Pirms kādiem 6 mēnešiem biju iegādājies Trigeri (gan palaidēju , gan uztvērēju ar visu karsto pēdu un vadiem) , kaut kas līdzīgs kā šajā mājaslapas mdfoto.lv - trigeri titulbildē redzamie trigeri www.mdfoto.lv... Trigeris sāka gļukot , jo iekšā jau bija baterija , kas bij no pārdošanas. Nebij tradicionālā lieluma , bet aptuveni tik liela kā šis zaļai apgabals www.am.lv... , tad nomainīju baču un ieliku tik lielu (proti , visu kronas lielumu , nevis tādu , kā tas zaļais apgabals , jo tādu es nekur neatradu). Tad trigeris pastrādāja kādu laiku un tad pārstāja darboties , pats atskrūvēju vaļā un uz aci nebija redzami defekti vai kaut kādi bojājumi , vēlāk ar testeri iziešu cauri.
Risinājums:
Ko lai es tagad daru ? Uz garantiju nevaru palaist jau no sākuma , jo čeku nesaglabāju , pirku masterfoto. Vai tā var būt , ka krona ir pa stipru(lielu) , un tāpēc arī neiet ?
Un vispār kādas ir alternatīvas ? Vai ir iespēja šādu komplektu pārdot , ja strādā palaidējs un pārējie vadi, kā arī varbūt kāds varētu ieteikt man trigeri , kas ir gan palaidējs , gan uztvērējs ? Pats skatos uz bowens firmas ražojumiem , bet varbūt ir kaut kas lētāks ? (kaut gan pēc līdzšinējās pieredzes , esmu sapratis to , ka uz fototehniku , uz tādiem niekiem kā trigeri , naudu nevajag taupīt).
njaaa. labi ka pie 220 nepiemeta veel. njem bowenus (tik skaties lai tavu zibeni pie taa pulsara varetu piemochit, ja ne, naksies piesabachiit vel ari 3.5mm dzjeku) un rullee.
Bet tad gribat teikt , ka esmu nosvilinājis ? Bet kur jūs esat redzējuši tāda kroplīga izmēra kronu ? Es 4ros veikalos biju , un nekur neatradu , kā arī internetā meklēju. Značit , trigeris bij lietojams tik ilgi cik bača ? Sviests.
didams:izmēram tak nav nozīmes varēji tak papētīt voltus, sastāvus utt kastītē kurā pirki tos štruntus gan jau bija manuālis kur rakstīts ko tev tur jāsprauž
Tur jau tā lieta ,k a nebij NĒKĀDU papīru. Un tas saucās materfoto.lv
Apskatijos visus tavus norādītos , NAV , tā bija kkāda kroplīga izmēra krona , aptuveni 2/3 no standarta , esmu izskatījis vairākas ražotāju mājaslapas - neveiksmīgi.
Oh Janbo nu kā šitāds var būt VAIRUMAM ķīniešu radio palaidēju nāk iekšā tādas pašas 12V baterijas kā "Auto signalizācijas pultīm" V23GA , tavējā ir sevišķs gadijums tavā nāk STANDARTA barošanas elements ELEMENTS 4,5v tāds kā nāk daudzos zieptraukos un vēl viskur. Ja tev būtu bijis kaut bix prāta būtu meklējis FOTO veikalos tur tādu cik uziet vai piemēram šite reku pērc cik vaig www.elfa.lv... Strāvas V un A ir ļoti nozīmīgi parametri ELEKTRONIKĀ , nelielas izmaiņas +/- atkāpe no standarta un tavs GADZETS ir izmetams un nav vairs remontējams
vai kāds ir mēģinājis kronu pielikt pie štekera, kas pieslēgts kādai mūziku atskaņojošai ierīcei, piemēram gičas kombim vai vismaz kompjūtera tumbiņām?!
Bāc , nu jūs neviens nesaprotat , jā tas tiešām ir unikāls gadījums , tā nav 4.5 v krona , šas vizuāli uzmetīšu kāda viņa var izskatīties , kā jau teicu 2/3 no standarta kronas .
Bet nu tas jau bij bik dīvaini , ka masterfoto.lv paŗdeva trigeri , bez NEKĀDIEM papīriem un vēl labākais , ka trigerim nosaukums NEKUR nav , pat nevar zināt cik stipri baču lietot , vienkārši kkāda kreisā prece.
imgfoto:Ai nu beidz...kas Tev lika pirkt vislētāko pieejamo? Masterfoto tagad vainīgs...
nu domaju letakais bus tas labakais , bet nu Elektronika tas njihuja nav . Ir alternativas ? Tagad skatos jaunu trigeri , LABU , bet sanāk tā , ka , ja es tagad nopirkshu pienjemssim Bowens , un man ir divi arejie zibenji 430 ex un vel kadu nopirkshu , tad abiem vajadzes kkadus uztverejus vel klat ja ? Davaaj iesakiet kko
A vot taa bacha gan ir unikala , trigeris bij derigs tik ilgi ci ktaa bacha
pie tam tev tak ir Makro stikls, atver palaidēju un nobildē to plati kas tur redzama un kontakta vietu.
Ja negribi likt publiski, tad atsūti privāti bildes, iespējams, varēsim palidzēt ar remontu, pie tam par lielu un sirsnīgu paldies.
Labots: ja nebūtu izmetis bateriju, tad viss tagad darbotos, šeit vaino pats sevi,
Par to Bowensu es jau tev rakstīju, tu vispār lasi ko raksta????????????????????????? tev visi viņi vienādi jāpēr, ja tagad nopirksti 3gab. jo tev ir divi zibeņu un trešo kā palaidēju izmantosi, tad piepērkot vēlvienu zibeni, tev tikai tāds pats Bowens būs jānopērk. Blja rakstīju taču, ka tas ir gan palaidējs, gan uztvērējs. Lasi tekstus.
imgfoto:Ai nu beidz...kas Tev lika pirkt vislētāko pieejamo? Masterfoto tagad vainīgs...
nu domaju letakais bus tas labakais , bet nu Elektronika tas njihuja nav . Ir alternativas ? Tagad skatos jaunu trigeri , LABU , bet sanāk tā , ka , ja es tagad nopirkshu pienjemssim Bowens , un man ir divi arejie zibenji 430 ex un vel kadu nopirkshu , tad abiem vajadzes kkadus uztverejus vel klat ja ? Davaaj iesakiet kko
A vot taa bacha gan ir unikala , trigeris bij derigs tik ilgi ci ktaa bacha
Vajag izvelēties normālus palaidējus. PocketWizard ir labs - standarta baterijas un strādā bez pārāk lielām problēmām. Tad nebūs jālauza galva par ķīniešu trigeru baterijām.
Nopirku mažīnu ar dīzeļdzinēju, ielēju bākā bendžu, čo to vairs negāja. Tagad pārdodu. Mašīna mazlietota, labā stāvoklī. Iet uz 5 km/h, ja riksītī, tad 8 km/h.
smartins:Nopirku mažīnu ar dīzeļdzinēju, ielēju bākā bendžu, čo to vairs negāja. Tagad pārdodu. Mašīna mazlietota, labā stāvoklī. Iet uz 5 km/h, ja riksītī, tad 8 km/h.