Domāju, ka normāla reklāma! Iespējams, ka tajā vietā tā nedarbosies, bet tāpat labi. No mana skatu punkta raugoties Gudris ir nopietnāk respektējams fotojomas darbonis kā tāds Lāciz, imgfoto un kas tur vēl, kopā ņemti. Viņš aktīvi darbojas, spēj panest psiholoģisko spiedienu un apdirsienu, ja nesalūzīs, būs brangs māsters visai drīzā nākotnē.
Vaards:Domāju, ka normāla reklāma! Iespējams, ka tajā vietā tā nedarbosies, bet tāpat labi. No mana skatu punkta raugoties Gudris ir nopietnāk respektējams fotojomas darbonis kā tāds Lāciz, imgfoto un kas tur vēl, kopā ņemti. Viņš aktīvi darbojas, spēj panest psiholoģisko spiedienu un apdirsienu, ja nesalūzīs, būs brangs māsters visai drīzā nākotnē.
o, anoniimais maaciibspeeki ierunaajaas mani ar mgfoto nejauc, es neesmu fotojomas darbonis, tas nav pat mans valjasprieks
nez, sen man draugos nobloķēts. Parādīju šamā tekstus par mani publiski izliktos vienam juristam, teica, ka vēl nedaudz pietrūkstot... vot i gaidu
princip, par mani var teikt ko vēlas, kamēr tā ir a) taisnība un b) argumentēti pamatoti. Drīfiņam klibo ar abiem no tāāāāda demagoga biju gaidījis ko vairāk.
Viena pagale nedeg!!! Latviešu tautas sakāmvārds. Vai juristam savus tekstus parādīji??? , ja jā, ko šis tev teica, cik pietrūkst. Visu tu vari iestāstīt, tikai ne to, ka Gudris pilnīgi ne no kā sāka tev uzbraukt Pilnīgi piekrītu Vaards teiktajam.