Madagascar I. II Up! Jorkies from Quinz Balck Cat White Cat Jackass Dumb And Dumber Taxi Driver Pulp Fiction Goblin Howard the Duck Fishy Wanda Around the World in 80 Days The Whole Nine Yards 1,2 Bruce Almighty Double Trouble Whistler's Mama Мимино Брильянтовая рука Кавказская пленница Groundhog Day
Igauņu ražojuma gabals-visi mani Ļeņini.Tā arī saucas."Visi mani Ļeņini"Reti gan kur to mana,bet reiz redzēju pa teļļuku,tātad netā vai kur jau ir.... Nu un papildus visas padomju filmas par ražošanu,darba triecienniekiem un tā....nosaukumus protams no galvas nepateikšu.Traktoristi-tāda viena bij....
itka Yes Man esot laba, vel nesanaca noskatities, bet Kerijs mak izklaidet vel vecas ar to sirmo onku patik, nu tipa Hot Shots un Naked Gun Jaica sudbi ari brizhiem pasmaidiju
Ā, tikko atcerējos - viena zviedru filma "naked" šitā ir laba, aina kā džeks pamostas liftā ar prezi pakaļā un neko neatceras ir veseles filmas vērta...
imgfoto:Ā, tikko atcerējos - viena zviedru filma "naked" šitā ir laba, aina kā džeks pamostas liftā ar prezi pakaļā un neko neatceras ir veseles filmas vērta...
imgfoto:Ā, tikko atcerējos - viena zviedru filma "naked" šitā ir laba, aina kā džeks pamostas liftā ar prezi pakaļā un neko neatceras ir veseles filmas vērta...