilustree to, ka priekshstatu par otru cilveeku mees guustam peec taa, kaa vinsh sevi eksponee konkreetajaa telpaa. Vot Lunis ir reaals chaks noris - visu paskaidros, turklaat vinjam ir skaneris un daudz plato filmu kur ljautinji safocheeti ar platlenjkja objektiivu. Peec Tevis es spriezhu peec taviem tekstiem un Tavaam bildeem. Taa tak kaut kaa sanaak..... ne?
mmax:
nu nee - tas kaa reizi ilustree to, ka priekshstatu par otru cilveeku mees guustam peec taa, kaa vinsh sevi eksponee konkreetajaa telpaa. Vot Lunis ir reaals chaks noris - visu paskaidros, turklaat vinjam ir skaneris un daudz plato filmu kur ljautinji safocheeti ar platlenjkja objektiivu. Peec Tevis es spriezhu peec taviem tekstiem un Tavaam bildeem. Taa tak kaut kaa sanaak..... ne?
Godigi sakot , ne parak sanak. Interneta katrs uzvedas ka vinjam gribas. Un par Luni ari nesanak. Vinjsh parsvara dalas ar savu viedokli nevis censhas pieradit. Un uz vinju apvainojas tapec ka nau argumentu preti.
Laciz:Peec Tevis es spriezhu peec taviem tekstiem un Tavaam bildeem.
heh! un tāpat arī par mani? par manām DAUDZAJĀM un DAŽĀDAJĀM bildēm?
starp citu - jaa. un peec tekstiem. un visual image kads Tev ir. vareetu uzmest psihologjisko portretu ja interesee. tikai peec tam nevajag suudzeeties ... atceros ka es taadu uzrakstiiju alloxa un vinsh draudeeja man suudzeeties ka es tieku klaat kautkaadiem vinja personiigajiem datiem