forum.gif
Foto veikali NY un/vai WAS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Foto veikali NY un/vai WAS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.07 10:48
 citēt
Ja kads bijis NY vai Vashingtonas foto bodes - moz var izstastit, kas ir izdevigak - pirkt uz vietas kada no veikaliem tehniku vai pasutit interneta vaikalaa uz adresi tajas pashas pilsetas?
Publicēts: 18.02.07 11:32
 citēt
Ja kads bijis NY vai Vashingtonas foto bodes - moz var izstastit, kas ir izdevigak - pirkt uz vietas kada no veikaliem tehniku vai pasutit interneta vaikalaa uz adresi tajas pashas pilsetas?

100%iigi neesmu izpratis, bet peerkot no ny foto veikaliem bhphoto un adorama vai pasuutot ar piegaadi ny shtataa iestaajas sales tax-x% (izskataas peec pvn), bet ja no shiem pashiem veikaliem suuta uz citiem shtatiem tad sales taxes nav un suutiishanas izmaksas ir ljoti mazas un varbuut ka dazhreiz nav pavisam.
Publicēts: 18.02.07 13:25
 citēt
nu nav taa, ka pavisam par celju nebutu jamaksa - es te nupat saliku pasutijumu uz WAS no adoramas sanak pie 200$ Nemaz tik maz nav - kaut gan man tur baisaa chupa tehnikas...
Un tieshi tapec jautaju(ceriba, ka kads moz zin no pieredzes), jo esmu kaut ko pa ausu galam dzirdejusi ka NY ir kaut kadi savi nodoklji klat. Tapec tagad domaju, ko darit - pasutit pirms braukshanas vai nopirkt uz vietas, kad bushu pec 2 nedeljam ieksh WAS un NY.
Publicēts: 18.02.07 22:29
 citēt
NY adorama.com tik t ja pasuuti stata robezhaas buus sales TAX 8%
Publicēts: 19.02.07 01:45
 citēt
Ka reiz tur ar pirkshu. Bet tad jasuta uz WAS laikam.
Publicēts: 19.02.07 10:25
 citēt
nu jaa.. tad tik samaksaasi pa shippingu, bet vieniigi tad jasuuta laiciigi, jo vnijeim piem ja tu njem ar 2nd day air (~20$) aizies pie tevis peec apmeram 4,5 dienaam.. pasuuti laicigi labaak un kad buusi tur savaac no kaada pazinjas! aa un skaties lai ta lieta kas tev ir lai nav Backordered... jo tad nevar zinaat kad sagaidiisi!
Publicēts: 16.03.07 06:01
 citēt
eu, a tu esi sutijis, ka tik labi zini stastit?:) nu diez vai nebutu, jo izklausas, ka ir pieredze ar to kantori:D

Vienkarshi es sutu jau otreiz. Man gan par pirmo nekadu pretenziju nebij, jo principaa bij po, kad atnaks paka. Otra reizee biju pati uz vietas un gribeju pie reizes atvest. Beidzas ar to, ka galig izlamajos ar to kantori, jo shamie atteicas sutit - esot parak liela summa un tipa neuzticas LV bankam:D Lai maksajot ne ar kreditkarti, bet caur banku pa taisno parskaita:D Teiksim ta - vidusmera uznjemejam taa nemaza nav nekada baisaa summa darijumam, kada bija. Ta ka lapaa nekas nebij minets par darijuma summu ierobezojumiem:D Beigu beigas ar lielu lamashanos tehnika pienaca aizbraukshanas dienaa tomer. Tikai next day bij partapis sutijumaa, kad prece tiek atgadata 4 dienaa:D
Bet nu - lidz shim man gan pieredze bij ar citiem USA kantoriem, tagad secinaju, ka adorama ar gana laba un daudz letaka atshiriba no citiem,ar kuriem ir pieredze, bet laiku rezervei toch jatur:D
Publicēts: 16.03.07 08:10
 citēt
Esmu sūtījis gan uz ASV, gan Latviju no BH Photo gan. NY gadījumā noteikti būs sales tax, jo darījum štata robežās. Savādāk lētāk bija sūtīt uz amerikas adresi, ja maza paka. Nesen pirku diezgan lielu un dārgu kaudzi ar tehniku, kuru man neviens negribēja vest uz Latviju un pašam arī nebija lielas vēlmes braukt pakaļ -- tāpēc pa pastu uz Latviju atbrauca. PIegāde sanāca mazāka kā NY sales tax :)

Atnāca nedēļas laikā, bet tā kā bija samits -- nedēļu Latvijas muitā nostāvēja kamēr atmuitoja. Maksāt varēja mierīgi ar kredītkarti un piegāde, arī nebija neko dārga. Iepriecināja mūsu vietējais UPS -- ne uz muitu ne UPS nevajadzēja braukt -- visu pa telefonu un faksu varēja nokārtot un paši uz biroju visu atveda. Tā ka ja piedomā par nodokļu optimizāciju, tad pirkt amerikā pat nav izdevīgi -- labāk lai visu uz šejieni sūta.
Publicēts: 16.03.07 11:30
 citēt
nu jaa ja nav neviens kas ved! :) bet atkariigs no sitaacijas gan :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):