forum.gif
Balto, pūkaino fotogrāfu saraksts : .......
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Balto, pūkaino fotogrāfu saraksts : .......
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.05.10 11:54
 citēt
1. Gudris
Publicēts: 26.05.10 11:55
 citēt
negatIvs:1. Gudris

Mani ari ludzu tur ierakstiet! :face-sad:
Publicēts: 26.05.10 11:58
 citēt
Saraksti visus, kurš negribēs, lai sevi izsvītro :D
Publicēts: 26.05.10 11:58
 citēt

Es pieļauj, ka meičas, ko viņš bildē, viņu uzrunā citādākā vārdā un varbūt pārsvarā gadījumos tādu "Gudris" nemaz nezin.
Publicēts: 26.05.10 12:02
 citēt
alvils:

Es pieļauj, ka meičas, ko viņš bildē, viņu uzrunā citādākā vārdā un varbūt pārsvarā gadījumos tādu "Gudris" nemaz nezin.
tipa uzrunaa ar klichku "gjeerbiesfiksinostnavlaika" ?
Publicēts: 26.05.10 12:08
 citēt
sarakstu papildināt var jebkurš interesents..... manas zināšanas par fotogrāfu aprindām, tālāk par s...... čupām nesniedzās..... :bad_smile:
Publicēts: 26.05.10 12:11
 citēt
negatIvs:sarakstu papildināt var jebkurš interesents..... manas zināšanas par fotogrāfu aprindām, tālāk par s...... čupām nesniedzās..... :bad_smile:
tas bija maajiens ka Gudris ir s..... čupa? Hm...
Publicēts: 26.05.10 12:16
 citēt
tas bija mājiens, ka vairāk nevienu baltu un pūkainu nezinu ...... s...... čupas nav domāts fotogrāfi, tām ir plaša, vispārināta, kodēta nozīme
Publicēts: 26.05.10 12:20
 citēt
tik un taa sanaaca divdomiigi...
Publicēts: 26.05.10 12:21
 citēt
Laciz:tik un taa sanaaca divdomiigi...
iekļaujās žandra ietvaros .... :bad_smile:
Publicēts: 26.05.10 12:24
 citēt
negatIvs:
Laciz:tik un taa sanaaca divdomiigi...
iekļaujās žandra ietvaros .... :bad_smile:
vispaabaa bezjeedziigs topiks, kopsh aizvakardienas aplikshnaas pirmaa posta varonis nav redzeets spamojam. laikam taga laiza bruuces...
Publicēts: 26.05.10 12:35
 citēt
2.Laciz Var but deretu ierakstit?!
Publicēts: 26.05.10 12:37
 citēt
mmax:2.Laciz Var but deretu ierakstit?!
es nederu... mani nevar defineet ne kaa baltu ne melnu, jo neesmu fotograafs, nevienu nemekleeju fotografeet un mani ar neviens nemeklee.
Publicēts: 26.05.10 12:43
 citēt
Laciz:
negatIvs:iekļaujās žandra ietvaros .... :bad_smile:
vispaabaa bezjeedziigs topiks, kopsh aizvakardienas aplikshnaas pirmaa posta varonis nav redzeets spamojam. laikam taga laiza bruuces...
jēdzīgu jau vispār gandrīz nav, jo jebkurš jēdzīgs, kādā brīdī aiziet bezjēgā
Publicēts: 26.05.10 12:48
 citēt
Laciz:
mmax:2.Laciz Var but deretu ierakstit?!
es nederu... mani nevar defineet ne kaa baltu ne melnu, jo neesmu fotograafs, nevienu nemekleeju fotografeet un mani ar neviens nemeklee.

Nu bet te neviens nau fotografs. Te ir tik virtualitate , kur var ko vien velies darit, bet dziivee ir cita lieta.:face-sad:
Publicēts: 26.05.10 12:49
 citēt
Vai amatierus arī sarakstā pieņem?Un tos,kuri nebildē studijās un nebildē vecenes-plikas un apģērbtas.
Publicēts: 26.05.10 12:50
 citēt
mmax:
Laciz:s nederu... mani nevar defineet ne kaa baltu ne melnu, jo neesmu fotograafs, nevienu nemekleeju fotografeet un mani ar neviens nemeklee.

Nu bet te neviens nau fotografs. Te ir tik virtualitate , kur var ko vien velies darit, bet dziivee ir cita lieta.:face-sad:
ir IMITĒJOŠIE .....
Publicēts: 26.05.10 12:54
 citēt
viecha - Vai amatierus arī sarakstā pieņem?Un tos,kuri nebildē studijās un nebildē vecenes-plikas un apģērbtas. -
nezinu, nezinu......, ja nav puspliku sieviešu bilžu, diez vai var saukties par fotogrāfu....
Publicēts: 26.05.10 12:55
 citēt
negatIvs:
nezinu, nezinu......, ja nav puspliku sieviešu bilžu, diez vai var saukties par fotogrāfu....

:cry::cry::cry::cry:
Publicēts: 26.05.10 12:56
 citēt
mmax:
Laciz:s nederu... mani nevar defineet ne kaa baltu ne melnu, jo neesmu fotograafs, nevienu nemekleeju fotografeet un mani ar neviens nemeklee.

nu es arii dziivee esmu preciizi taads pats. ar saldu indi, burkaanu un paatagu :D domaaju, ka tas arii redzams peec bildeem :D
Publicēts: 26.05.10 12:59
 citēt
viecha:Vai amatierus arī sarakstā pieņem?Un tos,kuri nebildē studijās un nebildē vecenes-plikas un apģērbtas.

Ka minimums jabilde erotiku ar mirushiem nepilngadigiem dzivniekiem! :face-grin:
Publicēts: 26.05.10 13:01
 citēt
Laciz:
mmax:
nu es arii dziivee esmu preciizi taads pats. ar saldu indi, burkaanu un paatagu :D domaaju, ka tas arii redzams peec bildeem :D

ja , es ari esmu dziivee ar fotoaparatu galvas vieta! :face-smile:
Publicēts: 26.05.10 13:03
 citēt
mmax:
Laciz:u es arii dziivee esmu preciizi taads pats. ar saldu indi, burkaanu un paatagu :D domaaju, ka tas arii redzams peec bildeem :D

vismaz peec Tavaam bildeem FB galerijaa taa neizskataas. :D
Publicēts: 26.05.10 13:09
 citēt
Laciz:
mmax:
vismaz peec Tavaam bildeem FB galerijaa taa neizskataas. :D

Un ka tu to pamaniji? :face-smile:
Publicēts: 26.05.10 13:10
 citēt
mmax:
Laciz:ismaz peec Tavaam bildeem FB galerijaa taa neizskataas. :D

apskatiijos.
Publicēts: 26.05.10 13:13
 citēt
Laciz:
mmax:
apskatiijos.

Nu un ka tu saprati ka man nau fotoaparata galvas vieta? :face-smile:
Publicēts: 26.05.10 13:13
 citēt
a gudris ir puukains? krut. gan jau meichaam tiik :grimace:
Publicēts: 26.05.10 13:15
 citēt
pūkains ir ostins pauerss....
Publicēts: 26.05.10 13:16
 citēt
mmax:
Laciz:pskatiijos.

Tu esi njeemis fotoaparaatu meerkjtieciigi uz (paarsvaraa gadiijumu) uz studiju un iespeejams ar meerkji par to sanjemt atalgojumu :D
Publicēts: 26.05.10 13:17
 citēt
shvaboc:pūkains ir ostins pauerss....
a vai ta Gudris nav ostins paulrss?
Publicēts: 26.05.10 13:17
 citēt
Laciz:
shvaboc:pūkains ir ostins pauerss....
a vai ta Gudris nav ostins paulrss?

droši vien proto-tips :bad_smile:
Publicēts: 26.05.10 13:19
 citēt
Laciz:
mmax:
Tu esi njeemis fotoaparaatu meerkjtieciigi uz (paarsvaraa gadiijumu) uz studiju un iespeejams ar meerkji par to sanjemt atalgojumu :D

Vai tad tas ir rakstits mana galerija kau kur? Ka tu to izdomaji, ka esmu sanjemis atalgojumu par uznjemtam bildem? :face-sad:
Publicēts: 26.05.10 13:26 labots
 citēt
mmax:
Laciz:u esi njeemis fotoaparaatu meerkjtieciigi uz (paarsvaraa gadiijumu) uz studiju un iespeejams ar meerkji par to sanjemt atalgojumu :D

Vai tad tas ir rakstits mana galerija kau kur? Ka tu to izdomaji, ka esmu sanjemis atalgojumu par uznjemtam bildem? :face-sad:
nu otrs variants, ka esi maksaajis modeljiem un studijaam
Publicēts: 26.05.10 13:31
 citēt
Jā.....ak dies ku rūgta sajūta tapt atraidītam.Bet ja tā vēsi apdomā,tad pareizi jau ir-tikai veči ar dzelzs nerviem,ērgļa aci un smagu roku var saukties cēlajā fotogrāfa vārdā.Tagad saprotu,ka ir uz ko tiekties.Rīt sāķšu ar savu večiņu-nekādas grīdas mazgāšanas,davaj meties plika uz mākslas altāra.:face-crying:
Publicēts: 26.05.10 13:36
 citēt
pa pliko grīdu mazgāt......varētu sanākt laba sesija, rangs uzlidotu necerētās virsotnēs :bad_smile:
Publicēts: 26.05.10 13:36
 citēt
Laciz:
mmax:
nu otrs variants 0 ka esi maksaajis modeljiem un studijaam

Nu luk ta ari ir virtuala dzive, it ka doma ka zini, bet istenibaa neka nezini. Kad nepietiek zinashanas par kau ko, cilveka prats pats izdoma nepietiekosho. :face-smile:
Publicēts: 26.05.10 13:40
 citēt
mmax:
Laciz:u otrs variants 0 ka esi maksaajis modeljiem un studijaam

Nu luk ta ari ir virtuala dzive, it ka doma ka zini, bet istenibaa neka nezini. Kad nepietiek zinashanas par kau ko, cilveka prats pats izdoma nepietiekosho. :face-smile:
nu nee - tas kaa reizi ilustree to, ka priekshstatu par otru cilveeku mees guustam peec taa, kaa vinsh sevi eksponee konkreetajaa telpaa. Vot Lunis ir reaals chaks noris - visu paskaidros, turklaat vinjam ir skaneris un daudz plato filmu kur ljautinji safocheeti ar platlenjkja objektiivu. Peec Tevis es spriezhu peec taviem tekstiem un Tavaam bildeem. Taa tak kaut kaa sanaak..... ne?
Publicēts: 26.05.10 13:50
 citēt
Laciz:
mmax:
nu nee - tas kaa reizi ilustree to, ka priekshstatu par otru cilveeku mees guustam peec taa, kaa vinsh sevi eksponee konkreetajaa telpaa. Vot Lunis ir reaals chaks noris - visu paskaidros, turklaat vinjam ir skaneris un daudz plato filmu kur ljautinji safocheeti ar platlenjkja objektiivu. Peec Tevis es spriezhu peec taviem tekstiem un Tavaam bildeem. Taa tak kaut kaa sanaak..... ne?

Godigi sakot , ne parak sanak. Interneta katrs uzvedas ka vinjam gribas.
Un par Luni ari nesanak. Vinjsh parsvara dalas ar savu viedokli nevis censhas pieradit. Un uz vinju apvainojas tapec ka nau argumentu preti.
Publicēts: 26.05.10 13:53
 citēt
Laciz:Peec Tevis es spriezhu peec taviem tekstiem un Tavaam bildeem.

heh! un tāpat arī par mani? par manām DAUDZAJĀM un DAŽĀDAJĀM bildēm? :)
Publicēts: 26.05.10 13:57
 citēt
alvils:
Laciz:Peec Tevis es spriezhu peec taviem tekstiem un Tavaam bildeem.

heh! un tāpat arī par mani? par manām DAUDZAJĀM un DAŽĀDAJĀM bildēm? :)
starp citu - jaa. un peec tekstiem. un visual image kads Tev ir. vareetu uzmest psihologjisko portretu ja interesee. tikai peec tam nevajag suudzeeties ... atceros ka es taadu uzrakstiiju alloxa un vinsh draudeeja man suudzeeties ka es tieku klaat kautkaadiem vinja personiigajiem datiem :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):