Laciz:au taapat esi paaraak kokains, nebuus viegli augstaak par savu pakalju uzleekt tik un taa...
a Tu fotogrāfus izvēlies pēc bildēm vai pēc sabiedriskā statusa ?
kaa vajag klientam... viens klients man lika regulaari focheet pie Kleina, kaur arii man tas galiigi nepatiik, bet nu klient-tantei gribeejas pashai naakt un kust... kaut kaa taa...
aitai nodzenot vinlu tā par vilku nepārtop, paliek tā pati aita, t.i. ar to gribēju teik, lai ari kādu segvērdu izvēlēsies, indentitāte paliks tā pati.
cilvēkus pēc darbiem sazīmē, kaut vai tas pats V10<->octavian
Laciz:au taapat esi paaraak kokains, nebuus viegli augstaak par savu pakalju uzleekt tik un taa...
a Tu fotogrāfus izvēlies pēc bildēm vai pēc sabiedriskā statusa ?
Ir sfēras, kurās sabiedriskais statuss ir ne mazāk (ja ne vairāk) nozīmīgs par tavām spējām, un, domāju, ka foto ir viena no tām. Maini niku kā gribi, bet Gudris arī ar citu niku būs Gudris. Bildes tev +/-, bet ar savu galvu tu gan nedraudzējies, tā kā nika maiņa neko nemainīs, bet ja pamainīsi attieksmi, tad arī niki nebūs jāmaina. Bet maz ticams, ka šajā lietā ir kas labojams...
Laciz:neyticu, ka konkreetajam pasazhierim ir veelme kaut ko mainiit...
kas tieši man būtu jamaina ?
klau... bet Tu tak visu laiku iidi, ta modeles kaut ko ne taa, ta citi fotograafi.... nomaini stilu, uztaisi plastisko, pienjem citu vaardu... peec skata arii neesi nekaads baigais kuilis, pat dzimumu vareetu nomainiit un saakt jaunu dziivi (kaa baaba iideet jau maaki )
Vil:pag, palaidu garām, kas topiku aizsācis. Tas Fotoblog ir Gudris bijušais, vai?
Viņam kārtējā "Identitātes krīze" tas uz gadalaiku maiņu Vienīgi baidos Blogpapiem šams variants neies pie dūšaas Vaig reāli "Stulbis" un viss čikeniekā