forum.gif
Atpazīsti savu darbu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Atpazīsti savu darbu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.10 12:10
 citēt
englishrussia.com...

Atpazīstam savus darbus? :D

Visas tās kuras es atpazinu dažādiem autoriem ir paķertas no Delfi Foto konkursa galerijām! ;D Turpmāk padomāsim kuros konkursos iesūtam bildes un kuros ne.
Publicēts: 31.05.10 12:19
 citēt
pamaniiju arii paaris blogaa redzeetas bildes
Publicēts: 31.05.10 12:38
 citēt
Ļoti labs apkopojums :D

Cilvēki jau parast, kad lejupielādē no neta bildi, neaizdomājos kurš viņu bildējis. Tāpat kā tā bilde, kas visiem XP lietotājiem fonā.
Atver googli, ieraksti rezolūciju un lejupielādē bildi, kas patīk.. pat mājas lapā nav jāieiet un jālasa kas par autortiesībām :D
Publicēts: 31.05.10 13:54
 citēt
Kāda vaina ?:) Ļoti normāli , ļoti daudz Andra Eglīša @ Ko bilžu. Jārēķinās ka peidalās apāubāmos konkursos kur jaiesūta LIELI darbi ka pēc noteikumiem tos organizātori var izmantot da jebkur :):) Tapat arī ar WEBos ieliktiem , ar to jārēķiņas:):) Mēs piemēram NEVIENU darbu kuru varētu izmantot kādā "Noderīgā veidā" nekur WEBa atklāti neliekam , tas arī viss , Smukas bildes ne vainas.
Publicēts: 31.05.10 14:23
 citēt
Lunis:Kāda vaina ?:) Ļoti normāli , ļoti daudz Andra Eglīša @ Ko bilžu. Jārēķinās ka peidalās apāubāmos konkursos kur jaiesūta LIELI darbi ka pēc noteikumiem tos organizātori var izmantot da jebkur :):) Tapat arī ar WEBos ieliktiem , ar to jārēķiņas:):) Mēs piemēram NEVIENU darbu kuru varētu izmantot kādā "Noderīgā veidā" nekur WEBa atklāti neliekam , tas arī viss , Smukas bildes ne vainas.
a vaaverbildes ko esi te salicis ar kaads varbuut izmanto noderiigaa veidaa - netieshi kaiteejot cita biznesam... fui
Publicēts: 31.05.10 18:09
 citēt
Laciz:
Lunis:Kāda vaina ?:) Ļoti normāli , ļoti daudz Andra Eglīša @ Ko bilžu. Jārēķinās ka peidalās apāubāmos konkursos kur jaiesūta LIELI darbi ka pēc noteikumiem tos organizātori var izmantot da jebkur :):) Tapat arī ar WEBos ieliktiem , ar to jārēķiņas:):) Mēs piemēram NEVIENU darbu kuru varētu izmantot kādā "Noderīgā veidā" nekur WEBa atklāti neliekam , tas arī viss , Smukas bildes ne vainas.
a vaaverbildes ko esi te salicis ar kaads varbuut izmanto noderiigaa veidaa - netieshi kaiteejot cita biznesam... fui

Manuprāt man šeit nav nevienas "Noderīgas" lidz tādai stadijai ka būtu verts springt , saldu ainaviņu nav , salkanu gļamuru tāpat :):) Nū vavere vienīgais BET tas nav tas izmērs , un tai pašā serijā ir vismaz 24 bix labākas:):)
Publicēts: 31.05.10 18:11
 citēt
Lunis:
Laciz: vaaverbildes ko esi te salicis ar kaads varbuut izmanto noderiigaa veidaa - netieshi kaiteejot cita biznesam... fui

Manuprāt man šeit nav nevienas "Noderīgas" lidz tādai stadijai ka būtu verts springt , saldu ainaviņu nav , salkanu gļamuru tāpat :):) Nū vavere vienīgais BET tas nav tas izmērs , un tai pašā serijā ir vismaz 24 bix labākas:):)
uzkjeeris :exciting::exciting::exciting: Tu tak netver visu tik nopietni - "tai" izmantoshanai pietiek ar bildi uz ekraana
Publicēts: 31.05.10 18:28
 citēt
Laciz:"tai" izmantoshanai pietiek ar bildi uz ekraana
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 31.05.10 18:44
 citēt
Laciz:Tu tak netver visu tik nopietni - "tai" izmantoshanai pietiek ar bildi uz ekraana

Oi par TIEM man vispār nav nekādas daļas :):) LAI PRIECĀJĀS:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):