forum.gif
Paliidziet PhotoShopaa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Paliidziet PhotoShopaa
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.12 15:00
 citēt
Cik tad man jāpaaugās, lai saprastu?!
Neko sakarīgu pateikt nemāki, tik savas ''gudrības'' bārstīt?
Publicēts: 15.06.12 15:00
 citēt
emzi nepievērs šiem uzmanību, bara instingts. Kad parādās kāds, kas kaut ko zin vai saprot mazāk, tad sākās šitie izlēcieni.
Publicēts: 15.06.12 15:02
 citēt
ArmandsK_:emzi nepievērs šiem uzmanību, bara instingts. Kad parādās kāds, kas kaut ko zin vai saprot mazāk, tad sākās šitie izlēcieni.

Es jau tā arī sapratu:-)
Laikam uzrakstīju ko baigi muļķīgu un devu iemeslu ''mega spečukam'' paņirgāties:-)
Es tiešām no tā visa vēl neko nesaprotu, bet tā man likās normāla fīča, jo reizēm tak gadās garām nošautas bildes, kur itkā viss ir labi sanācis, bet asuma nav - un diemžēl nākas bildi izdzēst. Bet tagad redz varēs izlabot.
Publicēts: 15.06.12 15:05
 citēt
Fīča interesanta, piekrītu :)
Publicēts: 15.06.12 15:23
 citēt
ArmandsK_:Fīča interesanta, piekrītu :)

Ehhh, ja sapuvuša arbūza garšu varētu "atjaunot"..., tigotāji Tevi apzeltītu.:face-grin:
Publicēts: 15.06.12 15:31
 citēt
Elmarss:
ArmandsK_:Fīča interesanta, piekrītu :)

Ehhh, ja sapuvuša arbūza garšu varētu "atjaunot"..., tigotāji Tevi apzeltītu.:face-grin:

Ja būtu digitālie arbūzi, tad to noteiktim arī varētu izdarīt:-)
filmiņu kaut noskatījies, ko biju iepostējis?
Publicēts: 15.06.12 15:33
 citēt
Tagad jau ir plugini, ar kuriem var to izdarīt ;)
Publicēts: 15.06.12 15:37
 citēt
emzi - Tu labāk pievērsies fotografēšanai. iemācīsies to - tad i šopu nevajadzēs.
Publicēts: 15.06.12 16:00 labots
 citēt
Bildes:emzi - Tu labāk pievērsies fotografēšanai. iemācīsies to - tad i šopu nevajadzēs.

Nu tur Tev taisnība - fotografēt man vajadzētu iemācīties:-)
Bet man jau likās taisni otrādi - ka fotogrāfi arī to fotoshop lieto, atšķirībā no fotografētājiem:-)

Publicēts: 15.06.12 15:33
citēt
Tagad jau ir plugini, ar kuriem var to izdarīt ;)

Arbūziem garšu atjaunot?:-_):-):-)
Elmārs būs starā:-)
Publicēts: 15.06.12 16:19
 citēt
nope. nofotografee kaut kaadu suudu un tad meegjina izshopot aaraa kaut ko. no labaam bildeem shopaa taisa veel labaakas, no suudiem - aartu. :face-devil-grin:
Publicēts: 15.06.12 16:21
 citēt
Bildes:nope. nofotografee kaut kaadu suudu un tad meegjina izshopot aaraa kaut ko. no labaam bildeem shopaa taisa veel labaakas, no suudiem - aartu. :face-devil-grin:

Tak pateicis uzreiz - MĀXLU.... :face-devil-grin:
Publicēts: 15.06.12 16:22
 citēt
Elmarss:
Bildes:nope. nofotografee kaut kaadu suudu un tad meegjina izshopot aaraa kaut ko. no labaam bildeem shopaa taisa veel labaakas, no suudiem - aartu. :face-devil-grin:

Tak pateicis uzreiz - MĀXLU.... :face-devil-grin:
Vecīt, māksla ne vienmēr ir ārts un otrādi!
Publicēts: 15.06.12 16:23
 citēt
Tad jau es ar ārtu varēšu taisīt:-)
Elmār-lasīji jaunumus - esot kaut kur netā plugini, ar kuriem arbūzam garšu varot atjaunot - tieši, kā Tu gribēji:-)
Publicēts: 15.06.12 16:31 labots
 citēt
emzi:Tad jau es ar ārtu varēšu taisīt:-)
Elmār-lasīji jaunumus - esot kaut kur netā plugini, ar kuriem arbūzam garšu varot atjaunot - tieši, kā Tu gribēji:-)

Mjaaa. Kad es augu, bij krāns, kura brauca... ar visu Vaņečku-Duračoku.... tagad cilvēciņi citām pasakām tic.
Nu nofočēju izlaidumu, ilgi čakarējos ar neaso Jānīti.... BET nejau ar visiem abzolventiem.!!! morāle, - labāk asas bildes fočēsim!!!:face-glasses:
Publicēts: 15.06.12 16:49
 citēt
Skaidrs, ka labāk asas, bet sanāk taču arī kādu garām aizlaist, ne.? Vai tādiem spečukiem, kā Tev, tā nekad negadās?
Tu te muldi, muldi, bet ne uz vienu jautājumu arī netbildi, bet mal tik tālāk - tā laikam vecā skola:-)
Tu to video redzēji, ko iepostēju???
Publicēts: 15.06.12 16:52
 citēt
runcio:gimp tieshaam izskataas peec meesla! ;)

Tikai pieraduma vaina! Protams, Gimp izskatās citādi kā PS, pirmajā brīdī grūti, bet pierodot PS liekas ļoti neērts un neierasts..
man, pēc vairāk kā 6 gadu darbošanās ar Gimp, grūti ar PS..
Publicēts: 15.06.12 17:36 labots
 citēt
Pinus:
runcio:gimp tieshaam izskataas peec meesla! ;)

Tikai pieraduma vaina! Protams, Gimp izskatās citādi kā PS, pirmajā brīdī grūti, bet pierodot PS liekas ļoti neērts un neierasts..
Gimp atvēru, apskatījos, nedaudz paspaidīju un aizvēru. Nodomāju - ir tak cilvēki kas šo izstrādājumu slavē :)

Bet protams ieraduma lieta.
Publicēts: 15.06.12 18:03
 citēt
ArmandsK_:Gimp atvēru, apskatījos, nedaudz paspaidīju un aizvēru. Nodomāju - ir tak cilvēki kas šo izstrādājumu slavē :)

Jā, es piemēram, slavēju... :)
Publicēts: 15.06.12 18:35
 citēt
emzi:Skaidrs, ka labāk asas, bet sanāk taču arī kādu garām aizlaist, ne.? Vai tādiem spečukiem, kā Tev, tā nekad negadās?
Tu te muldi, muldi, bet ne uz vienu jautājumu arī netbildi, bet mal tik tālāk - tā laikam vecā skola:-)

Teicu jau par neaso Jānīti, tik Tev kā visiem vanckariem sava sāpe širmi aizver... Ja par asināšanu, tak to varēja jau pirmajā šopā realizēt, ja smadzenes bij, tik tagad arī bezsmadzeņu radībām tas pieejams... kā skripta analogs.
Publicēts: 15.06.12 19:32
 citēt
ArmandsK_:
Pinus:
Gimp atvēru, apskatījos, nedaudz paspaidīju un aizvēru. Nodomāju - ir tak cilvēki kas šo izstrādājumu slavē :)

gimps protams ir normāls ja pierod, un jāņem vērā ka tas ir nekomerciāls pasākums... es nepieradu, bet tāpēc jau neteikšu, ka tas ir mēsls. tad jau jebko ar ko neprot apieties jāsauc par mēslu, bet tā jau vairāk ir bremzēta lietotāja problēma ne programmas :bad_smile:
Publicēts: 15.06.12 19:42
 citēt
martc:
ArmandsK_:imp atvēru, apskatījos, nedaudz paspaidīju un aizvēru. Nodomāju - ir tak cilvēki kas šo izstrādājumu slavē :)

gimps protams ir normāls ja pierod, un jāņem vērā ka tas ir nekomerciāls pasākums... es nepieradu, bet tāpēc jau neteikšu, ka tas ir mēsls. tad jau jebko ar ko neprot apieties jāsauc par mēslu, bet tā jau vairāk ir bremzēta lietotāja problēma ne programmas :bad_smile:
Es tak neteicu ka Gimp ir mēsls, es to vienkārši nesapratu un tālāk pat nemēģināju iedziļināties. Atvēru, aizvēru, nekādu problēmu :D
Publicēts: 15.06.12 19:45
 citēt
Es ja godīgi arī ar Gimp uz jūs. Kad nu baigi acīs cērt, var jau pastrādāt, bet kamēr ir citas iespējas.... :big_smile:
Bet ir redzēti pieklājīgi darbi uz gimp veidoti.
Publicēts: 15.06.12 19:45
 citēt
es jau Armand par Tevi neteicu, ja nepamaniji. Es Tev piekritu par to, ka tas ir pieraduma jautājums, pārējais bija tam kurš teica mēsls :amazing:
Publicēts: 15.06.12 19:53
 citēt
Elmarss:
emzi:Skaidrs, ka labāk asas, bet sanāk taču arī kādu garām aizlaist, ne.? Vai tādiem spečukiem, kā Tev, tā nekad negadās?

Teicu jau par neaso Jānīti, tik Tev kā visiem vanckariem sava sāpe širmi aizver... Ja par asināšanu, tak to varēja jau pirmajā šopā realizēt, ja smadzenes bij, tik tagad arī bezsmadzeņu radībām tas pieejams... kā skripta analogs.

Klau, Tu, planpratin-vari savus kuts vartus pievert, lai smaku foruma nelaistu?!
Nejauc 2 lietas-asinasanu un miglainas bildes partaisisanu par asu. Nezinu, vai Tu to video neskatijies , vai Tev pratins par vaju, bet lidz Tevim tasnav aizgajis, par ko rakstiju. Un ja nejedz cilvecigi izteikties, labak lauj kalviaturai atpusties, nevis spidzini to, rakstot te savas ironiski stulbas jelibas.
Publicēts: 15.06.12 20:23
 citēt
Sabulis:Es ja godīgi arī ar Gimp uz jūs. Kad nu baigi acīs cērt, var jau pastrādāt, bet kamēr ir citas iespējas.... :big_smile:
Bet ir redzēti pieklājīgi darbi uz gimp veidoti.

Grūti uzreiz iedomāties, kam jābūt darbā, lai atšķirtu, tas ar PS vai Gimpu apstrādāts.. :) ja neņem vērā exifā ierakstīto gimpa parakstu.. :D
Funkcijas tiem ir praktiski vienādas, nu, protams, PS kā komerciālam softam ir šis tas vairāk, ko izmanto drošvien mazāk par procentu lietotāji..
Publicēts: 16.06.12 09:41
 citēt
ctrl+shift+s ?
Publicēts: 17.06.12 14:15
 citēt
Es arī Gimpā nevaru iebraukt, parocīgākais liekas ACDSee Pro.
Publicēts: 17.06.12 16:25
 citēt
emzi:
ArmandsK_:emzi nepievērs šiem uzmanību, bara instingts. Kad parādās kāds, kas kaut ko zin vai saprot mazāk, tad sākās šitie izlēcieni.

Es jau tā arī sapratu:-)
Laikam uzrakstīju ko baigi muļķīgu un devu iemeslu ''mega spečukam'' paņirgāties:-)
Es tiešām no tā visa vēl neko nesaprotu, bet tā man likās normāla fīča, jo reizēm tak gadās garām nošautas bildes, kur itkā viss ir labi sanācis, bet asuma nav - un diemžēl nākas bildi izdzēst. Bet tagad redz varēs izlabot.

Kādu brīdi atpakaļ pa televizoru redzēju raidījumu par fotošopu un tajā uzstājās kāds vīrs, kura vārdu diemžēl neatceros, bet viņš pateica viedākos vārdus, kurus vēl aizvien atceros "fotošops ir kā laba auto darbnīca, bet jārēķinās ir ar to ka ja tajā iebrauks vecs, saņurcīts un nograbējis žigulītis, tad pēc veiktā remonta izbrauks spožs un mirdzošs žigulītis, bet tas nekādi nepārvērtīsies par Mersedesu..." manuprāt ka labāk nepateikt ka no neizdevušās bildes neizvilkt brīnumu, bet ja bildei ir visi priekšnoteikumi lai no tās izvilktu baudāmu darbu, tad nekā labāka par PS nav :)
tas tā, pārdomājot kas var sanākt no miglainas (nenofokusētas) bildes... :)
Publicēts: 17.06.12 19:16
 citēt
omulis:Šodien ieslēdzu fotoshopu, un konstatēju ka ap kursoru esošais riņķis ir pazudis. Tas riņķis kura lielums mainās atkarībā no piemēram brush tūļa resnuma.
Kā ieslēgt atpakaļ?

izsleedz capslock
Publicēts: 17.06.12 19:54
 citēt
Keltainen:
tas tā, pārdomājot kas var sanākt no miglainas (nenofokusētas) bildes... :)

Nu tas samplis ir no miglainas bildes, kas nofokusēta, bet roka notrīcējusi...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):