forum.gif
Autovadītāja apliecība fotogrāfam!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Autovadītāja apliecība fotogrāfam!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.05.10 20:39
 citēt
Čau!
Pēdējā laikā esmu aizdomājies par to,ka dažiem zināmiem fotogrāfiem (vārdos nesaukšu) nav tik nepieciešamās autovadītāju apliecības!Vai tā ir tikai sagadīšanās..?Varbūt ka es tā riktīgi kļūdos! Sevi,protams,par fotogrāfu neatļaujos saukt,bet man arī nav tiesību...

Godīgi sakot,nezinu kapēc mani tas uztrauc! :)
Vai Tev ir tiesības...? :)
Publicēts: 30.05.10 20:41
 citēt
njea, bet laikam jau vajag...
Publicēts: 30.05.10 20:42
 citēt
kaut ko sapiipeejies vai saostiijies???
Publicēts: 30.05.10 20:46
 citēt
Laciz:kaut ko sapiipeejies vai saostiijies???

Kādā sakarā....? Tu vispār kādreiz esi arī tikai pusdebīls,vai vienmēr debīls...?????
Publicēts: 30.05.10 20:46
 citēt
Tas varētu būt aktuāli kāzu un citu pasākumu bildētājiem, kur viegli pieejama šmiga - nav kārdinājuma pie stūres sēsties :D
Publicēts: 30.05.10 20:48
 citēt
Ir!
Publicēts: 30.05.10 20:48
 citēt
Artuurz2:

Kādā sakarā....? Tu vispār kādreiz esi arī tikai pusdebīls,vai vienmēr debīls...?????
jauneklis sastresojaas?
Publicēts: 30.05.10 20:50 labots
 citēt
Laciz:
Artuurz2:

jauneklis sastresojaas?

Ottā...
Dabūji ko gribēji?
Publicēts: 30.05.10 20:54
 citēt
Laciz:
Artuurz2:

jauneklis sastresojaas?

Kā tad,Tevis dēļ..? :)
Sencis mani par mīxto neaudzināja,ja palaidīsi muti - es Tev palīdzēšu iemācīties gan pareizi raxtīt ,gan domāt!
Publicēts: 30.05.10 20:58
 citēt
oi oi oi :D
jaa, shvaki ir ar humora izjuutu sveetdienas vakaraa
Publicēts: 30.05.10 20:58
 citēt
Muļķis Tu Annir esi! :D
Publicēts: 30.05.10 20:59 labots
 citēt
Artuurz2:Muļķis Tu Annir esi! :D
opregjeljis - muljkjis vai debiils. divas dazhaadas lietas.
ps. ceru ka kauns palika pasham.
Publicēts: 30.05.10 21:00
 citēt
Nu Tev jau vienkārši vairs nav ko raxtīt! :D
Publicēts: 30.05.10 21:04
 citēt
Labāk būtu aizgājuši pravas nokārtot. Tie, kam vēl nav.
Publicēts: 30.05.10 21:06
 citēt
Artuurz2:Nu Tev jau vienkārši vairs nav ko raxtīt! :D
piedod, ka izbojaaju Tavu "nopietno" sveetdienas vakara jautaajumu, kuru, kaa pats atzini - pat nesaproti kaapeec uzdevi. jauku vakaru:exciting:
Publicēts: 30.05.10 21:09
 citēt
Apliecības ir, braucamā nav:)
Publicēts: 30.05.10 21:10
 citēt
Paldies! :)
Bet man Tu neko nebojā,es Tevi vienkārši nejūtu!Tu neesi smags! :big_smile:
Publicēts: 30.05.10 21:13
 citēt
man nebija, līdz pagājušā gada decembrim, pats nezinu kas uznāca, laikam vecums :amazing:
Publicēts: 30.05.10 21:50
 citēt

+1
Publicēts: 30.05.10 21:53
 citēt
Jocīgs jautājums socioloģiskai aptaujai. :D
Gribi piedāvāt šofera pakalpojumus? :))))
Publicēts: 30.05.10 21:55
 citēt
Tiesības ir, braucamais kad vajag arī ir.
Publicēts: 30.05.10 22:17
 citēt
ir tiesības, 5. dienu laikam :face-smile:
Publicēts: 30.05.10 23:56 labots
 citēt
Nav jau kopš 16 gadu vecuma , noņema par ātruma pārsniegšanu salu tilta galā. Fotogrāfam tāds darbs ka vislaik vadā , nafix man tiesības , man asistentiem un sekretārēm ir tiesības lai mani vadā , ja pašam vaig pārvietojos ar riteni tās tiesības man ir jau 33 gadus autiņa bija no 14 gadiem:):) Nekad neesmu izjutis trūkumu šai ziņā kaut mājās man 2 autiņi nekad ar tiem neesmu braucis , skuķi braukā:):) Parasti šancēju tā ka ne PIRMS ne pēc pie stures napasēdēsi , ATRUBS :):) Beidzamos gadus pa eiropu gan mēdzu braukt , bet tur tiesības nevaidzēja masjinas numurs vestija tā aprīkota ar "Kompaktdisku atskaņotāju" :D:D
Publicēts: 31.05.10 00:00
 citēt
Luni - pirms šances tev arī ir atrubs :amazing: no kā?
Publicēts: 31.05.10 00:04
 citēt
NilsS:ir tiesības, 5. dienu laikam :face-smile:

Kapec mes tad normali to ne apmazgajam? :face-smile:
Publicēts: 31.05.10 00:06
 citēt
Kā fotogrāfam var nebūt tiesības un mašīna??????
Publicēts: 31.05.10 00:11 labots
 citēt
alora:Kā fotogrāfam var nebūt tiesības un mašīna??????

Tiesību nav VAIRUMAM profu , pirmkārt tāpēc ka tā tā liela psihaloģiska un fiziska slodze un darbs saistīts ar regulāru alkahola lietošanu un stresiem utt:):) Man no maniem skolotājiem autiņi bija labi ja 50% , tas ir PAŠI brauc:):) Kā teica reiz viens mans skolotājs Fotogrāfs DOMĀ šofers BRAUC , fotogrāfs ir KUNGS šofers kalps:):) PIRMS sjo,kas es domāju VIENĪGI par darbu pēc darba GUĻU:):)

Lai tu saprastu tas kā ar "Gudri" , piemēram "Gudris" pirms bildēšanas un bildējot domā par VIENU "KĀ TO SKUĶI I-PIST" es domāju ar par vienu "Kā uztaisīt SUPER" , atšķirība tā ja es uztasu SUPER tad viņai varbūt pašai sagribēsies no sajūsmas , to saprot retais no tiem kas "Bildē lai iepazitos" :):)
Publicēts: 31.05.10 00:12
 citēt

Protams nevar but, it sevishkji ja fotografs ir dzeraijs! :face-sad:
Publicēts: 31.05.10 00:14
 citēt

ļoti vienkārši, tas pats ka ne katram lidotājam ir lidmašīna, bet tiesības ir visiem ;)
Publicēts: 31.05.10 00:16
 citēt
par tiesiibaam neesmu paarliecinaats, bet vad apl uz AB kategorijaam ir gan..
Publicēts: 31.05.10 00:23
 citēt
Ir uz B, vēl jānoliek uz C1 un A*
Publicēts: 31.05.10 00:37
 citēt
Tiesību nav - iztikt var, bet atkal tā rezultātā nevar aizbraukt uz vietām, kur tik ļoti gribētos. Tāpēc nākas braukāt ar ričuku :D
Publicēts: 31.05.10 00:40
 citēt
CerambyX:Tiesību nav - iztikt var, bet atkal tā rezultātā nevar aizbraukt uz vietām, kur tik ļoti gribētos.

Vo, vo, tieši tāpat arī es domāju. Grūti tad taču ;) Beeeeet, protams, tas jau nav pats galvenais ne dzīvē, ari ne fotogrāfa dzīvē.
Publicēts: 31.05.10 00:44
 citēt
Profesionāli fotogrāfi RETI strādā vieni ,Latvijā vairāk bet ārpusē tikpat kā neviens , viņiem ir asistenti kas ir "Šoferis , Šinderis , Krāvējs , Izpalīgs" vienā personā , kāpēc būtu pašam jābrauc?:) Man piemēram ir ērti optimizēt tāmi , ŠOFERA vietā var "Asistentam" vairāk samaksāt , kas iesācēju gadijumus PARASTI ir bez maksas:):)
Publicēts: 31.05.10 00:49
 citēt
Luuni .. pastaav no 0 atshkjiriiga iespeeja ka tiksimies ventinjos :)
Publicēts: 31.05.10 01:10
 citēt
Vo šitais ir ārprāts! Es saprotu, ka kaut kādu iemeslu dēļ cilvēkam nav tiesību, laika dēļ, naudas dēļ, psiholoģisku iemeslu dēļ,... bet lai ar to lielītos un teiktu, ka man nevajag??? Tīri manas domas - šādi domājot, cilvēks tā arī turpmāk dienas lielāko daļu sēdēs fotOblogā (visu cieņu), jo ar kājām un statīvu uz muguras jau nevar nekur tālu aizskriet. Ārpus Rīgas praktiski nekur nevar nokļūt, jo tā ir vesela diena pagalam... Nu neticu tiem, kas te stāsta, ka viņu jau asistenti, šoferi vadājot... da uz kurieni, cik ilgi un pa kādu prieku? :) Jā, jā, fotogrāfi ir miljonāri un tāpēc viņiem nevajag tiesības... :D Visiem beztiesību fotogrāfiem ir personīgie šoferi un īrēti svaigākie mercedessi... :D

P.S. Par jautājumu- ir tiesības, kādus 40000 km gadā nobraucu, pārsvarā tepat pa Latviju. Ārpusē šogad tikai vienu reizi ~2500 km pa Skandināviju. Ar riteni vai autobusu to izbraukāt nav iespējams.
P.P.S. Fotogrāfs neesmu...
Publicēts: 31.05.10 02:00 labots
 citēt
Vaig prast plānot savu laiku tā lai nekur neplānoti nav jātešās:):) PIEMĒRAM varu minēt par sevi un kādreizējiem kolēģiem , mans labākais draugs ilgi štukoja kā lai atkaratās no mūžīgām virsstundām un staidzamiem darbiem wikendos , izdomāja ! "Pazaudēja" tiesības un vēlāk tās neatjaunoja, KĀPĒC ? Da baigi vienkārši zvana priekšniecība [Wikenda protams] NU TU TUR AIZBRAUC uzbildē NEVARU man nav tiesību , AA NU LABI tad lab atpūstie tik traki jau nedeg , DEŽURANTS darbalaiks no 16.00-23.00 , kas notiek tiko kas tālāk "Nu tu pa ceļam uz mājām" BRAUC STRĀDĀ lidz otram rītam , kā pie mums tas ierasts BRAUKĀ ĶER GRĀB LEC viss 'Davai davai" režīmā:) A tā nekādu problēmu VAIG -- BRAUC PAKAĻ un beigta balle. Bezgalīgās nesakarīgo "Modeļu masas" Nu jus atbrauciet pie mums un uzbildējiet , NEFIGA , būšu studijā vislaik man darba tāpat pietiek , ATBRAUC -- UZBILDĒŠU , neatbrauksi i nepamanīšu jo nekur nebūšu braucis IZDEVUMU - "0" stresa nekāda :):) Klients UZREIZ saprot CIK KAS MAKSĀ kad parēķina CIK viņam izmaksā AIZBRAUC-- ATBRAUC + Fotogrāfs :):) BRAUKT prot katrs idiots LABI UZBILDĒT retais , līdz ar to NEBRAUCOT ļoti labi var atsijāt tos kas NAV GATAVI maksāt:):)

Piemēram "Taupīga aģentūra" pasūta fotogrāfu , projekts EU , komplektā LABA māksliniece , šie taka agrāk mākslinieci ekspluatējuši ar viņas autiņu , saka NU JŪS BRAUCAT , es saku KĀ BRAUCAM , jūs tak VEDAT VAINE ?:) Nu jā par cik pēdējā brīdi šiem nekas neatliek VED AR , izsauc taksi , finālā "Rēķins" ko izstāda "Mašīna" 80Ls pa dienu SAMAKSĀ pēc skaitītāja:):) Es izstādu savējo 4h darba 100Ls + PVN Kopā 180Ls šiem beigās šie paskatās uz Mākslinieci TAI AR JĀMAKSĀ? Nu jāmaksā gan PAŠI NOLĪGĀT :):) Nākama reize MĀKSLINIECE jau gudra , šai kaut kur jābrauc saskaņoties ar bezgalīgajiem "Klientiem" šamā saka VEDAT , šie ar VED cena ~40Ls par vešanu:):) Visas pārējās reizes TRANSPORTS JŪSU neee ne JUSU "Rēķinu izrakstiet" mes ar izrakstām ~30Ls pa dienu TRANSPORTA PAKALPOJUMI :):) Tā ātri iemācās kas ir "Bezmaksas šoferis + mašīna" un kas ir TRANSPORTA IZDEVUMI:):) Man pietiekami labi maksā lai nesēdētu 300-400Km dienā pie stūres acis pārgriezis BET kārtīgi šancētu un par šanci vien domātu un varētu atļauties maksāt gan šoferim gan braukt ar kuru autiņu man kurā dienā ērtāk , ābi stāv zem loga :):)

Pēdējais stūmiens "Dienesta auto nodoklis" ceļazīmes , visādi citādi ar "Transportu" saistīti jaukumi , vai nu raksti CEĻAZĪMI vai brauc ar PRIVĀTU un nerēķini transporta izdevumus , Foto oficiāli noteikts AIZBRAUCA-- ATBRAUCA viss vairs nekādu variantu uz VIENU vietu 2x nevar braukt "Apmaksāti" nu un viss AIZVED--ATVED un maksā pats , pasākumi kuri ievelkās PASŪTA APMAKSĀ paši aizved "Šoferis brauc pakaļ" es viņam samaksāju , CIKOS PASAKA tikos atbrauc un ne minūti vairāk , jo klientiem parasti ir ŠVAKI ar sveša laika ņemšanu vērā un PAPILDUS SAMAKSU :):)

Lameri un haltūristi protams var darīt kā šiem patīk "Braukt paši" :):) Nupat pirms pāris nedēļām pirmo reiz pa 20 gadiem pielauza nobildēt Bērnudārzu , ARGUMENTS "Nu nevar cilvēki nobildēt" jau 3x brauc 2 dažādi kantori jauni dzeki kaudze tehnikas 2-3 BĒRNUS GRUPĀ var nobildēt sīkie raud bildēties negrib , NEPROT kungi strādāt ar CILVĒKIEM -- BERNIEM bet braukt prot tehnika ir tik sīkumiņš , BILDĒT NEMĀK:):)

Sludinājums "Ar savu mašinu " vai "Vadītāju apliecība" nenozīmē no citu ka par JĀBRAUC PAŠAM mēs taupīsim uz Mašinas amorizāciju un šofera algu:):)

Tāpēc runa īsa VAIG -- BRAUC PAKAĻ , nevaig nebraucc :):)
Publicēts: 31.05.10 03:35
 citēt
ko tik cilvēki neizdomā, lai pierādītu, ka "tiesības" ir ne tikai nevajadzīgas, bet pat kaitīgas darbam un veselībai :))))
tur visticamāk ir kāds cits iemesls ko negrib publiskot.

un ir taču kustības brīvība - kur un kad gribu, tur arī braucu !

īpaši citās valstīs un kontinentos brauciens frīstailā vadoties tikai no tā brīža orientieriem un izjūtas ir neatsveramas.
Publicēts: 31.05.10 06:58
 citēt
Vadītāja apliecība nenozīmē, ka es braucu vienmēr un visur. Ir man ABC, bet kāzas fočējot, piemēram, noteikti pats nebraucu, ne alkohola dēļ; darbā nelietoju, bet man ir jāfočē un nav laika to tačku kaut vai noparkot... :face-smile:
Publicēts: 31.05.10 08:26
 citēt
Daudzi laikam nezin, kas ir braukšanas prieks! :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >