skaidrs... nu neko, brauciens bija dikti forshs, bet gribetos ari kko citu apskatiit, industrialisma pietiek lai rit labs laiks un nenoediet Natu, saveejaa!
versatile:nu neko, brauciens bija dikti forshs, bet gribetos ari kko citu apskatiit
Tu ņem dalību TIKAI tādos pasākumos, kur ir cerības redzēt kaut ko vēl neredzētu? Ja es pēc šāda principa dzīvotu, laikam jau vairākus gadus nekur nevarētu doties...
Alvils, nu nee taksj, gribas atkal uz jumta, piemeram. Vnk bija labs un gribas veel, bet pa citaam vietaam, jo slaidshovs "Andrejosta->Mangaļsala" man jau ir
man jau šķiet, ka te vērtība ir nevis tajā, ko vari ieraudzīt/nobildēt, bet tajā, ka pašūpojies, jūrā, ne maz ne lielā laivelē, izjūti vēju, saulrietu un kompāniju, kurā ir personas ar līdzīgām intersēm (kaut vai foto), iedzert kādu dziru un tā, nu tipa relax (vismaz es šādi uztveru šos braucienus, pat nezinu, vai šoreiz ņemšu kameru līdz vai atstāšu mājās).
es būšu līdz galam šim kursam. nezinu par nākošo... dansiga it kā no jūlija sāk strādāt torņkalnā, attiecīgi ar viņu nevarēs braukt, bet ar sabiedrisko... nezinu. vēl jādomā par to. Māris varētu uztaisīt šo pasākumu Rīgā (vai arī ARĪ Rīgā), tad būtu viss mierīgi.
līdz rudenim jau vēl laiks. daudz kas var mainīties.
a par braucienu ar jahtu, kopumā bija foršs brauciens, bet otreiz tik ātri neprasās. pašu jūru nemaz tik daudz neizbaudījām, ~1h līdz jūrai, ~1h pa jūru un ~1h atpakaļceļā.
LUUGUMS !! vilkt apavus ar gaishaakaam zoleem, vai taadaam no kuriaam nepaliek melnas striipas, un bez augstiem papeezhiem, jo buus tak gruuti shpilkaas pa klaaju paarvietoties,
veel neaizmirstiet siltaakas dreebes uz uudens buus aukstaaks nekaa uz sauszemes
alvils, to bodi Andrejsalā nevar nepamanīt! Par to lētumu nez, neko lētāks kā citur nemaz nav... (vismaz es neatradu neko diži lētāku, skatījos uz vīniem)
labi es dodos, vēl pa ceļam mēģināšu uzmest acis blondīņu pasākumam... ja kāds dara tāpat, varam satikties centrā un doties kopā. tad, ja kas, mans tel.nr. nemainīgi joprojām 22831899.