anonims_:es to pashu saku k aguleet avr jebkur un daudz letaak.. visi izlutinaati ljooti
Nevis izlutināti bet FANTĀZIJAS TRŪKUMS " Gulta VIENĪCA , Zāle ZAĻA , Sķuķis FHM "
Visnīcās @ Ko nevar Tusēt kost bļaut bildēt vsiās malās cauru nakti list pa logiem un bildēt modeļus koridoros pagalmos un uz trepēm , tāpat bez recepcijas @ Ko nepavazāsies kad un kur gribēsi , un JAIZVĀCĀS konkrētā laiķa , SKOLĀS @ Ko iedod ATSLĒGU un dari ko gribi un kur gribi
anonims_:es to pashu saku k aguleet avr jebkur un daudz letaak.. visi izlutinaati ljooti
Nevis izlutināti bet FANTĀZIJAS TRŪKUMS " Gulta VIENĪCA , Zāle ZAĻA , Sķuķis FHM "
Visnīcās @ Ko nevar Tusēt kost bļaut bildēt vsiās malās cauru nakti list pa logiem un bildēt modeļus koridoros pagalmos un uz trepēm , tāpat bez recepcijas @ Ko nepavazāsies kad un kur gribēsi , un JAIZVĀCĀS konkrētā laiķa , SKOLĀS @ Ko iedod ATSLĒGU un dari ko gribi un kur gribi
Daļa patiesības jau tavā stāstā ir Safolozofēji ju Tu skaisti BET Reku pārbaudiju teoriju : Uzzvaniju Tavam 2-3Ls varinatam sporta hostelī .. 1kārt lētāk pa piečuku pašlaik nebūs ... ja vispār varēs mājiņu atbrīvot .. dušu varbūt vares sarunāt sporta skolā ... nav jau viss taagad kā Tu aprakstiji agrāk bijis .. Par fantāzijas trūkumu varētu piekrist .. var jau neko nerezervēt , braukt uz dullo , un visticamāk , arī k-ko artrastu tikpatka pa brīvu .. kur pagulēt .. Pašam biaj variants , kad pavēlu vakarā meklējām naktsvietas pie ērgļu ezera .. pabraukājam gar krasta lauku mājam .. meklējām teltsvietu , beigās satikām onku, kurs savu nesenceto mājiņu uzticēja pa nakti par 5čuku ... protams var paveikties.. cilvēki vnk ir piesardzīgāki , un grib nodrošināties,lai viņiem patiešām būtu naktsvietas ...
NIN: Uzzvaniju Tavam 2-3Ls varinatam sporta hostelī .. 1kārt lētāk pa piečuku pašlaik nebūs ... ja vispār varēs mājiņu atbrīvot .. dušu varbūt vares sarunāt sporta skolā ... nav jau viss taagad kā Tu aprakstiji agrāk bijis
Acīm redzot taga vissi gudri , negrib gulēt SUPERDĀRGAJĀS un neizdevīgajās Kuldīgas vienīcās , tātad skolas kojas aiņemtas jau ķadam citam Esam gulējuši tusējušu arī turpatās kuldīgā citās vietās "Kuldīgas sporta aģentūra" - jauniešu mītne Dzirnavu iela 11 Kuldīga 63321944 "Sports" - jauniešu mītne Kuldīga , Virkas iela 13 63322671 varu vēl kādu kaudzi tel iedot VISAS LETAS un ERTAS turpat ap centru!
NIN: Uzzvaniju Tavam 2-3Ls varinatam sporta hostelī .. 1kārt lētāk pa piečuku pašlaik nebūs ... ja vispār varēs mājiņu atbrīvot .. dušu varbūt vares sarunāt sporta skolā ... nav jau viss taagad kā Tu aprakstiji agrāk bijis
Acīm redzot taga vissi gudri , negrib gulēt SUPERDĀRGAJĀS un neizdevīgajās Kuldīgas vienīcās , tātad skolas kojas aiņemtas jau ķadam citam Esam gulējuši tusējušu arī turpatās kuldīgā citās vietās "Kuldīgas sporta aģentūra" - jauniešu mītne Dzirnavu iela 11 Kuldīga 63321944 "Sports" - jauniešu mītne Kuldīga , Virkas iela 13 63322671 varu vēl kādu kaudzi tel iedot VISAS LETAS un ERTAS turpat ap centru!
Tici man, ka MAN personīgi ir pilnīgi pie kājas kur gulēt .. Teltī, pļavā ietinoties segā ( šogad dēļ odiem, tas gan nav ieteicams) , mašīnā , ir pat poģīšos gulēts .. Es vairāk par plenēra sieviešu dzimuma dalībniecēm satraucos
NIN:Tici man, ka MAN personīgi ir pilnīgi pie kājas kur gulēt .. Teltī, pļavā ietinoties segā ( šogad dēļ odiem, tas gan nav ieteicams) , mašīnā , ir pat poģīšos gulēts .. Es vairāk par plenēra sieviešu dzimuma dalībniecēm satraucos
Savādā kārtā KURZEMĒ izrādijās ka Odu praktiski NAV!! Biju pieradis ka šogad jau esmu iztērējis ~50Ls visādiem pretodu sūdiem un uz Pelles pirti bij penemies lidz KA PARASTI , vienreiz izvilku rokas nosmērēju kad no rīta izdomāju saulē pļavā pagulēt ZUPU gaidot aizmigu apdegu neviens ods tā ar neparādijās RACIONĀLĀK ir sasmērēt tantes ar LABIEM DABĪGIEM pretodu līzdekļiem prasti uz kautkādu Citrusu utt bāzes SMUKI SMARŽO nevis smird pec kautkādiem greifrutu ēļām un LIDOJOŠI / LIENOŠIEM Odērces met lielu līkumu , maksā ~5Ls rolstiks NEKĀDU PŪSAMO tie atri gaist , tik smerējamus un DABĪGUS Meitenes dabā "Guļ" kā bērni un ja attiecīgs siltums mīakstums utt viņam domas nesās uz darbiem nedarbiem un ne FHM bet drīzāk uz ko jautrāku SPĒJ tik bildēt un VIETAS jaskatās ir MAZĀK tūristu apstaigātas kautgan esmu skuķu barus 3-4 no rīta bildējis pa pliko kuldīgas ielās ventas rumbā miglā un NEKĀDU komplexsu vai aizspriedumu vinajas vienkarsji jūtas labi JA PASJAM tadas velmes rodās , Migla upe silts ūdens nevienas dzivas dvesles APKART PISLĒTĀ
a es te Jūsu topiku pie dzīvības uzturu, lai galu galā kāds arī pieteiktos, bet rezultātā mani par skauģi nolamā... uz zemes nav taisnības! (visus jāpiekauj )
a es te Jūsu topiku pie dzīvības uzturu, lai galu galā kāds arī pieteiktos, bet rezultātā mani par skauģi nolamā... uz zemes nav taisnības! (visus jāpiekauj )
nav taisnības un nebūs! bet par topiku jau Lunis rūpējas
juulis:ko jūs te visi varat ņemties, Ivars vismaz meiču kompānijā plenēru baudīs, a tur toč jau vienalga viesnīca, ne viesnīca a Alvilam skatos skaaauž
Nekādu iebildumu , man ar pātīk pasēdēt pie kamīna kādā Luāras ielejas pilī ar 0,5l vīnaglāzi un apkār tantes tantes vien
Es vairāk par Pagrabiņu vai viņa plostu fanoju nu jau gadus 15 vismaz , Stenderu man Klienti iecienijuši tas tāds vietējās "Pabiezās" Latvju publikas tussu vieta , a tā man nepatik BET ko darīs ja šiem pairus tur patik parakstit
Da neķerat kreņķi saulītes , pasākums jums jauks gribētāju būs vairāk kā varesiet paņemt un GRIBĒSIET redzēt , taka bez stressa , labāk karti rokā un WEBu vaļā un gudrojat ko darīsiet , tur pa ceļa jau ir Udeņi un kritumi un SMUKAS vietas un viss kas JAUKS taka šaka par "Skaitu" nespringstat jūs tak gurdas smukas un tuseklīgas galvenais pamanīties izsprukt bez "Ipatņiem" pasākumā un viss būs jauki Mums nupatās izdevās labi visi jauki patīkami un intresanti bez "Atrakcijām" notikās , jums to pašu novēlu Ja vaig kādu exsotiskāku vietu vai ideju do ziņu atsūtīšu kur meklēt kā atrast
Lunis:Da neķerat kreņķi saulītes , pasākums jums jauks gribētāju būs vairāk kā varesiet paņemt un GRIBĒSIET redzēt , taka bez stressa , labāk karti rokā un WEBu vaļā un gudrojat ko darīsiet , tur pa ceļa jau ir Udeņi un kritumi un SMUKAS vietas un viss kas JAUKS taka šaka par "Skaitu" nespringstat jūs tak gurdas smukas un tuseklīgas galvenais pamanīties izsprukt bez "Ipatņiem" pasākumā un viss būs jauki Mums nupatās izdevās labi visi jauki patīkami un intresanti bez "Atrakcijām" notikās , jums to pašu novēlu Ja vaig kādu exsotiskāku vietu vai ideju do ziņu atsūtīšu kur meklēt kā atrast
Droši stāsti , vai nosūti jūlim Pm .. intersēs 50-100 km attālumā no Kuldīgas viss ko tiešām ir vērts redzēt .. nu ne tik parastās tūristu vietiņas
Virkas muižā kādus gadus atpakaļ strādniekus izmitināju pāris istabiņās par Ls 2. Kā arī pats reiz izmantoju pašu labāko t.s. "Jaunā pāra istabiņu" par Ls 10. Diez vai tur cenas būs cēlušās pa šo laiku.
Eltons:Virkas muižā kādus gadus atpakaļ strādniekus izmitināju pāris istabiņās par Ls 2. Kā arī pats reiz izmantoju pašu labāko t.s. "Jaunā pāra istabiņu" par Ls 10. Diez vai tur cenas būs cēlušās pa šo laiku.
Pēdējo reiz Virkas muižā tusēju pagājušo pavasar , prasija 3Ls no cilvēka hosteļa tipa istabā Ar kuldīgas pilsētā Kuldīga Virkas iela 27 mob tel. 22060780