Gabiz:Domājams ka pārejai no C uz N (vai otrādi) ir jābūt pamatīgam iemeslam...
muļķības! daudzi ir pārgājuši gan uz vienu, gan otru pusi, kaut vai tas pats Lunis. ne vienmēr tam ir nopietni iemesli. piebesī gadiem ilgi lietotais brends, gribās pārmaiņas, un viss.
Sākas atkal... Cilvēks uzdod konkrētu jautājumu - vajadzētu korekti atbildēt. Ja ir, ko teikt.Mana doma - brutāli pārdot .Kaut pa daļām, fotosaitos. Ieleic SS sludinājumu. Tad Tev būs izvēles brīvība pēc tam.
Iemesls tads, ka tuvakaja laika iepsejams bus jastrada ar Nikon D300 vai D700 bik paspaidiju vakar, bet nevaru piesauties! Ta ka domaju mok, ja lietotu ari ikdiena, butu labak.
nu, es i dzirdējis basņas, ka jaunākiem d80 mazāk trokšņu, tipa ko pamainījuši. ja tas taisnība, OK, ja ne un jābildē arī sūnainos gaismas apstākļos, d80 neieteiktu. varbūt man nepaveicās, bet mans 2X bija garantijas remontā, abas reizes atdeva ar defektiem, trešo reizi nepaguvu nodot. un vienā reizē, kad sanāca ilgāk pabildēt ar garām ekspozīcijām, 1 pikselis izdega.
alvils:ne vienmēr tam ir nopietni iemesli. piebesī gadiem ilgi lietotais brends, gribās pārmaiņas, un viss.
parasti dirst vajag suutiit tos, kas anoniimi izsaka smalkus viedokljus. ir dzirdeets, ka fotto esot smalks dreebes pazineejs, abet pilniiga anonimitaate man neljauj uz to viegli uzkjerties.
Tākā tikai pirms nedēļas pārleca skaitītājs 10 k, par galīgu sviestmaizi neatdošu.
Nez, varētu par kādiem 350,- LVL vai 400,- LVL ja kopā ar gripu (orģinālais). A stiklu piedāvāju 18-35/3.5-4.6ED par 250 (attiecībā uz stikla cenu var mēģināt kaulēties!). Visu kopā - par 600.