kas nu kuram smieklīgs.....................par ko pasmaidīt ir visapkārt, ieej kaut galerijā, paskaties forumu, jebkura tēma der, variantu - bez vārdiem pietiks...........
Stulbim joprojām depresņaks pēc publiskotā "Blondīņu apdirsiena" nogājis būs pagrīdē vai aizjozis "Parkodēties" pie sava psihoterapeita "Esmu gudrs smuks , visas meitenes mani mīl " , iepriekšējais kodējums "Esmu kruts fotogrāfs" kancelēta kā kaitīga labsajūtai
Lunis:Stulbim joprojām depresņaks pēc publiskotā "Blondīņu apdirsiena" nogājis būs pagrīdē vai aizjozis "Parkodēties" no serijas "Esmu gudrs smuks , meitenes mani mīl , neesmu fotogrāfs"
A vai ta viņu neviena modele nemīl, ka kodēties jāiet?
Lunis:Stulbim joprojām depresņaks pēc publiskotā "Blondīņu apdirsiena" nogājis būs pagrīdē vai aizjozis "Parkodēties" no serijas "Esmu gudrs smuks , meitenes mani mīl , neesmu fotogrāfs"
A vai ta viņu neviena modele nemīl, ka kodēties jāiet?
Zin kā , mana radiniece kādreiz visādus lūzerus kodēja diezgan zvērīgi , pie šās ieiet "Apatisks nekas" iznāk mirdzošām acīm un dzelžainu pārliecību "Esmu labākais , varu visu" Tāds pasākums priekš vējiem noželojamiem viegli ietekmējamiem cilvēciņiem bez sava "Es" , BET darbojās teicami Visrēcīgākias pēc tam klausīties tādu iepriekšējā dienā pilnīgu "o" ka šis ar pārliecību stādoties priekšā savos 14 gados saka "Jūsu priekšā NĀKAMAIS PREMJĒRS" un pats tam svēti tic un dara visu lai realizētu savu IDEJU
smartins: vai ta viņu neviena modele nemīl, ka kodēties jāiet?
Zin kā , mana radiniece kādreiz visādus lūzerus kodēja diezgan zvērīgi , pie šās ieiet "Apatisks nekas" iznāk mirdzošām acīm un dzelžainu pārliecību "Esmu labākais , varu visu" Tāds pasākums priekš vējiem noželojamiem viegli ietekmējamiem cilvēciņiem bez sava "Es" , BET darbojās teicami Visrēcīgākias pēc tam klausīties tādu iepriekšējā dienā pilnīgu "o" ka šis ar pārliecību stādoties priekšā savos 14 gados saka "Jūsu priekšā NĀKAMAIS PREMJĒRS" un pats tam svēti tic un dara visu lai realizētu savu IDEJU
Viņi pēc tam arī reāli var, vai tikai domā, ka var? Moš man arī aiziet uz kaut ko uzkodēties...
Nakts. Gultā guļ vīrs ar sievu. Te pēkšņi sieva pamostas no ārprātīgiem vīra saucieniem: - Saliec pirkstu, saliec pirkstu!! Sieva šo modina aukšā un jautā: - Ko tu nakts vidū kā arprātīgs bauro?! - Redzēju kaut kādu murgu... Stāvu bezdibeņa malā uz pašas pašas maliņas un viens man iebāzis pirkstu dibenā, te pēšķņi uzpūš vējš un es jūtu ka slīdu no pirksta nost...
ekoists:Ā Luni,tagad es zinu no kurienes mums valdība....
Ta kā tas kāds atklājums būtu....
Katrai partijai ir savs kodieris, vismaz TP un LCPP toč ir.... vajag paskatīties kā viņu pārstāvji runā - identiski kā bosi, vienādās vietās lieto uzsvarus, vienādi konstruē teikumus utt... Vienīgi Repšuks no JL, šķiet, ir paškodējošs kukainis...