Visos šis pasakumos ir viena divaina lieta PASJAM Arhipovam no viniem superigas bildes SKOLNIECINJIEM vairuma galīgas lažas ,tā itkā ne viena vieta un laika būtu bildējuši Jautājums rodās vai nu sudigs skolotājs vai skolniecinji vairumā nespējīgi auni
Nu jā.. bet nu sižets visu laiku viens (spriežot pēc bildēm) - ūdens, plikas krūtis un kaklā iekārtas sarkanas bumbas Un mācekļu komentāri - gribēju nobildēt savādāk, bet lika šitā
Pats neesmu bijis ne uz vienu viņa mācību stundu, bet esam draugi un ļoti daudz kopā taisām izbraukumus. Unikāls vecis!!! Iznāk, neiznāk viņam, par to spriest katram pašam, bet man patīk, kā viņš strādā. Ka maziņs kompjūtera un fotoenciklopēdijas apvienojums... .
KEPKE:Nu jā.. bet nu sižets visu laiku viens (spriežot pēc bildēm) - ūdens, plikas krūtis un kaklā iekārtas sarkanas bumbas Un mācekļu komentāri - gribēju nobildēt savādāk, bet lika šitā
KEPKE... masterklass nozīmē, ka tevi māca, ne viss, ka priekš tevis savāc draiskules ar kurām tu spēlēsies. Un viņš prasa, lai bildes, kas radušās viņa mācību laikā tiktu pasniegtas ar tekstu- Arhipova masterklass. Ja kāds bildi liek kā savu, tas jaf goda jautājums. Viņš ir krievs un bildē krievu mentalitātē, apmēram tā, kāds uz šodienu kailuma pieprasījums krievijā. Foto ir viņa vienīgie ienākumi
Haiduks: Unikāls vecis!!! Viņš ir krievs un bildē krievu mentalitātē,...
Žēl tikai ka dažreiz aizdzeras krievu mentalitātē un mācīt un visu procesu nākas vadīt kādam citam
tāpēc vajag palīdzēt nodzet, nevis vēl pasniegt un nodzirdīt , nekad viņam naf vairāk līdzi, kā divas plakanās 0,33, un ja nopietni sadala uz 5-ci, nekas šim nepaliek, kā mācīt. Bet parasti mīkstās dvēseles vel šo uzcienā, un pēc tam brēc. Vai Latgalē ir savāgāk???
Es tā skatos Meitenes no viņa iemācās normāli , dzeki NEFIGA . Visas bildes cik te Bloga bijušas no viņa semināriem LAŽAS , Fotodoma vēl lielākas. Pašam TIEŠI no tā paša pasākuma nu normālas viņa stila bildes SKOLNIEKIEM SŪDI Bet cik esmu meintenēm redzējis no tiem pašiem kursiem SKUĶIEM FORŠAS , šis tām meičam ko citu liek darīt vai māca savādāk?
Luxferre:Skumji ir vienīgi tas, ka no Latvijā esošajiem šāda ranga fotogrāfiem, neviens neko līdzīgu neorganizē.
Mūsējiem ir apriebusies puišeļu aprējumi , līdz ar to šādu nišu sāk ieņemt imfoto un gudris . Luni, ka jo katriem kursiem varētu sev paņemt 5%, tad pēc divdesmit kursiem visu būtu GURU, bet tā tas naf. Cilvēks var tikai to, kas viņam dots, noslīpēt. Skolā arī visus māca vienādi, bet tomēr muļķu (vājām zināšanām) ir stipri vairāk, kā gudro
Luxferre:Skumji ir vienīgi tas, ka no Latvijā esošajiem šāda ranga fotogrāfiem, neviens neko līdzīgu neorganizē.
nu Knāķam jau ir (vecas) bildas kas Vladimiram aš sapņos nesasniedzamas, bet šķiet, ka viņš vai nu agrāk bijis šizofrēniķis un tagad izārstēts (diemžēl), vai arī smadzenes pārstādījis
nu Knāķam jau ir (vecas) bildas kas Vladimiram aš sapņos nesasniedzamas, bet šķiet, ka viņš vai nu agrāk bijis šizofrēniķis un tagad izārstēts (diemžēl), vai arī smadzenes pārstādījis
KEPKE:Nu jā.. bet nu sižets visu laiku viens (spriežot pēc bildēm) - ūdens, plikas krūtis un kaklā iekārtas sarkanas bumbas Un mācekļu komentāri - gribēju nobildēt savādāk, bet lika šitā
nez, papētiju viņa mājaslapu un redzu daudz dažādu kadru... Smuki.
Mūsējiem ir apriebusies puišeļu aprējumi , līdz ar to šādu nišu sāk ieņemt imfoto un gudris . Luni, ka jo katriem kursiem varētu sev paņemt 5%, tad pēc divdesmit kursiem visu būtu GURU, bet tā tas naf. Cilvēks var tikai to, kas viņam dots, noslīpēt. Skolā arī visus māca vienādi, bet tomēr muļķu (vājām zināšanām) ir stipri vairāk, kā gudro
Nu bet paskaties , es zinu 2 spicas beibes Pulksteni Ilonu un Aipeju , vēl šitā ai jau aizmirsu vienam krievu čalim Sieva grimmētāja AR , TRIS spici skuķi Pie Arhipova patuseja GUDRAS PALIKA uz sitiena , dzekus zinu veselu baru dazjs labs jau nez cik "Reizes" izgālis , kā bija korķis tā palika bildes ne vairāk kā "Golij baba" līmenis
interesanti...vai tie, kas aprej šos kursus ir tos kaut reizi apmeklējuši? pat man, kas īpaši neaizraujas ar meiteņu bildēšanu, bet vienreiz ziņkāres vadīta tur pabija, tie šķita visnotal noderīgi....
Anita_:interesanti...vai tie, kas aprej šos kursus ir tos kaut reizi apmeklējuši? pat man, kas īpaši neaizraujas ar meiteņu bildēšanu, bet vienreiz ziņkāres vadīta tur pabija, tie šķita visnotal noderīgi....
Anita_:interesanti...vai tie, kas aprej šos kursus ir tos kaut reizi apmeklējuši? pat man, kas īpaši neaizraujas ar meiteņu bildēšanu, bet vienreiz ziņkāres vadīta tur pabija, tie šķita visnotal noderīgi....
Nu re vel vienai noderīgi
ES zinu veselu baru ar dzekiem TEPAT no bloga , bildes SUC , ja pirms tam vel bija "Savads suc" tada taga GARLAICIGS nekas A meitenem otradi , mietenem funktiers paradas uz tehniskām lietām ja pirms tam nebija Kas zimigi PASJAM maistaram TIESJI gandriz 1;1 bet ISTIE kadri a parejiem "Par velu , par atru ne tas rakurss utt"
taapeec ka Arhipovs sakaarto modeljus taa, ka praktiski tikai no viena punkta tas ir ok ..... U kad ljauj pashiem darboties un stelleet modeles - ne katrs to speej .... kaut vai taapec, ka kautreejas no Arhipova ;-))))
dansiga:taapeec ka Arhipovs sakaarto modeljus taa, ka praktiski tikai no viena punkta tas ir ok ..... U kad ljauj pashiem darboties un stelleet modeles - ne katrs to speej .... kaut vai taapec, ka kautreejas no Arhipova ;-))))
varētu padomāt, ka eksistē VAIRĀKI punkti no kuriem ir ok + varētu padomāt, ka kaut no VIENA punkta ir ok, ja nesastellē
maris, nu bet visi skolnieki lielaako ties bliezh danojebkura cita punkta nedomaajot .... (((( agraak es to nemaniiju, jo koad pati stelleeju, tad jau neintersee ka aizskatas no cita punkta;-)
Haiduks:
Nu bet paskaties , es zinu 2 spicas beibes Pulksteni Ilonu un Aipeju , vēl šitā ai jau aizmirsu vienam krievu čalim Sieva grimmētāja AR , TRIS spici skuķi Pie Arhipova patuseja GUDRAS PALIKA uz sitiena , dzekus zinu veselu baru dazjs labs jau nez cik "Reizes" izgālis , kā bija korķis tā palika bildes ne vairāk kā "Golij baba" līmenis
Sievietes skatīja kā taisa mākslu un mācījās, bet veči ... pilnīgi pretēji būs, kad būtu sesija ar vīriešiem modeļiem... čaļi ātri apgūtu, bet damas