forum.gif
Pāriet uz Nikon vai beigt bildēt? :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pāriet uz Nikon vai beigt bildēt? :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.05.10 22:55
 citēt
dansiga:izkaaapu pie Etnas (kur vareeja ofic pietikt ar auto) ...... auto ar kondicionieri ...... 3 dienas bija bildeem mells stuuriitis ... objektiivs bija no daargaa gala un netika mainiits turp/shurp ......

Kā parasti, fizika ponimajēššš, vulkāniskie pelni ir daaaaudz smalkāki par putekļiem... Vēl trakāk ir piedūmotas telpas, kvēpi ielien visur.:face-smile:
Publicēts: 27.05.10 22:58
 citēt
Nu pastāsti, kā fizika izskaidro, ka tas melnais stūris pazuda? :)
Publicēts: 27.05.10 23:00
 citēt
domaaju ka tas bija kondensats, kas pa 3 dienaam izzhuva ... karstajaa Itaalijas saulee, kad vairs ne brauca augshaa Etnaa;-))))
Publicēts: 27.05.10 23:47
 citēt
:face-sad:
Bizarre:Jo parasti Canon priekšrocībās min servisu uz vietas.

da pie D uz vietas vai ne uz vietas, what counts, ir vai salabo vai atdod ar defektiem un cik tas laika paņem! :face-smile:
Publicēts: 28.05.10 01:12
 citēt
shvaboc:negatIvs,kādā stilā? ikdienā glabājot somā un izvelkot uz pasākumiem reizi mēnesī?

Man laulenei šitā nobeidzās pareizāk sako "Vēl beidzās" pilnīgi jauns 28-200mm Zomm no "Labā lētā" gala , šim kādi 5 gadi no tiem varbūt kādas 3-4x bijis pie kameras bija TANTEI ,istās PILNĪGS svaigucis , Rezultātā sāk niķoties Fragma , aiznes pie meistara DZEKS notstē VISS O.K pēc brīžā atka GĻUKO finālā čalis ko citu tur pamērija saka ILGI STĀVĒJA NELIETOTS vaine ? Nu jā nu tad vienakarši "Šleife parkalta" kautkur karstumā tad atkal palietoja un "Krixc" mikro plaisas un viss 80Ls :):) Taga pie Kavazoja stāv kā "Rezerves" stikls kurs REZIEM IET reizēm neiet JAUNS tikpatkā :):)
Publicēts: 28.05.10 11:02
 citēt
versatile:man tadas pasas domas galva. bet patik kanona 85/1.8, nikonam shvakaks.

a esi mēģinājis nikkor 85/1.4? :grimace:
Publicēts: 28.05.10 12:43
 citēt
alvils:
versatile:man tadas pasas domas galva. bet patik kanona 85/1.8, nikonam shvakaks.

C ir arī 1.2 85mm
Publicēts: 28.05.10 12:54
 citēt
un ja labi pameklē,vēl ir arī C 50 f/1,0
Publicēts: 28.05.10 12:54
 citēt
alvils:

a tas nāk par divsotaku? :grimace:
Publicēts: 28.05.10 12:57
 citēt
nikon neluuzt..
nikon/sigmas luuuzt
Publicēts: 28.05.10 13:24
 citēt
shvaboc:pa nepilnu gadu 3 miruši objektīvi un neizskatās,ka turpinājums būs labāks :cry:
Ko tālāk? Pāriet uz Nikon,vai varbūt Olympus? :anger:
Man aš žoklis atkārās - kā tas ir iespējams, pēc Alvila domām (nav gan skaļi izteicis, bet nojaušu, ka tā domā :D ) es slikti izturos pret savu tehniku, bet man neviens objektīvs, neviena zipene un neviens cits prčendāls savu mūžu nav nomiris! Nezinu, moš nevis skaties uz Nikonu vai olimpu, bet labāk kādu triecien izturīgu kameru? (tas nav uzbrauciens, bet normāli, ja tā ir patiesība - pa nepilnu gadu 3 miruši objektīvi , toč tas nav)
PS. āāā, samelojos - viens objektīvs gan man ir izģērbies 50mm 18, jo kāds :shame: viņu bija nometis zemē.
Publicēts: 28.05.10 21:35 labots
 citēt
versatile:
alvils:

a tas nāk par divsotaku? :grimace:

es savu 85 1.8 pat atradu pa 150 ls un pa tik pat šo pēc tam kaudamies nopirka.........

+ Lutums, meklē MARK II ( nu III un IIII jau protams labāki, tikai finansiāļi nezinu vai pavilksi..........) tas jau nu nelūzīs........moš savu kaut kad tirgošu
tfu tfu tfu man ar stikli visi kalpo
Publicēts: 28.05.10 21:36
 citēt
man bija 85/1.8 - pirkts par 180 un pārdots par tikpat. Lielisks stikls.
Publicēts: 28.05.10 21:40
 citēt
Kāpēc ta jāpārdod, ja reiz tik lielisks stikls?
Publicēts: 28.05.10 21:44
 citēt
smartins:Kāpēc ta jāpārdod, ja reiz tik lielisks stikls?

tapec ka nav vajadzigs. pietiks man ar kādu ultrazoom ziepi un ārējo zibeni.
Publicēts: 28.05.10 22:05 labots
 citēt

es lai nopirktu vēl lieliskāku, lõģiski
Publicēts: 28.05.10 23:17
 citēt
versatile:

tapec ka nav vajadzigs. pietiks man ar kādu ultrazoom ziepi un ārējo zibeni.

naivais... :haha:
Publicēts: 28.05.10 23:26
 citēt
shvaboc - nu nevajag maniem bilžu sižetiem spoguleni, nevajag.
Publicēts: 29.05.10 00:15
 citēt
shvaboc:
versatile: tapec ka nav vajadzigs. pietiks man ar kādu ultrazoom ziepi un ārējo zibeni.

naivais... :haha:

es ar deru, ka būs lomkas !
Publicēts: 29.05.10 00:32
 citēt
buus! zinams, ka buus! bet ir lomkas ari pec maza aparata kas vienmer lidzi.
filmu kamera man nekur nav pazudusi. janomaina baterija, ilfordu iekshaa un aidaa...
Publicēts: 29.05.10 09:15
 citēt
versatile:ilfordu iekshaa un aidaa...
i' fordā iekšā un aidā :bad_smile:
Publicēts: 15.07.10 11:38
 citēt
nu,varbūt kāds ir ar mieru manu 30D mainīt pret kādu adekvātu Nikon? :bad_smile:
Publicēts: 15.07.10 11:56
 citēt
shvaboc:nu,varbūt kāds ir ar mieru manu 30D mainīt pret kādu adekvātu Nikon? :bad_smile:

Nikons principā nevar būt adekvāts,...:)))
Publicēts: 15.07.10 11:58
 citēt
shvaboc:nu,varbūt kāds ir ar mieru manu 30D mainīt pret kādu adekvātu Nikon? :bad_smile:
kas Tev tai Tavā 30D tik briesmīgi nepatīk, ka visu laiku centies no tā tikt vaļā? :D
Publicēts: 15.07.10 12:08
 citēt
Kā tur tajā sakāmvārdā- par to slikto dejotāju, kuram "kaučkas" vienmēr traucē.
Tāpat te vienam otram fotoaparāta modelis traucē...:)
Da visi viņi principā daudzmaz vienādi, ja cilvēciska attieksme.
Vismaz man ar jau 6 Canoniem darīšanu servisā nav bijis.
Ja nu vienīgi daudzus gadus atpakaļ "daudzlietotu" Sigmu 24-70/2,8 uz servisu nesu vadiņu bunti mainīt...:)
Publicēts: 15.07.10 12:14
 citēt
A man nekas arī netraucē :face-smile: kamēr neesmu apaudzis ar kaudzi vienas firmas aksesuāru,kapēc nepamēģināt ko citu?
Publicēts: 15.07.10 12:17
 citēt
varbūt vajag apaugt :D
Publicēts: 15.07.10 12:17
 citēt
shvaboc:A man nekas arī netraucē :face-smile: kamēr neesmu apaudzis ar kaudzi vienas firmas aksesuāru,kapēc nepamēģināt ko citu?

Pareizi, a ja nu pēkšņi no Nikona šedevri sāk birt...:)
Publicēts: 15.07.10 12:20
 citēt
Andri,gaidi zvanu :face-grin:
Friidi,šedevri diez vai sāks birt,bet vismaz būšu savu ziņkāri apmierinājis
Publicēts: 15.07.10 12:23
 citēt
Nekas nav mūžīgs :d
Publicēts: 15.07.10 12:26
 citēt
paņēm no kāda čoma un pamēģini.

P.S. man 6 gadu laikā NEKAD nav bijusi vēlēšanās samainīt Nikonu pret kādu citu.Parasti ja grib samainīt,tad kaut kas neapmierina,bet ja nezini kas neapmierina tad maiņa nepalīdzēs
Publicēts: 15.07.10 12:27
 citēt
pamēģinājis jau esmu (tiesa,D700),tapēc arī gribas samainīt.ērtāks šķiet.
Publicēts: 15.07.10 12:36
 citēt
D30 samainīt pret D700 domāju būs neiespējami.Vieglāk pārdot un nopirtk
Publicēts: 15.07.10 12:37
 citēt
es arī neprasu nevienam mainīt pret D700 :haha:
Publicēts: 15.07.10 12:48
 citēt
shvaboc:Pāriet uz Nikon vai beigt bildēt? :)
Viennozīmīgi - beigt bildēt :bad_smile:
Publicēts: 15.07.10 13:13
 citēt
NIKON man neapmierina pieejamo aksesuāru klāsts un cena , viss pārējais 1:1 kā Canonam :):) Kaut gan nupat pirms paaris nedēļām mēģināja "Pārvilināt" ar kārdinošiem piedāvājumiem bet es kaut kā noturējos , jo nebija gana racionāls manām vajadzībām un pārdomāts piedāvājums , bet tā sakarā mājās parodijās visādas Nikonju štripes bantes utt draza , kas jocīgi izstās uz vispārējā Canon fona:):)
Publicēts: 15.07.10 13:16
 citēt
Labāk viennozīmīgi beigt bildēt...:D
Publicēts: 15.07.10 13:20
 citēt
Lunis:NIKON man neapmierina pieejamo aksesuāru klāsts un cena , viss pārējais 1:1 kā Canonam :):) Kaut gan nupat pirms paaris nedēļām mēģināja "Pārvilināt" ar kārdinošiem piedāvājumiem bet es kaut kā noturējos , jo nebija gana racionāls manām vajadzībām un pārdomāts piedāvājums , bet tā sakarā mājās parodijās visādas Nikonju štripes bantes utt draza , kas jocīgi izstās uz vispārējā Canon fona:):)

...kas par aksesuāriem ir Canonam un nav Nikonam???
Publicēts: 15.07.10 13:24
 citēt
Jolan:kas par aksesuāriem ir Canonam un nav Nikonam???
Canonam ir siksniņas ar uzrakstiem Canon un EOS. Nikoniem tādu nav :bad_smile:
Publicēts: 15.07.10 13:24
 citēt
Runa gaja par pieejamību teitanajā valsti man liekas... lielos vilcienos pofig, tikai nikon tomēr ir ērtāks;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt