alvils, nav nepieciešams! Jo es gaidīju salīdzinoši ĻOTI īsu brīdi, lai kāds pieteiktos... knapi divas nedēļas pagāja! Domāju, ka eos'am ies grūtāk! Veiksmi!
Man ir 17-40 ar origjinalo maisinju un origjinalo blendi. Atvezts no Amerikas gadu atpakalj, garantijas nau. Skrapets nau, nedaudz saskrapeta blenda. Bet pa lleto tochno netirgoshu. Ta ka gaidu normalo piedavajumu.
Man ir 17-40 ar origjinalo maisinju un origjinalo blendi. Atvezts no Amerikas gadu atpakalj, garantijas nau. Skrapets nau, nedaudz saskrapeta blenda. Bet pa lleto tochno netirgoshu. Ta ka gaidu normalo piedavajumu.
mmax:
cik tas ir " pa lēto neatdošu"?
Davaj pats piedava . Veikalos sakot no 450 latiem. Ebaya no $820 .
Lunis:Eiropā viņš visās malās maksā gandrīz vienādi ~620 Eur + ~15Eur sutisjana uz Latviju tas JAUNS ar visām garantijām [url=http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/145523.html
Lunis:Eiropā viņš visās malās maksā gandrīz vienādi ~620 Eur + ~15Eur sutisjana uz Latviju tas JAUNS ar visām garantijāmwww.idealo.de...
Mums te ir eiropa, ja kas
Ir ir bet tikai Ziemeļu Es domāju Centrālo un Rietum eiropu Taga sutiajana ātrā pa lētu naudu dazju dienu laika kāds DHL vai GLS vai Shenker pavisma lēti , garantija ar darbojās labi