forum.gif
Mainu niku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Mainu niku
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.05.10 01:11 labots
 citēt
leic niku > PAPA , jo Fotoblogs sounds so gay :D :D :D
Publicēts: 27.05.10 01:22
 citēt
if thing are so gay, no matter how it sounds
Publicēts: 27.05.10 02:24
 citēt
:D vaig kko agresīvaaku perversāku kaitinošāku.............. www.fotoblog.lv...
Publicēts: 27.05.10 04:02
 citēt
Lutums::D vaig kko agresīvaaku perversāku kaitinošāku.............. [url=http://www.fotoblog.lv/Fotoblogs

]http://www.fotoblog.lv/Fotoblogs
[/url] :bad_smile:
Publicēts: 28.05.10 12:58
 citēt
Administrācijas vietā es šito tā neatstātu, pārāk atgādina bloga oficiālo pārstāvi, līdz ar to oficiālo viedokli.
Tiem, kas te regulāri tusē, pa lielam viss ir skaidrs, bet jaunpienācējam, ieraugot kaut vai šādu topiku www.fotoblog.lv... var rasties nepareizs priekšstats par šīs lapas mērķiem.
Publicēts: 28.05.10 13:01
 citēt
Uggga:Administrācijas vietā es šito tā neatstātu, pārāk atgādina bloga oficiālo pārstāvi, līdz ar to oficiālo viedokli.
Tiem, kas te regulāri tusē, pa lielam viss ir skaidrs, bet jaunpienācējam, ieraugot kaut vai šādu topiku www.fotoblog.lv... var rasties nepareizs priekšstats par šīs lapas mērķiem.

Piekrītu.
Administrācija varētu nomainīt viņam niku atpakaļ uz Gudris bez nika mainīšanas tiesībām, piem., nākamos 2 gadus :)
Publicēts: 28.05.10 13:07
 citēt
Bzh:
Uggga:Administrācijas vietā es šito tā neatstātu, pārāk atgādina bloga oficiālo pārstāvi, līdz ar to oficiālo viedokli.

Piekrītu.
Administrācija varētu nomainīt viņam niku atpakaļ uz Gudris bez nika mainīšanas tiesībām, piem., nākamos 2 gadus :)
+ vēl bez izdzēšanās tiesībām un ar pienākumu vismaz 2x nedēļā uzcept kādu topiku par kniebšanās tēmu :D
Publicēts: 28.05.10 14:57 labots
 citēt
nu ja kur nu bez tā :D
Publicēts: 28.05.10 15:15 labots
 citēt
Jā, niks "Fotoblog" neder (ja jau jautājums tiek cilāts atsevišķa topika veidā).
Tas "Gudris" jau bija lieliski iesēdies ar savu apgriezti proporcionālo vēstījumu, ka lika pat smaidīt ieraugot lielveikalu plakātus "Taupi gudri" vai "Izvēlies gudri" kā arī piesaistīja ar smieklīgān tēmām un izteicieniem (lielisks PR!)
P.S. Varu ziedot Fl 50 nika atgriešanai, jo, cik saprotu, sakarā ar uzmešanu no eventuālajām kailmodelītēm nabadziņš nebūs savācis naudiņu, lai vēlreiz nopirktu nika maiņu.
Publicēts: 28.05.10 15:28
 citēt
Kas tad tur kļička?Uz priekšu un atpakaļ.Bet vot dzirdēju,ka viens vecis kādās tur ārzemēs esot sadomājis,ka ir gejs un par krietnu naudiņu saminījis dzimumu uz sieviešu.Nu tīri medicīniski-kaut ko nogriež,kaut ko pieliek klāt un gatavs...Padzīvojis laiciņu par sievieti un tomēr secinājis,ka vecim bija labāk.Nu tad šis atkal samaksājis vēl krietnāku piķi un šuvis atkal nogriezto klāt.
Publicēts: 28.05.10 15:32
 citēt
man jau ar Gudris likaas tiiri feins :grimace:
Publicēts: 28.05.10 15:33
 citēt
Bzh:

Piekrītu.

Labāk tad uz kādu citu niku pēc administrācijas ieskatiem, piemēram, Stulbis (ja vēl Lunis nav to patentējis :D)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):