1. man liekas, ka nevar... (bet varbūt es vienkārši nezinu!) 2. vai vajag?... dažreiz tev vajadzēs vairāk bildi saspiest, lai tā būtu mazāk, ko tad tu darīsi? 3. vai tad tas tik sarežģī dzīvi?
2. vai vajag?... dažreiz tev vajadzēs vairāk bildi saspiest
tam ir domaats save for web... dialoga logs! es arii piekriitu, ka vareetu tik valjaa no shii uzbaziigaa loga bet nu esmu pacietiigs un pagaidaam man tas netraucee. vienmer seivoju ar save for web...., jo by default vienmer jpg failam taisu jaunu layeri, kas noziimee, ka save rezultaataa man piedaavaas psd failu saglabat.
2. Vajag! Bildi varu saspiest manuaali vai ar MS [url=download.microsoft.com... Resizer (ko izmantoju ikdienaa).
3. Jaa tas man sarezzgjii dziivi, jo ja gribu taisiit bildeem automaatisko apstraadi, ar REC Action'iem. Nav jau nekaadu probleemu ja taisu 5 bildeem, bet ja kautvai taisiishu 540 bildeem tad katru reizi man manuaali jaasiez OK tajaa lodzinjaa! :roll: :evil:
Kas vainas [url=www.adobe.com]www.adobe.com[/url] ? Atliek tikai piereģistrēties, ielogoties, novilkt Photoshop Try-out'u un "piereģistrēt" to Photoshop, lai pēc 30 dienām nebeigtos derīguma termiņš
Šodien ieslēdzu fotoshopu, un konstatēju ka ap kursoru esošais riņķis ir pazudis. Tas riņķis kura lielums mainās atkarībā no piemēram brush tūļa resnuma. Kā ieslēgt atpakaļ?
omulis:Šodien ieslēdzu fotoshopu, un konstatēju ka ap kursoru esošais riņķis ir pazudis. Tas riņķis kura lielums mainās atkarībā no piemēram brush tūļa resnuma. Kā ieslēgt atpakaļ?
Laikam capsLocku paspaidīt vajag... vai šiftu Pārbaudīju: CapsLock. Lai veicas!
omulis:Šodien ieslēdzu fotoshopu, un konstatēju ka ap kursoru esošais riņķis ir pazudis. Tas riņķis kura lielums mainās atkarībā no piemēram brush tūļa resnuma. Kā ieslēgt atpakaļ?
Laikam capsLocku paspaidīt vajag... vai šiftu Pārbaudīju: CapsLock. Lai veicas!
Action gadījumā nav nekāds OK nevienā brīdī jāspiež, jau 3 gadus regulāri nedēļā savas 300 bildes tā laižu actionam cauri. Kaut ko esi samudrījis ne tā acīmredzot.
alchsh:Action gadījumā nav nekāds OK nevienā brīdī jāspiež, jau 3 gadus regulāri nedēļā savas 300 bildes tā laižu actionam cauri. Kaut ko esi samudrījis ne tā acīmredzot.
cilvēciņš to darīja caur Save, ne Save as, kā viemēr dara ja pārseivo apstrādātu bildi un gribi saglabāt veco bildes versiju
Kāds arī pērk to photoshop, vai visi pirātisko kačā? Skatoes CS6 800Eur maksā! Man ka totālam amatierim tas liekas baiss cipars Elements 10 gan var pa Ls40 nopirkt, kas ir pieņemams cipars. Bet salīdzinot cenas , pieņemu, ka Elements 10 apstrādes iespēju ie n-tās reizes mazāk kā CS.
emzi:Kāds arī pērk to photoshop, vai visi pirātisko kačā? Skatoes CS6 800Eur maksā! Man ka totālam amatierim tas liekas baiss cipars Elements 10 gan var pa Ls40 nopirkt, kas ir pieņemams cipars. Bet salīdzinot cenas , pieņemu, ka Elements 10 apstrādes iespēju ie n-tās reizes mazāk kā CS.
torrentos var dabūt, nezinu par 6 versiju, vai tā ir atrodama. neesmu vēl meklējis