forum.gif
Nenoturējos...paldies Lacim un google mama:D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Nenoturējos...paldies Lacim un google mama:D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.05.10 18:46
 citēt
Publicēts: 26.05.10 18:49 labots
 citēt
blje gandriiz no kreesla noveelos... dizaina peerle... I on I - tas ir tipa es uz es? ietilpiigi...

hujeju... aarpraac cik daudz kljuudu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pasta darbiibas pamati - tas gan miiliigi - laikam kaa izsuutiit bildes... Latvian VIENMEER jaaraksta ar lielo burt. un savu bildi ar vajadzeeja likt lielaaku... da labi - te viss labs... no A liidz Z....
Publicēts: 26.05.10 18:52
 citēt
Šitas ir labs: "P.S. My models are ready to work with you too !!! :wink:"
Publicēts: 26.05.10 18:54
 citēt
hilarious
Publicēts: 26.05.10 18:56
 citēt
Es šito lapu nolādēju, na vsjakij slučaj....būs no kā pamācīties, kā reklāmiņas taisīt...
Publicēts: 26.05.10 18:56
 citēt
imgfoto:Es šito lapu nolādēju, na vsjakij slučaj....būs no kā pamācīties, kā reklāmiņas taisīt...
es ar skriinshotinju nobliezu... :D
Publicēts: 26.05.10 18:59
 citēt
Dirsa darbs un materials :face-grin:
Publicēts: 26.05.10 19:03
 citēt
imgfoto:Es šito lapu nolādēju

ja labs laasts, tad shamais pat izdzeest nevarees.
Publicēts: 26.05.10 19:05
 citēt
:D:D:D:D:D:D:D:D labs lāsts...:D:D:D:D
Publicēts: 26.05.10 19:12
 citēt
Laciz:te viss labs... no A liidz Z....
No A līdz pat burtam R :D :D :D
Publicēts: 26.05.10 19:19
 citēt
Labais!
Eww... a kur var apskatīt tā otrā gailēna Drēēfa šedevrus?
Publicēts: 26.05.10 19:20
 citēt
Nezinu ... just google it:)
Publicēts: 26.05.10 19:20
 citēt
I to I? "I" stands for "1"?:face-sad:
Publicēts: 26.05.10 19:21
 citēt
Laciz:blje gandriiz no kreesla noveelos... dizaina peerle... I on I - tas ir tipa es uz es? ietilpiigi...

hujeju... aarpraac cik daudz kljuudu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pasta darbiibas pamati - tas gan miiliigi - laikam kaa izsuutiit bildes... Latvian VIENMEER jaaraksta ar lielo burt. un savu bildi ar vajadzeeja likt lielaaku... da labi - te viss labs... no A liidz Z....

Kāpēc latvian jāraksta ar lielo burtu? Tautību raksta ar mazo (līdzīgi kā latvietis, latvieši) :)
Publicēts: 26.05.10 19:22
 citēt
Laciz:blje gandriiz no kreesla noveelos... dizaina peerle... I on I - tas ir tipa es uz es? ietilpiigi...

nav tik traki. ai laik Gudris ar vinja attieksmi.

a I on I ir noteikti tulkojams - one on one. tik mulsinoshi izveeleets rakstiibas stils.

taa turpinaat :bad_smile:
Publicēts: 26.05.10 19:23
 citēt
Eltons:Labais!

Pieļauju lielāko daļu foto jaunumus uzzini tieši no viņa mājaslapas. latfoto.lv lielisks resurs. ja tur ieiesi droši vien tālak pats visu sameklēsi.
Publicēts: 26.05.10 19:24
 citēt
Bzh:Kāpēc latvian jāraksta ar lielo burtu? Tautību raksta ar mazo (līdzīgi kā latvietis, latvieši) :)
latviešiem tautība, anglofonajiem nationality. :money:
Publicēts: 26.05.10 19:29
 citēt
Bzh:

Kāpēc latvian jāraksta ar lielo burtu? Tautību raksta ar mazo (līdzīgi kā latvietis, latvieši) :)
kam ar anglju valodu taa vaajaak - kaads akadeemisks avots www.gsb.stanford.edu...
Publicēts: 26.05.10 19:32
 citēt
nationality tā pa taisno maz sakara ar tautību. man ar angļu valodu labi, bet šā kā tā paldies, Laciz, kas zina, možen noder saimniecībā! :face-grin:
Publicēts: 26.05.10 19:36 labots
 citēt
haralds:nationality tā pa taisno maz sakara ar tautību. man ar angļu valodu labi, bet šā kā tā paldies, Laciz, kas zina, možen noder saimniecībā! :face-grin:
starp citu... interesants dokuments - paarlasiiju ar prieku un atcereejos en kalshanas daudzos gadus jauniibaa....

jebkuraa gadiijumaa - ir vai nav sakars, bet Latvian ir jaaraksta ar lielo burtu
Publicēts: 26.05.10 19:40
 citēt
Pievienojos haraldam :)
Patiešām paldies. Nezināju :)
Publicēts: 26.05.10 19:41
 citēt
Dizaina paraugs :grimace:

Galvenais EROTIC ____ WORKSHOP, photography tik tā starp citu...
Publicēts: 26.05.10 19:45 labots
 citēt
arturso:
Eltons:Labais!

Pieļauju lielāko daļu foto jaunumus uzzini tieši no viņa mājaslapas. latfoto.lv lielisks resurs. ja tur ieiesi droši vien tālak pats visu sameklēsi.

Paldies, bet tas latfoto tikai kāds jaunumu kpētājs resurss... es vairāk par paša autora darbiem.
Šo to atradu:
www.google.lv...
Rokraksts dikti līdzīgs Gudrim, ne velti šiem līdzīgi arī raksturi.
Publicēts: 26.05.10 20:00
 citēt
njaa ... Ieksh Microsoft Word 97 veidots dizains? :D
Publicēts: 26.05.10 20:03 labots
 citēt
Gabiz:Galvenais EROTIC ____ WORKSHOP, photography tik tā starp citu...

maybe domāts "EROTIC ____ [photographic] WORKSHOP"! :face-grin:
Publicēts: 26.05.10 20:04
 citēt
nu, darbi kaa komercprodukts driftam ir ok.
ielaisties kaut akdas sarunas ar vinju bezjeedzigi. pats 100x sapinas savos tekstos un kaa ista baba beigas pazinjo ka vienalga es pats vainigs un neko neesmu sapratis.
Publicēts: 26.05.10 20:24 labots
 citēt
dīvaini tie angļi savā ziņā, kulturālā valodā "I" ar lielo, "you" ar mazo. uzruna var nebūt konkrētam cilvēkam un "you" tapat kā pa latviski gan "Jūs/Tu", gan "jūs" uzrunas daudzskaitļa formāts. tak kā uzrunu 1-am pilsonim rakstu "You".
skolā laikam māca, ka izņemot pasakas, košaks ir "it", nevis "he". bet košaks tak arī ir cilvēks! :face-kiss:
Publicēts: 26.05.10 20:27
 citēt
BET kāāāādas atsauksmes. :face-grin:
Publicēts: 26.05.10 21:18
 citēt
reizēm šķiet, ka, ja nebūtu te tāds Gudris, vispār nebūtu par ko parunāt... nesaprotu, ko varat ņemties, visi jau viņa bildes ir redzējuši un komentārus lasījuši... ir skaidrs, ka Gudrim ir savs viedoklis, citiem savs. nu, un? vai tas ir tā vērts, lai n-tajos topikos to apspriestu?
Publicēts: 26.05.10 21:59
 citēt
PrioRita:reizēm šķiet, ka, ja nebūtu te tāds Gudris, vispār nebūtu par ko parunāt... nesaprotu, ko varat ņemties, visi jau viņa bildes ir redzējuši un komentārus lasījuši... ir skaidrs, ka Gudrim ir savs viedoklis, citiem savs. nu, un? vai tas ir tā vērts, lai n-tajos topikos to apspriestu?
+++

Ir pirkoli, uz zoba pavilkšana utt. - bet mērs tomēr jāzin.
Jau kurā tēmā divi personāži imgfoto un Laciz piesienies Gudrim - kaut gan paši neko reāli labāku nespēj uzražot - bēdīgi, vairāk izskatās pēc skaudības.
Publicēts: 26.05.10 22:02 labots
 citēt
Lutums:
PrioRita:reizēm šķiet, ka, ja nebūtu te tāds Gudris, vispār nebūtu par ko parunāt... nesaprotu, ko varat ņemties, visi jau viņa bildes ir redzējuši un komentārus lasījuši... ir skaidrs, ka Gudrim ir savs viedoklis, citiem savs. nu, un? vai tas ir tā vērts, lai n-tajos topikos to apspriestu?
+++

Jau kurā tēmā divi personāži imgfoto un Laciz piesienies Gudrim - kaut gan paši neko reāli labāku nespēj uzražot - bēdīgi, vairāk izskatās pēc skaudības.
neuzmineeji... man Gudris maksaa par reklaamu... (tikai nesaki nevienam)
varu paraadiit bankas izdruku :D
Publicēts: 27.05.10 06:02
 citēt
+++++++++++++Lutums

Gudri, atvaino!
Atvaino, ka nezināju mēru un nopublicēju linku uz Tevis taisītu reklāmiņu angļu valodā...
Publicēts: 27.05.10 07:30
 citēt
Ak, Juus, meera nezinaataaji! :D
Publicēts: 27.05.10 09:12
 citēt
a vot šoreiz es nepievienojos Gata apdirsējiem, ja tas strādā un ienes naudu viņa maciņā tad ir OK!
Publicēts: 27.05.10 09:19
 citēt
......... shoreiz es nepievienojos AŠ2 apliceejiem... ja tas straadaa un ienes naudu vinju macinjos .....
Publicēts: 27.05.10 10:59
 citēt
brīnums, ka pats autors (Gudris) nav bildis ne pušplēsta vārda, laikam patiesība kaulā kož.
Publicēts: 27.05.10 11:42 labots
 citēt
uljens: laikam patiesība kaulā kož.

driizaak Gudris (lasiit kaa Gudraakais) labaak paklusee :big_smile:
Publicēts: 27.05.10 13:30 labots
 citēt
Lutums:[/cite
+++

Beidzamā meneša prātīgākie vārdi !!!
Un te pierādijums :D, izskatās ka Gudris šim pogas dikti izgriež :D:D:D
www.draugiem.lv...
Ja kādam neverās, reģistrējieties domu grupā. Tur bieži ir incāki paziņojumi :D
Publicēts: 27.05.10 13:33 labots
 citēt
Schnircks:

Vēl neesi draudu vēstuli saņēmis? :D

nez, sen man draugos nobloķēts. Parādīju šamā tekstus par mani publiski izliktos vienam juristam, teica, ka vēl nedaudz pietrūkstot... vot i gaidu :)

princip, par mani var teikt ko vēlas, kamēr tā ir a) taisnība un b) argumentēti pamatoti. Drīfiņam klibo ar abiem :) no tāāāāda demagoga biju gaidījis ko vairāk.
Publicēts: 27.05.10 13:41
 citēt
ai, da nu... laiku ar tādiem tērēt... nav vērts. Lai cilvēks strādā un dara savas lietas, bet nevienam viņa izteiktam vārdam ticamība manās acīs nav lielāka kā centrāltirgus urļika stāstītajam par īsta zelta ķēdīti pirksta resnumā par dvacāru.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):