juulis:Ir sešu cilvēku grupa, kuri rīko plenēru ceturto reizi. plenēri tiek rīkoti reizi sezonā. šobrīd situācija ir tāda, ka viens cilkvēks, kas parasti stūrēja netiek. līdz ar to meklējam kādu, kas vēlas piedalīties plenērā + gatavs/gatava sēsties pie barankas.
ekzaktlī! + lai nebaidītos izdevumi par auto parasti nepārsniedz 10ls no sejas .. + natsmītne - 7Ls .. pārējais ir ēdamais/ dzeramais .. reāli var tikai ieguldīt ls 30-35 un labi pavadīt brīvdienas!
Tev parasti tik lieli izdevumi šajos pasākumos sanāk?
debra:Hmmm... tiesham nav neviena lidzbraukt gribētāja?
Saulīt vēl jau tikai pirmdiena GAN BŪS , bet "Hostelis" gan jums paņemies PATS neadekvāti dārgākais un sūdīgākais visā apkārtnē Par HOSTELI Latvijā dārgāk kā 5Ls zem jumta nav vērts maksāt , tās manas subjēktīvās domas
debra:Hmmm... tiesham nav neviena lidzbraukt gribētāja?
Saulīt vēl jau tikai pirmdiena GAN BŪS , bet "Hostelis" gan jums paņemies PATS neadekvāti dārgākais un sūdīgākais visā apkārtnē Par HOSTELI Latvijā dārgāk kā 5Ls zem jumta nav vērts maksāt , tās manas subjēktīvās domas
Nu var atrast lētāk, ārpus pilsetas .. bet ar vjūvu uz upi gan , laikam nebūs .. un tapat lētāk par piečuku no sejas būdiņu neatrast .. starpība 2ls - nav grūti piemaksāt
"Pamatā šādi aktīvisti izpauž savus "Psihiski sexsuālos" komplexsus seviški kad iedzer vai daudz "Sievišķu" apkārt , daudzām tas traucē , man kā vecim kautkādu lūzeru "Sexsulie komlexsi" maigi sakot P_xui " Luni, Luni, ko Tu vispār zini? Slikti klausīties to visu, atšķirībā no Tevis man ir ģimene!
V-10:"Pamatā šādi aktīvisti izpauž savus "Psihiski sexsuālos" komplexsus seviški kad iedzer vai daudz "Sievišķu" apkārt , daudzām tas traucē , man kā vecim kautkādu lūzeru "Sexsulie komlexsi" maigi sakot P_xui " Luni, Luni, ko Tu vispār zini? Slikti klausīties to visu, atšķirībā no Tevis man ir ģimene!
??? pēdejo reizi, kad satiku pirtiņā, tu biji uzmests, uz visu vakaru žēlojies par nekaunīgo beibju izdarībām. Un mēs tur bijām 20, kas bijām spiesti to klausīties... Par Luni dzirdēju, ka esot sieva ... Kam ticēt???
Taisiet tusus saprāta robežās, fotogrāfējiet un priecājaties! Nevajag blogu pataisīt par "apdiršanas" vietu. Esmu bijis dažādos pasākumos un pirmais man ir fotogrāfija, nevis dzeršana, seksošana vai kas cits amorāls! Es nevienu nenosodu, bet gan skaidri pasaku, ka tā neesmu audzināts!
Sekss izrādās ir amorāla padarīšana...bēdīgi gan, bēdīgi Aizdomājos, kas būtu morāli pareiza rīcība un pēc cik ilga laika dzīvojot morāli nevainojamu dzīvi jebkura sieviete pateiktu: "piediršu to morāli! Es aizeju"
OMG! Reini, labāk nesāc.. atkāl sāpīgi beigsies.. bet kā nu būs ar to cilvēku, kurš/kura brauks mums līdz seksoties un piedzerties (cik noprotu, tā to visi sev ir iztēlojušies)
imgfoto:Sekss izrādās ir amorāla padarīšana...bēdīgi gan, bēdīgi Aizdomājos, kas būtu morāli pareiza rīcība un pēc cik ilga laika dzīvojot morāli nevainojamu dzīvi jebkura sieviete pateiktu: "piediršu to morāli! Es aizeju"
Es rakstu par kopējo fotoplenēra fonu! Paskaties pasākumu reportus, kas tur notiek? Tu neredzēsi vairs skaisti sabildētus dabas skatus, mākslas foto, kaudzēm smuku bilžu! Ir tikai tusiņš, dzeršana un viss ap to... Pa retam arī kāds cits foto. Par seksu es domāju Luņa teoriju... kā tam būtu jānotiek!
NIN: Nu var atrast lētāk, ārpus pilsetas .. bet ar vjūvu uz upi gan , laikam nebūs .. un tapat lētāk par piečuku no sejas būdiņu neatrast .. starpība 2ls - nav grūti piemaksāt
Tu man stāsti tā itkā es Kuldīgā nebūtu visko gadiem Organizējis Kā jau mūšduen esmu teicis MŪSDIENU problēma "Fantāzijas @ ideju" trūkums , ne tik bildēs bet VISUR PAŠĀ vecpilsētas centrā turpat Alexšupes krastā ir Kuldīgas sporta skola, hostelis tur argārk bija pa 2Ls no deguna gulta 2 un 4 vietīgās istabiņās , taga mož 3-4Ls būs , kā jau skolas kojās dušas utt. Vieta SUPER!! Tur vāciešu uzņema slaveno filmu TILTS jo isskatās viņā VISS kā 40 gados! Esam ne tik daudz gulējuši bet ari bildejuši tur VISĀS MALĀS piekam tur 5min ar kajām LIDZ VISURIENEI!! Un nav jāblenž uz pilsētu no "Lejas" un jāvelkās puss stundu uz centu , pa logu redz Domi un Alekšupīte pagalmā ar tiltiņu aiz kura uzreiz ir "Ratslaukums" Tik sakiet uzreiz ka Gruppa 8 cilvēki , ar "Individuāliem" viņi pārāk negrib ņemties , parasti iedod atslēgas un DARI KO GRIBI . Vēl sportenē aiz pagalma 3 krogi , eju uz kuru gribi un ja galīgā pālī tad sanāk tik "Izplanēt" cauri pagam un jau "Skolā" Tas "Rumbas" ūķis ir NEIZDEVĪGS no vsiem viedokļiem , gan atrašanās gan cena gan IESPĒJAS
Kuldīgas sporta skolas hostelis. Kalna iela 6, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301 (+371) 63322465 3341613 sports@kuldiga.lv
Tur apmārt pislētai ir daudz smuku mazu skoliņu PILĪS kur tādas pašas "2Ls cenas" piekam interjēri parki un miglas tavā rīcība BILDĒ ko un kā gribi Taka tādi Krievi Spānija "Dzivojām hotelī 25 stāvā Vispakārt Debesis debesi un tālumā Jura Jura , 2 NEDĒLJAS kodām numurā aizbraucām mājās LAIMĪGI , debesis jūra 25 stāvs KRUTĀ HOTELĪ"
NIN: Nu var atrast lētāk, ārpus pilsetas .. bet ar vjūvu uz upi gan , laikam nebūs .. un tapat lētāk par piečuku no sejas būdiņu neatrast .. starpība 2ls - nav grūti piemaksāt
Tu man stāsti tā itkā es Kuldīgā nebūtu visko gadiem Organizējis Kā jau mūšduen esmu teicis MŪSDIENU problēma "Fantāzijas @ ideju" trūkums , ne tik bildēs bet VISUSR PAŠĀ vecpilsētas centrā turpat Alexšupes krastā ir Kuldīgas sporta skola, hostelis tur argārk bija pa 2Ls no deguna gulta 2 un 4 vietīgās istabiņās , taga mož 3-4Ls būs , kā jau skolas kojās dušas utt. Vieta SUEPR!! Tur vāciešu uzņema slaveno filmu TILTS jo isskatās viņā VISS kā 40 gados! Esam ne tik daudz gulējuši betv ari bildejuši tur VISĀS MALSĀS piekam tur 5min ar kajām LIDZ VISURIENEI!! Un nav jāblenž uz pilsētu no "Lejas" un jāvelkās puss stundu uz centu , pa logu redz Domi un alekšuoe pagalmā ar tiltiņu Tik sakiet uzreiz ka Gruppa 8 cilvēki , ar "Individuāliem" viņi pārāk negrib ņemties , parasti iedod atslēgas un DARI KO GRIBI .
Kalna iela 6, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301 (+371) 63322465 3341613 sports@kuldiga.lv
es to pashu saku k aguleet avr jebkur un daudz letaak.. visi izlutinaati ljooti