Liels lūgums visiem. Šonedēļ ir apzagts viens no mūsu fotogrāfiem. Apkārt varētu klejot Hasselblad ar vairakam optikām, Canon dārga gala optika, tāda kā EF 50 F/1,0; EF 600 F/2,8, Macro ring Lite MR-24EX un vēl daudzas citas mantiņas. Ja Jums ko aizdomigu piedavā, dodiet ziņu!
Paldies Gatis Gerkis Mob.:26498366
P.S. Ja kādam ir gali pie kaimiņiem (leišiem, igauņiem, krieviem), tad padodiet ziņu arī šiem. Smags gadījums - palikt bez darbarīkiem. fotto.
njaa... tizli... tas vairaak peec pasuutijuma izskataas vai krievija. varbuut vari uzkrastiit detalas kaa apzaga ? kur bija signalizaacija ? kaa ieliiida ? un kad ?
andre:njaa... tizli... tas vairaak peec pasuutijuma izskataas vai krievija. varbuut vari uzkrastiit detalas kaa apzaga ? kur bija signalizaacija ? kaa ieliiida ? un kad ?
Neko vairāk nezinu, vienkārši kolēģi atsūtīja tādu vēstuli. Bet ja interesē sīkāk - tur ir kontakttelefons.
fottto:Hasselblad ar vairakam optikām, Canon dārga gala optika, tāda kā EF 50 F/1,0; EF 600 F/2,8, Macro ring Lite MR-24EX
Nezinu, varbūt esmu ļauns vai kā, bet es nenormāli ierēcu par šo tekstu. Labs joks! (cepums autoram!)
Haselblad (nav svarīgi pat pieminēt, kāds modelis un kāda optika, vnk - vairākas optikas) un MACRO riņķis MR-24EX. Pa vidu vēl DĀRGĀ GALA canon optika. EF 50/1.0 EF (un tieši EF, nevis kaut kas no nikkor vai tmldz, kā te daži izsakās) 600/2.8
man ir aizodomas, ka vienīgā lieta, kas vērtu būt nelaimīgajam sludekļa autoram pazudusi, ir PRĀTIŅŠ (vai arī gluži otrādi, atrasts veids, kā piedurties, es JAU piedūros).