forum.gif
Kāpēc visas smieklīgās diskusijas šovakar apklusušas?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāpēc visas smieklīgās diskusijas šovakar apklusušas?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.10 21:02 labots
 citēt
A?
Nevarēšu naktī mierīgi gulēt, nesaņēmis savu smieklu devu.
Publicēts: 28.05.10 21:06 labots
 citēt
kas nu kuram smieklīgs.....................par ko pasmaidīt ir visapkārt, ieej kaut galerijā, paskaties forumu, jebkura tēma der, variantu - bez vārdiem pietiks...........:bad_smile:
Publicēts: 28.05.10 21:16 labots
 citēt
Stulbim joprojām depresņaks pēc publiskotā "Blondīņu apdirsiena" nogājis būs pagrīdē vai aizjozis "Parkodēties" pie sava psihoterapeita "Esmu gudrs smuks , visas meitenes mani mīl " , iepriekšējais kodējums "Esmu kruts fotogrāfs" kancelēta kā kaitīga labsajūtai :):)
Publicēts: 28.05.10 21:18
 citēt
Lunis:Stulbim joprojām depresņaks pēc publiskotā "Blondīņu apdirsiena" nogājis būs pagrīdē vai aizjozis "Parkodēties" no serijas "Esmu gudrs smuks , meitenes mani mīl , neesmu fotogrāfs" :):)
A vai ta viņu neviena modele nemīl, ka kodēties jāiet?
Publicēts: 28.05.10 21:21 labots
 citēt
smartins:
Lunis:Stulbim joprojām depresņaks pēc publiskotā "Blondīņu apdirsiena" nogājis būs pagrīdē vai aizjozis "Parkodēties" no serijas "Esmu gudrs smuks , meitenes mani mīl , neesmu fotogrāfs" :):)
A vai ta viņu neviena modele nemīl, ka kodēties jāiet?

Zin kā , mana radiniece kādreiz visādus lūzerus kodēja diezgan zvērīgi , pie šās ieiet "Apatisks nekas" iznāk mirdzošām acīm un dzelžainu pārliecību "Esmu labākais , varu visu" :):) Tāds pasākums priekš vējiem noželojamiem viegli ietekmējamiem cilvēciņiem bez sava "Es" , BET darbojās teicami :):) Visrēcīgākias pēc tam klausīties tādu iepriekšējā dienā pilnīgu "o" ka šis ar pārliecību stādoties priekšā savos 14 gados saka "Jūsu priekšā NĀKAMAIS PREMJĒRS" un pats tam svēti tic un dara visu lai realizētu savu IDEJU:):)
Publicēts: 28.05.10 21:27
 citēt
Lunis:
smartins: vai ta viņu neviena modele nemīl, ka kodēties jāiet?

Zin kā , mana radiniece kādreiz visādus lūzerus kodēja diezgan zvērīgi , pie šās ieiet "Apatisks nekas" iznāk mirdzošām acīm un dzelžainu pārliecību "Esmu labākais , varu visu" :):) Tāds pasākums priekš vējiem noželojamiem viegli ietekmējamiem cilvēciņiem bez sava "Es" , BET darbojās teicami :):) Visrēcīgākias pēc tam klausīties tādu iepriekšējā dienā pilnīgu "o" ka šis ar pārliecību stādoties priekšā savos 14 gados saka "Jūsu priekšā NĀKAMAIS PREMJĒRS" un pats tam svēti tic un dara visu lai realizētu savu IDEJU:):)
Viņi pēc tam arī reāli var, vai tikai domā, ka var? Moš man arī aiziet uz kaut ko uzkodēties...
Publicēts: 28.05.10 23:02
 citēt
smartin - un ko tu nevari :amazing:
Publicēts: 28.05.10 23:04
 citēt
Ta modeles nelīp klāt, kā mušas pie mušpapīra
Publicēts: 28.05.10 23:23
 citēt
un kodēties iesi viens pats vai ar savu draugu? :D (to kas iekš bildes)
Publicēts: 28.05.10 23:31
 citēt
Oliss, Tu esi zazis?
Publicēts: 28.05.10 23:36 labots
 citēt
ir, ir, pie Peļļupirts info ir rakstīts. Hm, paskatījos, vairs nav, bet uz 99.9% esmu pārliecināts, ka tur bija rakstīts.

bet vai zazis ir tas pats, kas vienā tēmā eSeL solīja diezgan atkailinātas bildes parādīt?
Publicēts: 28.05.10 23:39
 citēt
smartin - jā esu :face-wink:

Andreass - neko tādu nekad neesmu teicis, esi nosapņojis :grimace:
Publicēts: 28.05.10 23:42
 citēt
Oliss, starp Tevi un eSeL kaut kas ir? :bad_smile:
Publicēts: 28.05.10 23:44
 citēt
smartins:Oliss, starp Tevi un eSeL kaut kas ir? :bad_smile:

dzīvē neesmu saticis
Publicēts: 28.05.10 23:46
 citēt
Bet vajadzētu satikt :bad_smile:
Publicēts: 28.05.10 23:47
 citēt
Ā Luni,tagad es zinu no kurienes mums valdība....:face-grin:
Publicēts: 28.05.10 23:48
 citēt
smartins:Bet vajadzētu satikt :bad_smile:

un nākamo nedēļ pirtī satikšu ;) tu arī būsi?
Publicēts: 28.05.10 23:50
 citēt
Oliss:
smartins:Bet vajadzētu satikt :bad_smile:

un nākamo nedēļ pirtī satikšu ;) tu arī būsi?
Neesmu paredzējis. Kurā dienā vispār būs?
Publicēts: 28.05.10 23:53
 citēt
sestdien :face-smile:
Publicēts: 28.05.10 23:55
 citēt
Tu saki, ka ir vērts ar eSeL iepazīties? :)
Publicēts: 28.05.10 23:57
 citēt
Oliss, tad tas būs cits lietotājs, pameklēšu to diskusiju. Tur viņš intersanti runāja, gribēju dzīvē pajautāt pāris lietas.
Publicēts: 28.05.10 23:57
 citēt
es domāju kā jā :) arī ar citiem noteikti ir vērts
Publicēts: 29.05.10 00:00
 citēt
atcerējos, viņam niks bija Zozītis vai Zolītis vai kas tamlīdzīgs, bet tagad tāda autora vairs nav :(
Publicēts: 29.05.10 00:08
 citēt
Andreass:atcerējos, viņam niks bija Zozītis vai Zolītis vai kas tamlīdzīgs, bet tagad tāda autora vairs nav :(

zozīti atskaitīja par sliktu uzvedību
Publicēts: 29.05.10 00:33
 citēt
Nakts. Gultā guļ vīrs ar sievu. Te pēkšņi sieva pamostas no ārprātīgiem vīra saucieniem:
- Saliec pirkstu, saliec pirkstu!!
Sieva šo modina aukšā un jautā:
- Ko tu nakts vidū kā arprātīgs bauro?!
- Redzēju kaut kādu murgu... Stāvu bezdibeņa malā uz pašas pašas maliņas un viens man iebāzis pirkstu dibenā, te pēšķņi uzpūš vējš un es jūtu ka slīdu no pirksta nost...
Publicēts: 29.05.10 07:07
 citēt
ekoists:Ā Luni,tagad es zinu no kurienes mums valdība....:face-grin:

Ta kā tas kāds atklājums būtu....:D

Katrai partijai ir savs kodieris, vismaz TP un LCPP toč ir.... vajag paskatīties kā viņu pārstāvji runā - identiski kā bosi, vienādās vietās lieto uzsvarus, vienādi konstruē teikumus utt... Vienīgi Repšuks no JL, šķiet, ir paškodējošs kukainis...:D
Publicēts: 29.05.10 08:51 labots
 citēt
Andreass:Oliss, tad tas būs cits lietotājs, pameklēšu to diskusiju. Tur viņš intersanti runāja, gribēju dzīvē pajautāt pāris lietas.
Tas, gadījumā, nebija Gudris? :D :D :D
Andreass:atcerējos, viņam niks bija Zozītis vai Zolītis vai kas tamlīdzīgs, bet tagad tāda autora vairs nav :(
Ā... skaidrs...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):