blje gandriiz no kreesla noveelos... dizaina peerle... I on I - tas ir tipa es uz es? ietilpiigi...
hujeju... aarpraac cik daudz kljuudu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pasta darbiibas pamati - tas gan miiliigi - laikam kaa izsuutiit bildes... Latvian VIENMEER jaaraksta ar lielo burt. un savu bildi ar vajadzeeja likt lielaaku... da labi - te viss labs... no A liidz Z....
Laciz:blje gandriiz no kreesla noveelos... dizaina peerle... I on I - tas ir tipa es uz es? ietilpiigi...
hujeju... aarpraac cik daudz kljuudu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pasta darbiibas pamati - tas gan miiliigi - laikam kaa izsuutiit bildes... Latvian VIENMEER jaaraksta ar lielo burt. un savu bildi ar vajadzeeja likt lielaaku... da labi - te viss labs... no A liidz Z....
Kāpēc latvian jāraksta ar lielo burtu? Tautību raksta ar mazo (līdzīgi kā latvietis, latvieši)
Laciz:blje gandriiz no kreesla noveelos... dizaina peerle... I on I - tas ir tipa es uz es? ietilpiigi...
nav tik traki. ai laik Gudris ar vinja attieksmi.
a I on I ir noteikti tulkojams - one on one. tik mulsinoshi izveeleets rakstiibas stils.
Kāpēc latvian jāraksta ar lielo burtu? Tautību raksta ar mazo (līdzīgi kā latvietis, latvieši)
Eltons:Labais! Eww... a kur var apskatīt tā otrā gailēna Drēēfa šedevrus?
Pieļauju lielāko daļu foto jaunumus uzzini tieši no viņa mājaslapas. latfoto.lv lielisks resurs. ja tur ieiesi droši vien tālak pats visu sameklēsi.
Paldies, bet tas latfoto tikai kāds jaunumu kpētājs resurss... es vairāk par paša autora darbiem. Šo to atradu: www.google.lv... Rokraksts dikti līdzīgs Gudrim, ne velti šiem līdzīgi arī raksturi.
nu, darbi kaa komercprodukts driftam ir ok. ielaisties kaut akdas sarunas ar vinju bezjeedzigi. pats 100x sapinas savos tekstos un kaa ista baba beigas pazinjo ka vienalga es pats vainigs un neko neesmu sapratis.
dīvaini tie angļi savā ziņā, kulturālā valodā "I" ar lielo, "you" ar mazo. uzruna var nebūt konkrētam cilvēkam un "you" tapat kā pa latviski gan "Jūs/Tu", gan "jūs" uzrunas daudzskaitļa formāts. tak kā uzrunu 1-am pilsonim rakstu "You". skolā laikam māca, ka izņemot pasakas, košaks ir "it", nevis "he". bet košaks tak arī ir cilvēks!
reizēm šķiet, ka, ja nebūtu te tāds Gudris, vispār nebūtu par ko parunāt... nesaprotu, ko varat ņemties, visi jau viņa bildes ir redzējuši un komentārus lasījuši... ir skaidrs, ka Gudrim ir savs viedoklis, citiem savs. nu, un? vai tas ir tā vērts, lai n-tajos topikos to apspriestu?
PrioRita:reizēm šķiet, ka, ja nebūtu te tāds Gudris, vispār nebūtu par ko parunāt... nesaprotu, ko varat ņemties, visi jau viņa bildes ir redzējuši un komentārus lasījuši... ir skaidrs, ka Gudrim ir savs viedoklis, citiem savs. nu, un? vai tas ir tā vērts, lai n-tajos topikos to apspriestu?
+++
Ir pirkoli, uz zoba pavilkšana utt. - bet mērs tomēr jāzin. Jau kurā tēmā divi personāži imgfoto un Laciz piesienies Gudrim - kaut gan paši neko reāli labāku nespēj uzražot - bēdīgi, vairāk izskatās pēc skaudības.
PrioRita:reizēm šķiet, ka, ja nebūtu te tāds Gudris, vispār nebūtu par ko parunāt... nesaprotu, ko varat ņemties, visi jau viņa bildes ir redzējuši un komentārus lasījuši... ir skaidrs, ka Gudrim ir savs viedoklis, citiem savs. nu, un? vai tas ir tā vērts, lai n-tajos topikos to apspriestu?
+++
Ir pirkoli, uz zoba pavilkšana utt. - bet mērs tomēr jāzin. Jau kurā tēmā divi personāži imgfoto un Laciz piesienies Gudrim - kaut gan paši neko reāli labāku nespēj uzražot - bēdīgi, vairāk izskatās pēc skaudības.
neuzmineeji... man Gudris maksaa par reklaamu... (tikai nesaki nevienam) varu paraadiit bankas izdruku
Beidzamā meneša prātīgākie vārdi !!! Un te pierādijums , izskatās ka Gudris šim pogas dikti izgriež www.draugiem.lv... Ja kādam neverās, reģistrējieties domu grupā. Tur bieži ir incāki paziņojumi
nez, sen man draugos nobloķēts. Parādīju šamā tekstus par mani publiski izliktos vienam juristam, teica, ka vēl nedaudz pietrūkstot... vot i gaidu
princip, par mani var teikt ko vēlas, kamēr tā ir a) taisnība un b) argumentēti pamatoti. Drīfiņam klibo ar abiem no tāāāāda demagoga biju gaidījis ko vairāk.
ai, da nu... laiku ar tādiem tērēt... nav vērts. Lai cilvēks strādā un dara savas lietas, bet nevienam viņa izteiktam vārdam ticamība manās acīs nav lielāka kā centrāltirgus urļika stāstītajam par īsta zelta ķēdīti pirksta resnumā par dvacāru.