Sveiki, vēlējos pajautāt, kādu linku, kur var parbaudīt vecajam 5d cik ir sabildēti kadri! Ja nav slinkums var arī mazliet pastāstīt kā tas notiek! Nesot uz canon tas prieks maksā 15ls
uljens, tikai 5D ir par velti? man par 40D arī kaut kādu naudiņu prasīja, tāpēc nenesu. ar to programmu, kas visur netā pazīstama man nesanāk pārbaudīt, met kļūdas dažāds ārā.
Jā modeļiem lidz 40D un vecākiem nevar majas ,jastiep uz darbnicu. Jaunajiem var ar`sito astrojargon.net... Kapitalisms kapitalisms , taga prasa pikji par JEBKURU darbibu
Andreass:uljens, tikai 5D ir par velti? man par 40D arī kaut kādu naudiņu prasīja, tāpēc nenesu. ar to programmu, kas visur netā pazīstama man nesanāk pārbaudīt, met kļūdas dažāds ārā.
kad vēl 5D centos pārdot un gājus lēdža resursu noteikt, tad bija par velti un cik zinu tad jebkuram EOSam noteicea par velti, varbūt tagad kaut kas ir mainījies un par to arī prasa kādu samaksu.
Lunis:Jā modeļiem lidz 40D un vecākiem nevar majas ,jastiep uz darbnicu. Jaunajiem var ar`sito astrojargon.net... Kapitalisms kapitalisms , taga prasa pikji par JEBKURU darbibu
Tieši 40d ar šito var noteikt. Vismaz paši tā raksta. Un, ja tā ir tā pati proga, ko pirms kāda laika mmax bija iepostējis, tad ir pārbaudīts, ka tiešām arī darbojas. Diemžēl 5d nevar.
Lunis:Jā modeļiem lidz 40D un vecākiem nevar majas ,jastiep uz darbnicu. Jaunajiem var ar`sito astrojargon.net... Kapitalisms kapitalisms , taga prasa pikji par JEBKURU darbibu
Tieši 40d ar šito var noteikt. Vismaz paši tā raksta. Un, ja tā ir tā pati proga, ko pirms kāda laika mmax bija iepostējis, tad ir pārbaudīts, ka tiešām arī darbojas. Diemžēl 5d nevar.
lukass:
lukass:
A ko es rakstiju ?
A hren viņu zin, ko tu rakstīji, bet uzrakstīji, ka ar šito softiņu 40d nevar sabaudīt.