forum.gif
Balto, pūkaino fotogrāfu saraksts : .......
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Balto, pūkaino fotogrāfu saraksts : .......
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.05.10 14:01
 citēt
Laciz:
alvils:
heh! un tāpat arī par mani? par manām DAUDZAJĀM un DAŽĀDAJĀM bildēm? :)
starp citu - jaa. un peec tekstiem. un visual image kads Tev ir. vareetu uzmest psihologjisko portretu ja interesee. tikai peec tam nevajag suudzeeties ... atceros ka es taadu uzrakstiiju alloxa un vinsh draudeeja man suudzeeties ka es tieku klaat kautkaadiem vinja personiigajiem datiem :D

Uzraksti man psihologisko portretu ludzu. Mani tas reali interese! :face-smile::face-smile: Tik uzmanigak ar personigajiem datiem!
Publicēts: 26.05.10 14:04
 citēt
Laciz:vareetu uzmest psihologjisko portretu

davai! :) gribu.

tikai žēl, ka Tu esi redzējis manas bildes un uzvedību laika gaitā dažādos aspektos un izpausmēs... godīgāk būtu, ja Tu redzētu tikai pašreizējās 20 bildes (tāpat kā mmax bildes redzi tikai tik, cik viņš uz doto brīdi ir nolēmis parādīt blogeriem).
Publicēts: 26.05.10 14:08
 citēt
gribi gribi otsjuda... taga naf laika, kaa teiktu vecteevs
kaut kad vasaraa satusees varbuut :shame:
Publicēts: 26.05.10 14:09
 citēt
alvils:
Laciz:vareetu uzmest psihologjisko portretu

davai! :) gribu.

tikai žēl, ka Tu esi redzējis manas bildes un uzvedību laika gaitā dažādos aspektos un izpausmēs... godīgāk būtu, ja Tu redzētu tikai pašreizējās 20 bildes (tāpat kā mmax bildes redzi tikai tik, cik viņš uz doto brīdi ir nolēmis parādīt blogeriem).
ps. vajadziigs tas pirmais variants - kaa tev. otram taa virtuaalaa veesture paaraak iisa....
Publicēts: 26.05.10 14:13
 citēt
Laciz:gribi gribi otsjuda... taga naf laika, kaa teiktu vecteevs

No sakuma varu, pec tam gribi ot sjuda.
:face-sad:
Publicēts: 26.05.10 14:14
 citēt
psiholoģisko portretu sastādīšana jātaisa kā maksas pakalpojums, rādās gribētāji būs .... :money:
Publicēts: 26.05.10 14:29
 citēt
mmax:
Laciz:gribi gribi otsjuda... taga naf laika, kaa teiktu vecteevs

alvilam varu, Tev veel nevaru, neesmu pietiekami paziistams ar Tavu dailjradi daudzu gadu garumaa. un vareeshana nenoziimee uzreiz dariishanu. pagaidaam pietiek laiks tikai izsekot dazhaam teemaam forumaa. taa jau rindaa staav paaris bloga rakstinji un divas skolinjas... jaastraadaa :(
Publicēts: 26.05.10 14:33
 citēt
Laciz:
mmax:
alvilam varu, Tev veel nevaru, neesmu pietiekami paziistams ar Tavu dailjradi daudzu gadu garumaa. un vareeshana nenoziimee uzreiz dariishanu. pagaidaam pietiek laiks tikai izsekot dazhaam teemaam forumaa. taa jau rindaa staav paaris bloga rakstinji un divas skolinjas... jaastraadaa :(

:face-smile: nu es ta ari domaju.
Publicēts: 26.05.10 15:11
 citēt
mmax:
Laciz:lvilam varu, Tev veel nevaru, neesmu pietiekami paziistams ar Tavu dailjradi daudzu gadu garumaa. un vareeshana nenoziimee uzreiz dariishanu. pagaidaam pietiek laiks tikai izsekot dazhaam teemaam forumaa. taa jau rindaa staav paaris bloga rakstinji un divas skolinjas... jaastraadaa :(

a Tu gribeeji to publiski? Ja nejaushi satiksimies kaadreiz - buutun interesanti papljaapaat :D
Publicēts: 26.05.10 15:16
 citēt
Laciz:
mmax:
a Tu gribeeji to publiski? Ja nejaushi satiksimies kaadreiz - buutun interesanti papljaapaat :D

Nu psihologjisko portretu var sastadit no ta kas jau ir zinams. Pamegjini un tie kas mani pazist dziivee pateiks, ir vai nau. Nu un ja kad reiz satiksimies , tad pats redzesi trapiji vai ne. :face-smile:
Publicēts: 26.05.10 15:16
 citēt
nejauši sastapsi cilvēku ar fotoaparātu galvas vietā un iesi klāt runāties... :bad_smile:
Publicēts: 26.05.10 15:17
 citēt
daiga_a:nejauši sastapsi cilvēku ar fotoaparātu galvas vietā un iesi klāt runāties... :bad_smile:
kaut ko liidziigu nodomaaju.....
Publicēts: 26.05.10 15:25
 citēt
Laciz:
daiga_a:nejauši sastapsi cilvēku ar fotoaparātu galvas vietā un iesi klāt runāties... :bad_smile:
kaut ko liidziigu nodomaaju.....

Nu tad ko, sastadisi? :face-smile:
Publicēts: 26.05.10 15:30
 citēt
mmax:
Laciz:aut ko liidziigu nodomaaju.....

Nu tad ko, sastadisi? :face-smile:
laika gaitaa... redzees kaa ies komunikaacija :)
ir cilveeki, par kuriem es aatri zaudeeju interesi...

starp citu, pirms lielaas tiiriishanas te bija krietni vairaak cilveeku ar kuriem bija veerts sarunaaties
Publicēts: 26.05.10 17:29
 citēt
Gudris:
negatIvs:1. Gudris
man Tev par šito kkas jāmaksā vai kā ? :what::face-grin:
vai kaa. jaataisa minets.
Publicēts: 26.05.10 17:35
 citēt
Gudris:
Laciz:vai kaa. jaataisa minets.
ak Tu mans mazais latentais :face-kiss::face-grin:
shitais Tavam draugam haidukam patiks :D