forum.gif
Nenoturējos...paldies Lacim un google mama:D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Nenoturējos...paldies Lacim un google mama:D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.10 18:17
 citēt
Domāju, ka normāla reklāma! Iespējams, ka tajā vietā tā nedarbosies, bet tāpat labi. No mana skatu punkta raugoties Gudris ir nopietnāk respektējams fotojomas darbonis kā tāds Lāciz, imgfoto un kas tur vēl, kopā ņemti. Viņš aktīvi darbojas, spēj panest psiholoģisko spiedienu un apdirsienu, ja nesalūzīs, būs brangs māsters visai drīzā nākotnē.
Publicēts: 28.05.10 20:51
 citēt
Vaards:Domāju, ka normāla reklāma! Iespējams, ka tajā vietā tā nedarbosies, bet tāpat labi. No mana skatu punkta raugoties Gudris ir nopietnāk respektējams fotojomas darbonis kā tāds Lāciz, imgfoto un kas tur vēl, kopā ņemti. Viņš aktīvi darbojas, spēj panest psiholoģisko spiedienu un apdirsienu, ja nesalūzīs, būs brangs māsters visai drīzā nākotnē.
o, anoniimais maaciibspeeki ierunaajaas :D mani ar mgfoto nejauc, es neesmu fotojomas darbonis, tas nav pat mans valjasprieks
Publicēts: 28.05.10 21:07
 citēt
Laciz:es neesmu fotojomas darbonis, tas nav pat mans valjasprieks
Tu fotoaparātu rokās maz esi turējis?
Publicēts: 28.05.10 21:38
 citēt
smartins:
Laciz:es neesmu fotojomas darbonis, tas nav pat mans valjasprieks
Tu fotoaparātu rokās maz esi turējis?
jaa, laikam... nojaushu...
Publicēts: 28.05.10 22:37 labots
 citēt
versatile:
Schnircks:

Vēl neesi draudu vēstuli saņēmis? :D

nez, sen man draugos nobloķēts. Parādīju šamā tekstus par mani publiski izliktos vienam juristam, teica, ka vēl nedaudz pietrūkstot... vot i gaidu :)

princip, par mani var teikt ko vēlas, kamēr tā ir a) taisnība un b) argumentēti pamatoti. Drīfiņam klibo ar abiem :) no tāāāāda demagoga biju gaidījis ko vairāk.

Viena pagale nedeg!!! Latviešu tautas sakāmvārds. Vai juristam savus tekstus parādīji??? :D , ja jā, ko šis tev teica, cik pietrūkst. Visu tu vari iestāstīt, tikai ne to, ka Gudris pilnīgi ne no kā sāka tev uzbraukt :D:D:D
Pilnīgi piekrītu Vaards teiktajam.
Publicēts: 28.05.10 22:40
 citēt
kaads gudris, Duk? Drefka, jeb Dainis. Un ne no kā ne, bet no tā, ka atļāvos oponēt par izteicienu "čupā salipuši pikseļi" ko šamējais filmai veltīja.
Publicēts: 29.05.10 03:55
 citēt
Fotoblogs (tb. GUdris) kluss kā kaps - viņa emocijas un jūtu uzplūdumus šeit laikam vairs neredzēt :shame:
Publicēts: 29.05.10 12:25
 citēt
žēl ja kas...vispār jau viņš ir normāls pacans
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt