forum.gif
Vladimira Arkhipova meistarklase 19-20 Jūnijā Rīgā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vladimira Arkhipova meistarklase 19-20 Jūnijā Rīgā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.05.10 09:32 labots
 citēt
Visos šis pasakumos ir viena divaina lieta PASJAM Arhipovam no viniem superigas bildes SKOLNIECINJIEM vairuma galīgas lažas ,tā itkā ne viena vieta un laika būtu bildējuši:) Jautājums rodās vai nu sudigs skolotājs vai skolniecinji vairumā nespējīgi auni :D:face-wink:
Publicēts: 27.05.10 09:46
 citēt
Luni, nepiekrītu. Tas kurš gribēs kko iemācīties, - iemācīsies. Kurš atnāks padzert aliņu un pablēnzt uz plikām vecenēm neiegūs neko.
Publicēts: 27.05.10 09:59
 citēt
Nu jā.. bet nu sižets visu laiku viens (spriežot pēc bildēm) - ūdens, plikas krūtis un kaklā iekārtas sarkanas bumbas :)
Un mācekļu komentāri - gribēju nobildēt savādāk, bet lika šitā :D
Publicēts: 27.05.10 10:40
 citēt
a Gudra seminaars jau beidzaas...???
Publicēts: 27.05.10 10:41
 citēt
kas ir Gudris?
Publicēts: 27.05.10 10:42
 citēt
ko Gudri arii izmeta araa ? :D
Publicēts: 27.05.10 10:43
 citēt
alvils:kas ir Gudris?
jaa, es ar gribeeju zinaat....
Publicēts: 27.05.10 10:43
 citēt
sundew:ko Gudri arii izmeta araa ? :D

nē, viņš atteicās no nosaukuma Gudris. :)
Publicēts: 27.05.10 10:44
 citēt
nu baac, cik te aatri viss mainaas, kads tad shim niks ir tagad?
Publicēts: 27.05.10 10:46
 citēt
sundew:nu baac, cik te aatri viss mainaas, kads tad shim niks ir tagad?
vinsh tak ir shii topika autors :D
Publicēts: 27.05.10 10:47
 citēt
sundew:a Gudra seminaars jau beidzaas...???

Gudri dēļ viņa necienīgās attieksmes kailmodelītes uzmeta un līdz ar to semināri izbeidzās.
Tagad čalis mainīs niku cerībā, ka tas ko līdzēs...
Publicēts: 27.05.10 10:47
 citēt
Pats neesmu bijis ne uz vienu viņa mācību stundu, bet esam draugi un ļoti daudz kopā taisām izbraukumus. Unikāls vecis!!! Iznāk, neiznāk viņam, par to spriest katram pašam, bet man patīk, kā viņš strādā. Ka maziņs kompjūtera un fotoenciklopēdijas apvienojums... .
KEPKE:Nu jā.. bet nu sižets visu laiku viens (spriežot pēc bildēm) - ūdens, plikas krūtis un kaklā iekārtas sarkanas bumbas :)

KEPKE... masterklass nozīmē, ka tevi māca, ne viss, ka priekš tevis savāc draiskules ar kurām tu spēlēsies. Un viņš prasa, lai bildes, kas radušās viņa mācību laikā tiktu pasniegtas ar tekstu- Arhipova masterklass. Ja kāds bildi liek kā savu, tas jaf goda jautājums.
Viņš ir krievs un bildē krievu mentalitātē, apmēram tā, kāds uz šodienu kailuma pieprasījums krievijā. Foto ir viņa vienīgie ienākumi :)
Publicēts: 27.05.10 10:52
 citēt
alvils:kas ir Gudris?

:D kļūda
Kas bija Gudris :D
Publicēts: 27.05.10 10:52
 citēt
Laciz:
sundew:nu baac, cik te aatri viss mainaas, kads tad shim niks ir tagad?
vinsh tak ir shii topika autors :D

eee labais :D sevishki profilene :D
Publicēts: 27.05.10 10:55
 citēt
Gudris... Fotoblog... nu nu.
Tas jau līdzinās "biezo" izdomai saviem limuzīniem pasūtot personālos valsts numurus "Lexus", "Mercedes"...
Publicēts: 27.05.10 10:56
 citēt
Eltons:Gudris... Fotoblog... nu nu.
Tas jau līdzinās "biezo" izdomai saviem limuzīniem pasūtot personālos valsts numurus "Lexus", "Mercedes"...
nju... shis vairaak tas gadiijums, kaa - pa Riigu braukaa viens lexus ar nummurziimi "golf" :face-devil-grin:
Publicēts: 27.05.10 10:57
 citēt
tikai Gudri nemetiet araa :D
Publicēts: 27.05.10 11:03
 citēt
Haiduks: Unikāls vecis!!!
Viņš ir krievs un bildē krievu mentalitātē,...

Žēl tikai ka dažreiz aizdzeras krievu mentalitātē un mācīt un visu procesu nākas vadīt kādam citam :shame:
Publicēts: 27.05.10 11:05 labots
 citēt
uljens:

Žēl tikai ka dažreiz aizdzeras krievu mentalitātē un mācīt un visu procesu nākas vadīt kādam citam :shame:
oi kaa tuuliit atrausies no "drauga"
Haiduks: esam draugi
Publicēts: 27.05.10 11:06
 citēt
jo tālāk jo stulbāk....
Publicēts: 27.05.10 11:06
 citēt
Laciz:
Eltons:Gudris... Fotoblog... nu nu.
nju... shis vairaak tas gadiijums, kaa - pa Riigu braukaa viens lexus ar nummurziimi "golf" :face-devil-grin:

Otrādi!
Šai gadījumā pa Rīgu braukā sīks samokats ar uzrakstu "Lexus"...
Publicēts: 27.05.10 11:08
 citēt
- es savu dēlu par Lexus nosaucu.
- tu ko galīgi stulbs?
- toties man ir Lexus!
Publicēts: 27.05.10 11:17
 citēt
Nekāda problēma ar dzeršanu!
Es arī labprāt ar šo sadzertu.
Dominus spiritus est (vai kaut kā līdzīgi...)
Publicēts: 27.05.10 13:18
 citēt
uljens:

:D tāpēc vajag palīdzēt nodzet, nevis vēl pasniegt un nodzirdīt :D , nekad viņam naf vairāk līdzi, kā divas plakanās 0,33, un ja nopietni sadala uz 5-ci, nekas šim nepaliek, kā mācīt. Bet parasti mīkstās dvēseles vel šo uzcienā, un pēc tam brēc. Vai Latgalē ir savāgāk???
Publicēts: 27.05.10 13:19
 citēt
Laciz:
uljens:
oi kaa tuuliit atrausies no "drauga"
Haiduks: esam draugi

Tad jaf sen būtu atrāvies :D:D:D
Iedošu tev adresi, kur mani nostučit :D
Publicēts: 27.05.10 13:23
 citēt
Es tā skatos Meitenes no viņa iemācās normāli , dzeki NEFIGA . Visas bildes cik te Bloga bijušas no viņa semināriem LAŽAS , Fotodoma vēl lielākas. Pašam TIEŠI no tā paša pasākuma nu normālas viņa stila bildes SKOLNIEKIEM SŪDI:):) Bet cik esmu meintenēm redzējis no tiem pašiem kursiem SKUĶIEM FORŠAS , šis tām meičam ko citu liek darīt vai māca savādāk?:)
Publicēts: 27.05.10 13:24
 citēt
Skumji ir vienīgi tas, ka no Latvijā esošajiem šāda ranga fotogrāfiem, neviens neko līdzīgu neorganizē. :(
Publicēts: 27.05.10 13:34 labots
 citēt
Luxferre:Skumji ir vienīgi tas, ka no Latvijā esošajiem šāda ranga fotogrāfiem, neviens neko līdzīgu neorganizē. :(

Mūsējiem ir apriebusies puišeļu aprējumi :D, līdz ar to šādu nišu sāk ieņemt imfoto un gudris .
Luni, ka jo katriem kursiem varētu sev paņemt 5%, tad pēc divdesmit kursiem visu būtu GURU, bet tā tas naf. Cilvēks var tikai to, kas viņam dots, noslīpēt.
Skolā arī visus māca vienādi, bet tomēr muļķu (vājām zināšanām) ir stipri vairāk, kā gudro
Publicēts: 27.05.10 15:25
 citēt
Luxferre:Skumji ir vienīgi tas, ka no Latvijā esošajiem šāda ranga fotogrāfiem, neviens neko līdzīgu neorganizē. :(

nu Knāķam jau ir (vecas) bildas kas Vladimiram aš sapņos nesasniedzamas, bet šķiet, ka viņš vai nu agrāk bijis šizofrēniķis un tagad izārstēts (diemžēl), vai arī smadzenes pārstādījis
Publicēts: 27.05.10 15:38
 citēt
Maris:

nu Knāķam jau ir (vecas) bildas kas Vladimiram aš sapņos nesasniedzamas, bet šķiet, ka viņš vai nu agrāk bijis šizofrēniķis un tagad izārstēts (diemžēl), vai arī smadzenes pārstādījis

Jā man ar Knāķa senākie darbi labāk patīk...
Publicēts: 27.05.10 15:55
 citēt
KEPKE:Nu jā.. bet nu sižets visu laiku viens (spriežot pēc bildēm) - ūdens, plikas krūtis un kaklā iekārtas sarkanas bumbas :)

nez, papētiju viņa mājaslapu un redzu daudz dažādu kadru... Smuki.
Publicēts: 27.05.10 15:58
 citēt

Organizē organizē TIKA šauram lokam speciāli uzaicinātu cilvēku:):) Gadiem ilgi :):) Tas past Knāķis , Bendixs un vēl kāda strīpa:):)
Publicēts: 27.05.10 16:02
 citēt
Haiduks:

Mūsējiem ir apriebusies puišeļu aprējumi :D, līdz ar to šādu nišu sāk ieņemt imfoto un gudris .
Luni, ka jo katriem kursiem varētu sev paņemt 5%, tad pēc divdesmit kursiem visu būtu GURU, bet tā tas naf. Cilvēks var tikai to, kas viņam dots, noslīpēt.
Skolā arī visus māca vienādi, bet tomēr muļķu (vājām zināšanām) ir stipri vairāk, kā gudro

Nu bet paskaties , es zinu 2 spicas beibes Pulksteni Ilonu un Aipeju , vēl šitā ai jau aizmirsu vienam krievu čalim Sieva grimmētāja AR , TRIS spici skuķi Pie Arhipova patuseja GUDRAS PALIKA uz sitiena , dzekus zinu veselu baru dazjs labs jau nez cik "Reizes" izgālis , kā bija korķis tā palika bildes ne vairāk kā "Golij baba" līmenis :):)
Publicēts: 27.05.10 16:03
 citēt
interesanti...vai tie, kas aprej šos kursus ir tos kaut reizi apmeklējuši? pat man, kas īpaši neaizraujas ar meiteņu bildēšanu, bet vienreiz ziņkāres vadīta tur pabija, tie šķita visnotal noderīgi....
Publicēts: 27.05.10 16:28
 citēt
Anita_:interesanti...vai tie, kas aprej šos kursus ir tos kaut reizi apmeklējuši? pat man, kas īpaši neaizraujas ar meiteņu bildēšanu, bet vienreiz ziņkāres vadīta tur pabija, tie šķita visnotal noderīgi....
neredzu nevienu apreejeeju. tikai draugus... :haha:
Publicēts: 27.05.10 16:57
 citēt
Anita_:interesanti...vai tie, kas aprej šos kursus ir tos kaut reizi apmeklējuši? pat man, kas īpaši neaizraujas ar meiteņu bildēšanu, bet vienreiz ziņkāres vadīta tur pabija, tie šķita visnotal noderīgi....

Nu re vel vienai noderīgi:)

ES zinu veselu baru ar dzekiem TEPAT no bloga , bildes SUC , ja pirms tam vel bija "Savads suc" tada taga GARLAICIGS nekas :):) A meitenem otradi , mietenem funktiers paradas uz tehniskām lietām ja pirms tam nebija:):) Kas zimigi PASJAM maistaram TIESJI gandriz 1;1 bet ISTIE kadri a parejiem "Par velu , par atru ne tas rakurss utt"
Publicēts: 27.05.10 20:57
 citēt
taapeec ka Arhipovs sakaarto modeljus taa, ka praktiski tikai no viena punkta tas ir ok ..... U kad ljauj pashiem darboties un stelleet modeles - ne katrs to speej .... kaut vai taapec, ka kautreejas no Arhipova ;-))))
Publicēts: 27.05.10 21:03
 citēt
dansiga:taapeec ka Arhipovs sakaarto modeljus taa, ka praktiski tikai no viena punkta tas ir ok ..... U kad ljauj pashiem darboties un stelleet modeles - ne katrs to speej .... kaut vai taapec, ka kautreejas no Arhipova ;-))))

varētu padomāt, ka eksistē VAIRĀKI punkti no kuriem ir ok + varētu padomāt, ka kaut no VIENA punkta ir ok, ja nesastellē :)
Publicēts: 27.05.10 21:18
 citēt
maris, nu bet visi skolnieki lielaako ties bliezh danojebkura cita punkta nedomaajot .... :-((((( agraak es to nemaniiju, jo koad pati stelleeju, tad jau neintersee ka aizskatas no cita punkta;-)
Publicēts: 27.05.10 22:38
 citēt
Lunis:
Haiduks:

Nu bet paskaties , es zinu 2 spicas beibes Pulksteni Ilonu un Aipeju , vēl šitā ai jau aizmirsu vienam krievu čalim Sieva grimmētāja AR , TRIS spici skuķi Pie Arhipova patuseja GUDRAS PALIKA uz sitiena , dzekus zinu veselu baru dazjs labs jau nez cik "Reizes" izgālis , kā bija korķis tā palika bildes ne vairāk kā "Golij baba" līmenis :):)

Sievietes skatīja kā taisa mākslu un mācījās, bet veči :D... pilnīgi pretēji būs, kad būtu sesija ar vīriešiem modeļiem... čaļi ātri apgūtu, bet damas :D:D:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):