alvils:
heh! un tāpat arī par mani? par manām DAUDZAJĀM un DAŽĀDAJĀM bildēm?
starp citu - jaa. un peec tekstiem. un visual image kads Tev ir. vareetu uzmest psihologjisko portretu ja interesee. tikai peec tam nevajag suudzeeties ... atceros ka es taadu uzrakstiiju alloxa un vinsh draudeeja man suudzeeties ka es tieku klaat kautkaadiem vinja personiigajiem datiem
Uzraksti man psihologisko portretu ludzu. Mani tas reali interese! Tik uzmanigak ar personigajiem datiem!
tikai žēl, ka Tu esi redzējis manas bildes un uzvedību laika gaitā dažādos aspektos un izpausmēs... godīgāk būtu, ja Tu redzētu tikai pašreizējās 20 bildes (tāpat kā mmax bildes redzi tikai tik, cik viņš uz doto brīdi ir nolēmis parādīt blogeriem).
tikai žēl, ka Tu esi redzējis manas bildes un uzvedību laika gaitā dažādos aspektos un izpausmēs... godīgāk būtu, ja Tu redzētu tikai pašreizējās 20 bildes (tāpat kā mmax bildes redzi tikai tik, cik viņš uz doto brīdi ir nolēmis parādīt blogeriem).
ps. vajadziigs tas pirmais variants - kaa tev. otram taa virtuaalaa veesture paaraak iisa....
Laciz:gribi gribi otsjuda... taga naf laika, kaa teiktu vecteevs kaut kad vasaraa satusees varbuut
No sakuma varu, pec tam gribi ot sjuda.
alvilam varu, Tev veel nevaru, neesmu pietiekami paziistams ar Tavu dailjradi daudzu gadu garumaa. un vareeshana nenoziimee uzreiz dariishanu. pagaidaam pietiek laiks tikai izsekot dazhaam teemaam forumaa. taa jau rindaa staav paaris bloga rakstinji un divas skolinjas... jaastraadaa
alvilam varu, Tev veel nevaru, neesmu pietiekami paziistams ar Tavu dailjradi daudzu gadu garumaa. un vareeshana nenoziimee uzreiz dariishanu. pagaidaam pietiek laiks tikai izsekot dazhaam teemaam forumaa. taa jau rindaa staav paaris bloga rakstinji un divas skolinjas... jaastraadaa
Laciz:lvilam varu, Tev veel nevaru, neesmu pietiekami paziistams ar Tavu dailjradi daudzu gadu garumaa. un vareeshana nenoziimee uzreiz dariishanu. pagaidaam pietiek laiks tikai izsekot dazhaam teemaam forumaa. taa jau rindaa staav paaris bloga rakstinji un divas skolinjas... jaastraadaa
nu es ta ari domaju.
a Tu gribeeji to publiski? Ja nejaushi satiksimies kaadreiz - buutun interesanti papljaapaat
a Tu gribeeji to publiski? Ja nejaushi satiksimies kaadreiz - buutun interesanti papljaapaat
Nu psihologjisko portretu var sastadit no ta kas jau ir zinams. Pamegjini un tie kas mani pazist dziivee pateiks, ir vai nau. Nu un ja kad reiz satiksimies , tad pats redzesi trapiji vai ne.