dansiga:izkaaapu pie Etnas (kur vareeja ofic pietikt ar auto) ...... auto ar kondicionieri ...... 3 dienas bija bildeem mells stuuriitis ... objektiivs bija no daargaa gala un netika mainiits turp/shurp ......
Kā parasti, fizika ponimajēššš, vulkāniskie pelni ir daaaaudz smalkāki par putekļiem... Vēl trakāk ir piedūmotas telpas, kvēpi ielien visur.
shvaboc:negatIvs,kādā stilā? ikdienā glabājot somā un izvelkot uz pasākumiem reizi mēnesī?
Man laulenei šitā nobeidzās pareizāk sako "Vēl beidzās" pilnīgi jauns 28-200mm Zomm no "Labā lētā" gala , šim kādi 5 gadi no tiem varbūt kādas 3-4x bijis pie kameras bija TANTEI ,istās PILNĪGS svaigucis , Rezultātā sāk niķoties Fragma , aiznes pie meistara DZEKS notstē VISS O.K pēc brīžā atka GĻUKO finālā čalis ko citu tur pamērija saka ILGI STĀVĒJA NELIETOTS vaine ? Nu jā nu tad vienakarši "Šleife parkalta" kautkur karstumā tad atkal palietoja un "Krixc" mikro plaisas un viss 80Ls Taga pie Kavazoja stāv kā "Rezerves" stikls kurs REZIEM IET reizēm neiet JAUNS tikpatkā
shvaboc:pa nepilnu gadu 3 miruši objektīvi un neizskatās,ka turpinājums būs labāks Ko tālāk? Pāriet uz Nikon,vai varbūt Olympus?
Man aš žoklis atkārās - kā tas ir iespējams, pēc Alvila domām (nav gan skaļi izteicis, bet nojaušu, ka tā domā ) es slikti izturos pret savu tehniku, bet man neviens objektīvs, neviena zipene un neviens cits prčendāls savu mūžu nav nomiris! Nezinu, moš nevis skaties uz Nikonu vai olimpu, bet labāk kādu triecien izturīgu kameru? (tas nav uzbrauciens, bet normāli, ja tā ir patiesība - pa nepilnu gadu 3 miruši objektīvi , toč tas nav) PS. āāā, samelojos - viens objektīvs gan man ir izģērbies 50mm 18, jo kāds viņu bija nometis zemē.
es savu 85 1.8 pat atradu pa 150 ls un pa tik pat šo pēc tam kaudamies nopirka.........
+ Lutums, meklē MARK II ( nu III un IIII jau protams labāki, tikai finansiāļi nezinu vai pavilksi..........) tas jau nu nelūzīs........moš savu kaut kad tirgošu tfu tfu tfu man ar stikli visi kalpo
buus! zinams, ka buus! bet ir lomkas ari pec maza aparata kas vienmer lidzi. filmu kamera man nekur nav pazudusi. janomaina baterija, ilfordu iekshaa un aidaa...
Kā tur tajā sakāmvārdā- par to slikto dejotāju, kuram "kaučkas" vienmēr traucē. Tāpat te vienam otram fotoaparāta modelis traucē... Da visi viņi principā daudzmaz vienādi, ja cilvēciska attieksme. Vismaz man ar jau 6 Canoniem darīšanu servisā nav bijis. Ja nu vienīgi daudzus gadus atpakaļ "daudzlietotu" Sigmu 24-70/2,8 uz servisu nesu vadiņu bunti mainīt...
P.S. man 6 gadu laikā NEKAD nav bijusi vēlēšanās samainīt Nikonu pret kādu citu.Parasti ja grib samainīt,tad kaut kas neapmierina,bet ja nezini kas neapmierina tad maiņa nepalīdzēs
NIKON man neapmierina pieejamo aksesuāru klāsts un cena , viss pārējais 1:1 kā Canonam Kaut gan nupat pirms paaris nedēļām mēģināja "Pārvilināt" ar kārdinošiem piedāvājumiem bet es kaut kā noturējos , jo nebija gana racionāls manām vajadzībām un pārdomāts piedāvājums , bet tā sakarā mājās parodijās visādas Nikonju štripes bantes utt draza , kas jocīgi izstās uz vispārējā Canon fona
Lunis:NIKON man neapmierina pieejamo aksesuāru klāsts un cena , viss pārējais 1:1 kā Canonam Kaut gan nupat pirms paaris nedēļām mēģināja "Pārvilināt" ar kārdinošiem piedāvājumiem bet es kaut kā noturējos , jo nebija gana racionāls manām vajadzībām un pārdomāts piedāvājums , bet tā sakarā mājās parodijās visādas Nikonju štripes bantes utt draza , kas jocīgi izstās uz vispārējā Canon fona
...kas par aksesuāriem ir Canonam un nav Nikonam???