Iegādāšos tādu NilsS, par ceinerīti, varu iecelt tevi, bet nauda no rīta, titulēts tiksi pusdienas laikā... var arī otrādi, bet nauda papriekšu Bet tā lasīju un domāju, cik gan tālu mūs novedusi krīze. Kādai gan jābūt gara apstarotībai , lai uzdotu šādu jautājumu. Vienkārši tizli. Vēl es saprastu- mans nīstākais autors ? Bet ja jaf esi iesācis tēmu, tad nelaid novārtā, un pirmajā ierakstā uzkaiti nosauktos un cik reizes. Izskatās ka esi vadībā ar 100% pārsvaru Bet nopietni- man tāda naf un nebūs. Katrā cilvēkā ir labais un sliktais, bet vai mākam saskatīt abus
nē, viņu IZDZĒSA, kā arī uzlika banu uz nenoteiktu laiku. pārāk nekontrolējama kļuva viņa izturēšanās, verbālā caureja, attieksme kopumā un paštaisnums. punktu pielika viņa domu lidojums par fotobloga dzimšanas dienas pasākumu. man prieks, ka viņš vairs nav starp mums! līdz ar to, galīgi nepiekrītu, ka "kaut kas ne tā".
nē, viņu IZDZĒSA, kā arī uzlika banu uz nenoteiktu laiku. pārāk nekontrolējama kļuva viņa izturēšanās, verbālā caureja, attieksme kopumā un paštaisnums. punktu pielika viņa domu lidojums par fotobloga dzimšanas dienas pasākumu. man prieks, ka viņš vairs nav starp mums! līdz ar to, galīgi nepiekrītu, ka "kaut kas ne tā".
ak jaa man jau kaut kas vel teica, ka fotobloga sakusies cenzuura un kaut kada blice esot izbanota.....nu zheel par vienu klaunu mazaak
nu es jau bez kaadas kokjeteerjias varu teikt, ka daudziem esmu dadzis aciis ;-)))) man pashai gan nav nemiilamo ..... katram ir sava vietinja zem shiis sa ules;-)
dansiga:nu es jau bez kaadas kokjeteerjias varu teikt, ka daudziem esmu dadzis aciis ;-)))) man pashai gan nav nemiilamo ..... katram ir sava vietinja zem shiis sa ules;-)
Tu un dadzis??????????? Pashkritika esot karjeristu pirmaa paziime murrrrrrrrr, bloga mammucis
dansiga:nu es jau bez kaadas kokjeteerjias varu teikt, ka daudziem esmu dadzis aciis ;-)))) man pashai gan nav nemiilamo ..... katram ir sava vietinja zem shiis sa ules;-)
Laciz:taga jau mieriigi viss, atceros bija te taads aaa-lohs vai kaa vinju sauca...
ko allloxa ari vairak nav????
Jā, žēl, bija interesants tips. Bet reiz tā sadzērās, ka sāka admiņus par "peģikiem" apsaukāt un viņu profīlus kariķēt. Tas pats napoleona sindroms, kas Portretjurim šad tad piemetās un Eliks vairs neizturēja...